Bu ülkede neden ötenazi hakkı yok? [Nefret içerir]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

halesss_97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
81
-50
36
28
Ömrüm geldi neredeyse 25'inde dayandı. Tek bir hayalimi gerçekleştirmedim şu hayatta. Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim.

Ne zaman mutlu bir çift görsem, ne zaman güzel görünüşlü-güzel giyimli birini denk gelsem. Ne zaman arkadaşı ile gülerek sohbet eden birine rastlasam nasıl bir ezik ve nasıl bir üretim hatası olduğumu fark ediyorum.

Ben yapamıyorum kardeşim, benim kodumda bu yok. Ben yaşamayı beceremiyorum. Ne yapsam eğreti duruyor bende. Bana olmuyor yani anlayın. İstediğin kadar imkan tanı, şans ver benden bir halt olmuyor, OLAMAZ...

Şimdi bakın politikanın hararetli zamanları, herkes bir şeyler uyduruyor, bin dereden su getirip kendi tarafını haklı çıkartmaya çalışıyor. Ancak ben soruyorum neden Hollanda, Belçika, Kanada vb. gibi medeni ülkelerde olan ötenazi hakkı bizim ülkemizde hiç tartışma konusu bile olmuyor?

Ben yaşamak zorunda mıyım kardeşim? Zorla mı? İstemiyorum, olmuyor, yapamıyorum. Herkese gerekli gereksiz vaatler dağıtan devlet neden bu ülkede isteyenin acısız bir şekilde hayata veda etmesi için gerekli tıbbi kuruluşları kurmuyor? Neden bu hak sağlanmıyor, görmezden geliniyor?

Size soruyorum çok modernler, madem ki o ülkeleri her alanda referans alıyorsunuz, bu konuda neden bize oyundan çekilme hakkını dahi tanımıyorsunuz? Neden bu konuda ikiyüzlüsünüz?

Boş laflar hepsi...

Depresyondasın, yardım alman lazım. Dışarıdaki iyi giyimli insanların içlerinde yok mu acı? En zengin komşum kocasına gün içinde harcadığı 10 liranın hesabını verirken kılı kırk yarıyor. Kocasının en az 20 tane tırı var, düşün parayı.

En güzel evde oturan, en güzel arabayla gezen bir tanıdığımın kocası çatır çatır aldatıyor adam eve bile gelmiyor.

Herkesin içinde dert var, “her şeyle mutluyum” diyen pek bulamazsın

Dışarıdan bana bakan çoğu kişi de eminim ne şanslı diyordur. Altında arabası, yanında arkadaşları, arkasında ailesi...
Araba için abimle birbirimize girdiğimizi, arkadaşlarımın coguyla mecburiyetten görüştüğümü, ailemde her gün yaşanan kavgaları kimse bilmez.
Emin olun herkesin hayatı iki aşağı beş yukarı bu boyutta .

intiharı düşünmek yerine keşke bir psikologla görüşseniz.

Çünkü müslüman bir ülkeyiz

Sorununuz ağır depresyon.

Ötenazi hakkı dediğiniz olay iyileşmesi gerçekten fiziken imkansız hastalara heyet eşliğinde veriliyor.

Yani Hollanda da olsanız size de ötenazi hakkı verilmez.

Neden derseniz “Ömrüm neredeyse 25ine dayandı” demek depresyonun klasik yalanıdır. O yalancı ki hiçbir şeyi beğenmez, insana minicik kaldırımı aşımaz engeller gibi gösterir.

Ağır depresyonda olan hastanın gayet de tedavisi vardır, doğru şekilde çözüm bulursanız “kendimi atacağım, ödüm bittim” diyen hasta gülmeye başlar.

İyileşecek hastadan doktor neden umudu kessin?

Hemen psikiyatriyi arayıp bu mesajı gösteriyorsunuz, güzelce tedaviye başlıyorsunuz.

İyi ki yok valla. Bi kaç tane ötenazi videosu izlemiştim. Yaşlı ve hasta oldukları halde o ilacı içmeleri ölümü beklemeleri son Bi su istemeleri ama izin verilmeyişi, yakınlarının yanında kendilerini ağlamamak için zor tutması çok korkunç. Birazdan öleceğimi bilmek istemezdim. Hadi bu hakkı kullanan ben olsam ok de ailemden biri, düşünüyorum evladım kullanmak istese. İyi ki yok yani.

Yazlıkta deniz kenarında bir konuşmaya şahit olmuştum.bn dio doktor olana kadar çektiğim hiçbir sıkıntıyı stresi sosyal medyada orda burda paylaşmadım.nezmn doktor oldum güzellikleri paylaşmaya başladım.sosyal medyada herkes mutlu gezmede vv.kimse mutsuz dgl diyor

Gercektende sanırım kimse belli etmiyor

Acilen bi pskiyatriye gözükmen gerekiyor 25 hayatın en güzel yaşları kendini buladar ezikleme neden öyle giyinmiyorum diye başkslarına imreniceğine sokakta yaşa ak zorunda olanlara bak ibret al haline şükret seninki şımarıklık bence daha kötü hayatlar yaşamak zorunda olan insanlara haksızlık

Ay benimde böyle bir ilişkim olmuştu. Ara tatilde istemeye gelelim diyip duruyordu, daha erken diyordum. Meğer aldatıyormuş Enginle Dilan gibiydik ama ben ren geyiğiymişim meğer

Çözüm ötenazi değil pisikolog

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…