- 7 Ağustos 2014
- 237
- 204
- 53
- Konu Sahibi zikrininiremi
-
Yok eteğin ucu tam yere değiyor da yerdeki platformun üstünde olduğumdan öyle görünüyor :)1. benceama eteğinin önü tam yere değmiyor mu yoksa gözüm mü yanıldı
Ayyy çok teşekkür ederim ya nasıl mutlu oldummm :)Ayyyy 1 ayyy kesin 1.cok guzel olmussunuz.yuzunuzu goremessek de cok yakismis fiziginize.1 illa 1 kesin 1
111111111
Mutluluklar dilerim bu arada:)
1. Model güzelmis. Duvak seçimi yaptınız mı, gelinligin duruşunu değiştirir. .
Teşekkür ederim yorum için :) ben önce aysiraya sonra pierre cardin wedding e baktım :)2 de guzel ama bu 2nin modelini bircok gelinlikre gormeniz mumkun. Ama 1 bana farkli geldi. Insallah icinize sinen olur. Bu arada pierre cardn ile aysira ayni firmalarin. Aysirada da guzel seyler oluyor degisik fikir isterseniz oraya da bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim çok :) düğünüm salonda olucak ilki diğeride otelde ama ben çok taşlı şıkır şıkır şeyler sevmiyorum dantelli daha romantik bi gelinlik istiyorum :) salonum da böyleŞimdiden tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah seni böyle Arayış içinde görÜnce kendi Düğünün geldi Aklıma aylarca gelinlik aramıştım gezmediğim il bakmadığım katolog kalmamıştı nerdeyse bu 3 gelinliğin içinde en Güzeli 1.cisi ama önemli olan nasıl bi yerde yapacaksın düğünü eğer salonda yapacak ve tüm Gözlerim üstünde Olmasını istiosan daha taşlı bi gelinlik secmelisin
Aslında kendini hangisinin içinde daha iyi hissediosan onu secmelisin kesinlikle Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım salon da cok güzel cok şık bi yere benzioTeşekkür ederim çok :) düğünüm salonda olucak ilki diğeride otelde ama ben çok taşlı şıkır şıkır şeyler sevmiyorum dantelli daha romantik bi gelinlik istiyorum :) salonum da böyle
Eki Görüntüle 1332532 Eki Görüntüle 1332533 Eki Görüntüle 1332535 Eki Görüntüle 1332536
Sağol canım iyi dileklerin için :)Aslında kendini hangisinin içinde daha iyi hissediosan onu secmelisin kesinlikle Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım salon da cok güzel cok şık bi yere benzio
Yaza düğün varsa bi an önce hazırlıklara başlamalısın tabi çeyizin varsa şanslısın benim hiçbişeyim yoktu hepsini nişandan sonra kendim yaptım temmuzdan beri hergün bişe ala ala çeyiz kısmı bitti sayılır ama çok para harcadım. En azından düğün yerini şimdiden ayarlamak lazım sonra istediğin tarih kalmayabilir. Gelinlik konusuna gelince evlilik düşünmeden dışardan bakınca hepsi güzel geliyo ne kadar güzeller diyosun ama işin içine girince öyle olmuyo beğenmiyosun bi çoğunu allah yardım etsin hepimize zor zahmetli bi o kadar da güzel telaşlar :)Benceds 1. Model. Bende yaza evlencem ama sifir hazirligim var degisik bi gelinlik istiyorum ama bulamıyorum
öyleyse güzel o gelinlik mutluluklar..Yok eteğin ucu tam yere değiyor da yerdeki platformun üstünde olduğumdan öyle görünüyor :)
Birincinin önden boyu bi tık daha uzun olsa daha mı iyi olur sanki böyle hafif havada kalmış gibi? Bu sebepten 1 ile 2 arasında kaldım ama yine de 1 diyorum ve mutluluklar diliyorum :)
edit: mesajları okumadan cevap yazmıştım, şimdi farkettim merak ettiğim soru cevaplanmış.
1 çok yakışmış ve diğerlerine göre daha zarif hoş durmuş mutlulukla giyin :)
1 yada 3 Mutluluklar simdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?