Bu Terbiyesizlik Değil De Ne!!!

Müdürün odasına telefonla girmek, bir de telefonu masasına koymak da çok ince bir hareket değil yanlız. 10 dk. Ayrilamadiniz mi telefondan.

Israrla biri arasın sizi ve acil ulaşması gerektiğini söylesin, getirir verir o zaman tabii sesi kısık değilse...

Müdürün odasına telefonla girmek, bir de telefonu masasına koymak da çok ince bir hareket değil yanlız. 10 dk. Ayrilamadiniz mi telefondan.
Adını veremem ama bizim buraya gelip müracaat eden insanlar pek tekin insanlar değil yani telefonu öyle odanızda falan bırakamazsınız. Telefonu da hiç cebimden falan da çıkarmam aslında, muhtemelen çaldı sessize almak için hemen çıkardım cebimden yoksa hiç huyum değildir.

ne münasebet başlarım müdüre yıkarım orayı terbiyesizliğe lüzum yok yolla eşini sert bir şekilde istesin telefonunu..
dipnot:Memurum ast üst demem böyle lakayıtlığın haddini bildiririm.

ne münasebet başlarım müdüre yıkarım orayı terbiyesizliğe lüzum yok yolla eşini sert bir şekilde istesin telefonunu..
dipnot:Memurum ast üst demem böyle lakayıtlığın haddini bildiririm.
Hiç çizgimi bozmadım ona karşı şimdi de "bi şaka yaptık ne abarttın sende" diye karşılanmak istemem.

ben olsam o lakayt lakayt konuşurken sert bir tavırla telefonumu verirmisiniz diye terslenirdim. müdür falan dinlemem böyle gereksiz şakalara maruz kalamam.

çocukmusunuz ya.başlarım böyle işyerinede müdürünedeee

O ne veliniz gelmeden telefonunuzu vermem diyen okul müdürü mü sanıyo kendisini
Eşini gönder bişey ısmarlama rüşvetçi midir nedir
Ya adamla öyle samimiyetimiz de yok ki yok dondurma ısmarlıyım falan diye. Gıcık oldum bi de ya b*kunu çıkarır da vermezse bugün, belki yanında götürmez de ama vermezse?

Eğer mesai biter de vermezse işin rengi değişir, yapabilir de ama.
Öyle saçma şey mi olur ya? Çocuk musunuz, kocaman insanlar, el mi koyacak resmen hem özel hem acil ihtiyaç olabilecek bir eşyaya.
Bir de adammış, ne kadar ayıp, ya o telde özel resmin falan varsa.

X burada olduğunu söyledi, lütfen acelem var de ciddi bir tonda, anlar.

Annem arayıp duruyormuş telefonumu verirmisiniz diye kesin bi dille isyeyin sonuçta özel telefonum diyede ekleyebilirsin

Salak saçma şeyler işte ya.
saat 5 te çıkarken isticem yine vermem falan yaparsa dediğini yapabilirim.

Ya adamla öyle samimiyetimiz de yok ki yok dondurma ısmarlıyım falan diye. Gıcık oldum bi de ya b*kunu çıkarır da vermezse bugün, belki yanında götürmez de ama vermezse?
Ne münasebet müdür mü hırsız mı belli değil
O sizin özeliniz kimsenin alıkoyma hakkı yok
Millet bi alem kendi şahsi eşyasını geri almak için bişey ısmarlarsa adam da demek vermeme hakkım var sanıyor
İmam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz diyesim geldi

Bu ne saçma bişey ya telefon saklamak, bişey ısmarlanmazsa vermemek müdürün yaşı tutuyor mu o koltukta oturmaya.
Ben olsam direk gidip isterdim. Gizlice almak, birilerine aratmak falan bu tarz oyunlara gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…