- Konu Sahibi zikrininiremi
-
Umarım güzel gelinliğin uğurlu gelmiştir :) Bende çok beğendim onu ama tülden ziyade dantele gönlüm kaydı :)
Öncelikle merhabalar kızlar :) Bi kaç gündür fırsat bulup da buraya bi cevap yazamadım. Müjdemi isterim gelinliğimi aldım! Hepsini çok beğenmeme rağmen 1 ve 2 arasında seçim yaptım. En başından beri dantel ağırlıklı romantik bi gelinlik istemiştim. Bu yüzden kararım 2 den yana oldu :) Dantel çerçeveli 3 metre rahibe duvak ve bir de kısa duvağım olacak. Ek olarak da çıtçılı askılar yapılacak sadece dantelden. Takıp çıkabilsin istersem takarım diye düşündüm. Sırada ayakkabı var. Kısa topuklu birşeye ihtiyacım olacak önerilere açığım :)
nasıl ayakkabılar tercih edeyim anlamadım :)Ya gegeç kalmışım beye sağlık oldun hayırlısı olsun Güle güle giy inşallah Tebrikler bence kgdtı ayakkabılar tercih et
23 mayısta evlenicem 2. Gelinliği aldım :)1... büyük ihtimal evlenmişsindir..
3000-4000 arasında değişiyor pierre cardin wedding'de benim baktığım modeller. 31 aralığa kadar %30 indirim var ve duvaklar fiyata dahil değilFiyatları ne kadar acaba?
hayırlısı olsun canım...çok mutlu ol inşallah...23 mayısta evlenicem 2. Gelinliği aldım :)
Çoook teşekkür ederim :)hayırlısı olsun canım...çok mutlu ol inşallah...
Canım çok sağol güzel yorumun için :)hepsini de çok güzel taşımışsın, teninin rengi çok güzel bi kere kıskandım, ben bembeyazım:))
mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?