Evli olan hemen hemen herkes, önceliğinde flört etmiştir.Kısa veya uzun, farketmez. görücü usulu evlenenlerde bile geçerlidir aslında bu sorum.
Evlenmeden önce eşi kendisini terk eden ve eşini evlenmeye uzun çabalar sonunda ikna edenler varmı?Yani evlenmeyi eşinden fazla isteyen ve eşi sürekli kendini naza çeken taraf olup, her kahrını çeken bayanlar vardır mesela.Bu şekilde eşi nazlı olup ayrılınca sürekli kendisi arayan bayanlar var mı?Sonunda evlilik oldu mu?Olduysa şuan evlilik nasıl gidiyor, evlilik sürecinde de aynı sorunlar devam ediyor mu?
Daha açık yazmama gerekirse eşi bayan gibi davaranan, aramak ve alttan almak zorunda kalan bayanlara soruyorum hep fedekarlık yapmak zor değil mi?Nasıl dayanıyorsunuz, yoksa zamanla oturuyor mu?Sabredince karşıdaki insanda zamanla size bağlanıyor mu?
Umarım anlatabilmişimdir.
canım peki evlenmeden önce tartıştığınızda arayan sen oluyorsun ve bu sefer insanın sabrı tükeniyor
karşındaki insan barışsada ona karşı içinde peki hiç öfke olmuyormuydu yada ne bilim şuan evlisin daha önce seni üzmeleri aklına gelip sinirlenmiyor musun onu bu noktada affedebiliyor musun
Evli olan hemen hemen herkes, önceliğinde flört etmiştir.Kısa veya uzun, farketmez. görücü usulu evlenenlerde bile geçerlidir aslında bu sorum.
Evlenmeden önce eşi kendisini terk eden ve eşini evlenmeye uzun çabalar sonunda ikna edenler varmı?Yani evlenmeyi eşinden fazla isteyen ve eşi sürekli kendini naza çeken taraf olup, her kahrını çeken bayanlar vardır mesela.Bu şekilde eşi nazlı olup ayrılınca sürekli kendisi arayan bayanlar var mı?Sonunda evlilik oldu mu?Olduysa şuan evlilik nasıl gidiyor, evlilik sürecinde de aynı sorunlar devam ediyor mu?
Daha açık yazmama gerekirse eşi bayan gibi davaranan, aramak ve alttan almak zorunda kalan bayanlara soruyorum hep fedekarlık yapmak zor değil mi?Nasıl dayanıyorsunuz, yoksa zamanla oturuyor mu?Sabredince karşıdaki insanda zamanla size bağlanıyor mu?
arkadaşım seninle evlenmek istemeyen adamı zorla nikah masasına oturttun diyelim sonra ne olucak peki?insanlar okadar aşkla severek evleniyorlar sonra evlenince bir akıyorsun o aşktan eser kalmamış yada azalmış .senin gibi durumlarda zaten birşey yok iyice eksilecek .kötü bir durum kesinlikle .ben şahsen kimseyi zorlamam kimseyide evlenmek için ikna etmeye çalışmam bence saçma bana göre .zaten 40 yıllık eşimde olsa o insan bu değişmez o özgür isterse gider bu kadar net .
aynen ya zaten kadın için evlilik mukafat erkek için hapis cezası .ona cezaysa banada ceza banene dimi ama .kesınlıkle katılıyorum .ama kadınlar da boyle bır hırs var .evlenmek ıstemeyen adamı nıkah masasına oturma hırsına kapılıyorlar .
o adam nıkah masasına oturdu ,pekı ya sonra ?
kesınlıkle kımseyı evlenmek ıcın ıkna edemem ,o benı etsın hıh
valla bız bes yıldır brılıkteyız nısanlıyız ve evlenecegız yakında onun ıkıncı evlılıgı olacak bır oglu da var ılk evlılıgınden, ılk başlarda evlılıge de cocuk sahıbı olmaya da karsıydı (bız bosanma arefesınde tanısmıstık kendısıyle), zamanla evlılık fıkrıne alıstı hatta cocuk sahıbı olmaya da hersey karsılıklı bıtıyor ben cok fedakarlık yaptım, ben ısrarcı olmasam hala evlılık ıcın bırseyler yapıyor olmazdık ama sabır bır yere kadar restı cektım ve su an o yola adım attık.Evli olan hemen hemen herkes, önceliğinde flört etmiştir.Kısa veya uzun, farketmez. görücü usulu evlenenlerde bile geçerlidir aslında bu sorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?