Bu ülkede kadın olmak çok zor gerçekten yolda yürürken başına bir şey gelmediyse şanslısın evine sağ gidip sağ salim gece başına bir şey gelmeden uyuyorsan şanslısın eşin tarafından vahşice katledilmiyor evladın tarafından öldürülmüyorsan şanslısın devir o kadar değişti ki kadın olmaktan korkar oldum birisi gece zorla evime girecek mi komşuluk yaptığım babam yaşımdaki torun sahibi yaşlı amca beni öldürecek mi yolda giderken bi erkek beni gözüne kestirip tecavüz edip parçalara ayırcak mı diye düşünmekten hayatımız zehir oldu bugün evime getirden yemeklik malzeme sipariş ettim geçen sefer bi kurye geldiğinde sanki beni tanıyor gibi gülerek merhaba falan dedi teslim edip gitti neyse dedim herkes kötü değildir dedim bugün aynı kurye yine geldi ben üstümde askılı altımda düzüstü çok aşık olmayan bi şort vardı kendimi kapının arkasına sakladım çyle açtım ama alırken bir bacağım göründü adam yine aynı şekilde güldü ve bu kez baktı bacaklarıma ve ben hiçbirşey yapamadım şümdi bazı bilmişler sen sesini çıkarmazsan bakar tabi vs yazar sesimi çıkarmaya bile korktum çünkü asker eşiyim ve evde yalnızdım kapıyı zorlayıp içeriye girse elimden ne gelecek kapıyı yüzüne kapattım kitledim saatlerce gidip gitmediğini kontrol ettim bu ülkede yaşadığım için utanıyorum onlarca cinayet oluyo sadece kadın değil çocuklar çocukları öldürüyor ve çoğu serbest kalıyor idam geri gelmeli.