- 25 Kasım 2013
- 430
- 361
- 103
- Konu Sahibi kozmopolit
-
O bişey istemedi ki ama arkadaşım dedi bişey almadan vermez diye. Telefonun yok deyince de afalladım kaldım diyemedim bişey. Ismarlamak da istemiyorum açıkçası.
Eğer mesai biter de vermezse işin rengi değişir, yapabilir de ama.
Böylelerine o gerek aslında da işte...Allah Allah o zaman polis gonderin zorla telefonumu alikoydu diye!!
Adını veremem ama bizim buraya gelip müracaat eden insanlar pek tekin insanlar değil yani telefonu öyle odanızda falan bırakamazsınız. Telefonu da hiç cebimden falan da çıkarmam aslında, muhtemelen çaldı sessize almak için hemen çıkardım cebimden yoksa hiç huyum değildir.Müdürün odasına telefonla girmek, bir de telefonu masasına koymak da çok ince bir hareket değil yanlız. 10 dk. Ayrilamadiniz mi telefondan.
Yaa evet çok mantıklı annemlere mi aratsam aslındaIsrarla biri arasın sizi ve acil ulaşması gerektiğini söylesin, getirir verir o zaman tabii sesi kısık değilse...
Hiç çizgimi bozmadım ona karşı şimdi de "bi şaka yaptık ne abarttın sende" diye karşılanmak istemem.ne münasebet başlarım müdüre yıkarım orayı terbiyesizliğe lüzum yok yolla eşini sert bir şekilde istesin telefonunu..
dipnot:Memurum ast üst demem böyle lakayıtlığın haddini bildiririm.
Yaa evet çok mantıklı annemlere mi aratsam aslında
herkesin şaka kaldırdığı kanısına nereden vardınız müdürüm de ne var yaniHiç çizgimi bozmadım ona karşı şimdi de "bi şaka yaptık ne abarttın sende" diye karşılanmak istemem.
Ayni fikirdeyim.Israrla biri arasın sizi ve acil ulaşması gerektiğini söylesin, getirir verir o zaman tabii sesi kısık değilse...
Ya adamla öyle samimiyetimiz de yok ki yok dondurma ısmarlıyım falan diye. Gıcık oldum bi de ya b*kunu çıkarır da vermezse bugün, belki yanında götürmez de ama vermezse?O ne veliniz gelmeden telefonunuzu vermem diyen okul müdürü mü sanıyo kendisini
Eşini gönder bişey ısmarlama rüşvetçi midir nedir
Öyle saçma şey mi olur ya? Çocuk musunuz, kocaman insanlar, el mi koyacak resmen hem özel hem acil ihtiyaç olabilecek bir eşyaya.Eğer mesai biter de vermezse işin rengi değişir, yapabilir de ama.
Salak saçma şeyler işte ya.ben olsam o lakayt lakayt konuşurken sert bir tavırla telefonumu verirmisiniz diye terslenirdim. müdür falan dinlemem böyle gereksiz şakalara maruz kalamam.
çocukmusunuz ya.başlarım böyle işyerinede müdürünedeee
Ne münasebet müdür mü hırsız mı belli değilYa adamla öyle samimiyetimiz de yok ki yok dondurma ısmarlıyım falan diye. Gıcık oldum bi de ya b*kunu çıkarır da vermezse bugün, belki yanında götürmez de ama vermezse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?