Bu tür evlilikler nasıl gidiyor merak ediyorum?

yok öyle birşey yaa.. hem adam senle oynaşcak ama evlenemye naza cekcek. karılar kızlar arıcak ohhh bee! yokm öyle hem bu şeklide adamı çekipte kazanan kadın arkadaşım kimse kendini kandırmasın. ne bekliyorsunkii yaa erkek bunalr arsızlar.. git kendine başka düzgün birini bul derim bunu yaşayan arkadaşalrıma.!

Neden bu hırs bi anlasam,yani illa ki o kişi ile evlenme hırsına kapılıp,
o uğurda her yolu deneyen kadınlar evlendikten sonra başarı mı sağlamış oluyorlar.
Var bu tip bir iki örnek benim de bildiğim.
Ama evlilik sonrasını gözlemlediğimde,kadın evlilik için öyle büyük fedakarlıklar yapıyor ki flört döneminde,
erkek evlenmeden önce kaybetme korkusu taşımadığı için evlendikten sonra kadına kendisini daha değersiz hissettiriyor.
Pamuk ipliğine bağlı gibi her an korku eşiğinde yaşamaktansa,
Sizinle evlenmeyi sizden çok isteyen birini seçin.
Erkekler değişmiyor,ne ise o ...

annem hep; "senın sevdıgın degıl senı seven adamla evlen "derdı
sanırım yeterlı bır cevap

Son düzenleme:

Cnm ben biraz ters bir insansim, esimle duruldum diyebilirim.
Yani sabir, beklemek, sevgi vs vs adina her denirse, esimle tanidim, alistim.
Ilgisiz vs vs falan filan ama bana yalan soylemedi hic, ya da yapmacik davranmadi asla.
Elbette sinirleniyorsun, uzuluyorsun, birde dedigim gb kinciyim ben, hicbir seyi de unutmam.
Kotu huyum yuzune de vururum bunu.
Ama esimin bu huyunu seviyorum, karsilik vermez.
Bende daha cabuk sakinliyorum.
Birde araniz iyi iken aklina birsey gelmiyor.
Hem dedigim gb gecinmek istiyorsan, bertaraf etmeyi de ogreniyorsun.

arkadaşım seninle evlenmek istemeyen adamı zorla nikah masasına oturttun diyelim sonra ne olucak peki?insanlar okadar aşkla severek evleniyorlar sonra evlenince bir akıyorsun o aşktan eser kalmamış yada azalmış .senin gibi durumlarda zaten birşey yok iyice eksilecek .kötü bir durum kesinlikle .ben şahsen kimseyi zorlamam kimseyide evlenmek için ikna etmeye çalışmam bence saçma bana göre .zaten 40 yıllık eşimde olsa o insan bu değişmez o özgür isterse gider bu kadar net .

kesınlıkle katılıyorum .ama kadınlar da boyle bır hırs var .evlenmek ıstemeyen adamı nıkah masasına oturma hırsına kapılıyorlar .
o adam nıkah masasına oturdu ,pekı ya sonra ?
kesınlıkle kımseyı evlenmek ıcın ıkna edemem ,o benı etsın hıh

aynen ya zaten kadın için evlilik mukafat erkek için hapis cezası .ona cezaysa banada ceza banene dimi ama .

kadın isterse başaramayacağı şey yok...erkeklere gelınce bazen yönlendirmek gerekiyor aslında oda istiyordur ama çogu ağır kanlı hareket ettiği için bir atraksiyon yapan olması lazım ee bu da genelde kadın olur kadınların tek kötü yanı bu tür şeylerde faza duygusal ve aceleci davranmamız

erkekler yalnız kendi istedikleri zaman veya aile zoruyla evleniyor çevremden gördüklerim,burada açılan konular hep böyle.
zaten bir adam beraber olduğu kişiyle evlenmeyi düşünmüyorsa zorla kızın ikna etmesinden ne hayır gelir,

valla bız bes yıldır brılıkteyız nısanlıyız ve evlenecegız yakında onun ıkıncı evlılıgı olacak bır oglu da var ılk evlılıgınden, ılk başlarda evlılıge de cocuk sahıbı olmaya da karsıydı (bız bosanma arefesınde tanısmıstık kendısıyle), zamanla evlılık fıkrıne alıstı hatta cocuk sahıbı olmaya da hersey karsılıklı bıtıyor ben cok fedakarlık yaptım, ben ısrarcı olmasam hala evlılık ıcın bırseyler yapıyor olmazdık ama sabır bır yere kadar restı cektım ve su an o yola adım attık.

ayrıca bır suredırde beraber yasıyoruz kısacası hersey yoluna oturdu, bazı sıkıntılar vardı hepsını evlılık kararını aldıgımızda konustuk... o plansız yasar bıraz sorumsuzdur, kırar sonra pısman olur ama asla ozur dılemez alttan almaz cogu zaman; bense tam tersıyımdır.karsılıklı beklentıler konusuldu ve sımdı gelecek planları ona gore yapılandırılıyor.

ama baglılık dedıgınız sey sız fedakarsınız dıye olmuyor o sıze duydugu en basta sevgı ve saygıyla alakalı bır durum. es adayımın bırcok hatası oldu, benı çok kırdı,uzdu ve bende onu kırdım zaman zaman ama bana hep baglıydı,her zaman mantıklı oldugum ıcın ve onu yarı yolda bırakmadıgım ıcın bana karsı saygısını hıc yıtırmedı. ve sımdı hersey yolunda bırkaç aya resmen evlenıyoruz. 2017 ye cocuklu gırme planları yapıyorum su an tum kontrol bende...

Benim sevgilimde aynen boyle ama evlilik konusunu benden daha cok acar tek sorun rollerimiz degisik sanki ben erkek o kiz tripler nazlar hic bitmez haklida olsam gunlerce gönlünü almak icin uğraşıyorum hatta suan ayrilik aşamasındayim seni anlıyorum hic çekilmiyor boyle erkekler

Kadinin zorlamasi ,cok fedakar olmasi işi evlilige getirmesi demek butun evlilik boyunca yine kadinin fedakarliklariyla yurur isler demektir..
Bazi fedakarci kadinlarada bu koymaz zaten ozaman olabilir
Benim esim ilk tanistigimizda evlilik asla dusunmedigini soylemisti bende gelecek kuralim illa evlenelim niyetinde degildim zaten
Asla tesvik ,zorlama yapmadim lafini dahi acmadim .. takilip geziyor sık sık bulusuyorduk ,konusuyorduk mutluyduk ..ben asla evlenmem diyen adam yuzugunu alip ,diz çöküp benimle evlenir misin ? Dedi .. birden bire
olmasi gerekende buydu bence
Adamin pesinde pas pas olup surekli fedakarlik yapip nikah masasina zar zor oturtmak hic masallah lik bisey degil
Seven adam evlenir zaten

İstisnalar vardır elbet ama.

Olmazı oldurmaya çalışmak..

Ya da olsa mı olmasa mı diyeni ikna etmek..

Az daha uğraşsın da, bakarız düşüncesinde olanı bir eşe dönüştürmek..

Bu şekilde bir evliliğe başlamak.. Avantajı karşı tarafa kaptırmak gibi.

Kadının ömrünü erkeği mutlu etmeye adayarak geçirmesi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…