Gelinlik Modelleri Bu üç gelinlikten hangisi kızlar (resimli)

Fransız dantel gelinlik istiyordum bende ama öyle olmadı, 2.modeli çok beğendim ben:)

Son düzenleme:

1. gelinlik 2015 modeli çok beğendiğim bir gelinlik. Benim gelinliğim de oydu çünkü :))) Benim düğünüm de bu sene oldu ve bu gelinliği alan ve düğününde giyen ilk 1-2 kişiden biri bendim görevli bayan öyle söylemişti. Kararınız ne oldu bilmiyorum ama seçiminiz hayırlı olsun...

Öncelikle merhabalar kızlar :) Bi kaç gündür fırsat bulup da buraya bi cevap yazamadım. Müjdemi isterim gelinliğimi aldım! Hepsini çok beğenmeme rağmen 1 ve 2 arasında seçim yaptım. En başından beri dantel ağırlıklı romantik bi gelinlik istemiştim. Bu yüzden kararım 2 den yana oldu :) Dantel çerçeveli 3 metre rahibe duvak ve bir de kısa duvağım olacak. Ek olarak da çıtçılı askılar yapılacak sadece dantelden. Takıp çıkabilsin istersem takarım diye düşündüm. Sırada ayakkabı var. Kısa topuklu birşeye ihtiyacım olacak önerilere açığım :)

Umarım güzel gelinliğin uğurlu gelmiştir :) Bende çok beğendim onu ama tülden ziyade dantele gönlüm kaydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…