Bu Terbiyesizlik Değil De Ne!!!

yok artık yuh ya ayıp be ne hakla ya terbiyesizler yaa alın bence ciddi dille söyleyin

Bazı insanlar böyle,hele bide üst rütbedeyse güya takılıyor luzumsuzluk.benimde calışırken okulda tlfnumu saklayıp sesini kısmıslardı aksama kadar calındı birsey oldu sandım.eşiniz almaya gitsin siz hiç muhattap olmayın.

ben olsam eşimi gonderırım alsın dıye

İlkokuldan bugüne en nefret ettiğim şaka(!) şeysi :Birilerinin bişeylerini saklamak.
. Telefonunuzda şifre varsa karıştırmayacağına eminseniz hiç oralı bile olmayın..

O bişey istemedi ki ama arkadaşım dedi bişey almadan vermez diye. Telefonun yok deyince de afalladım kaldım diyemedim bişey. Ismarlamak da istemiyorum açıkçası.

Adam birşey demediyse siz neden gerildiniz?
Belki odada misafir var hani uzamasın falan diye yok demiştir yada arkadaşınız almıştır

Eşinizden başkası alamaz heralde telefonu.
Araları iyiyse bile eşinize aynısını yapamaz çekinir

Alabildiniz mi merak ettim?

bende mrak ettim sonucu

Kızlar geç oldu ama cevap vereyim. Eşimi gönderdim telefonu al ben yoksa ters bir şey söylicem diye. Mesai sonuna kadar ona da vermemiş keyfini bekledik sonra eşime verdi. Birkaç gün sonra da ne oldu bizim o tatlı vs. diye takıldı ben de "öyle bir söz vermedim, belki şaka yapmadığınız bir gün" dedim konu kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…