- 19 Kasım 2013
- 18.749
- 33.822
- 798
- Konu Sahibi halesss_97
-
Ömrüm geldi neredeyse 25'inde dayandı. Tek bir hayalimi gerçekleştirmedim şu hayatta. Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim.
Ne zaman mutlu bir çift görsem, ne zaman güzel görünüşlü-güzel giyimli birini denk gelsem. Ne zaman arkadaşı ile gülerek sohbet eden birine rastlasam nasıl bir ezik ve nasıl bir üretim hatası olduğumu fark ediyorum.
Ben yapamıyorum kardeşim, benim kodumda bu yok. Ben yaşamayı beceremiyorum. Ne yapsam eğreti duruyor bende. Bana olmuyor yani anlayın. İstediğin kadar imkan tanı, şans ver benden bir halt olmuyor, OLAMAZ...
Şimdi bakın politikanın hararetli zamanları, herkes bir şeyler uyduruyor, bin dereden su getirip kendi tarafını haklı çıkartmaya çalışıyor. Ancak ben soruyorum neden Hollanda, Belçika, Kanada vb. gibi medeni ülkelerde olan ötenazi hakkı bizim ülkemizde hiç tartışma konusu bile olmuyor?
Ben yaşamak zorunda mıyım kardeşim? Zorla mı? İstemiyorum, olmuyor, yapamıyorum. Herkese gerekli gereksiz vaatler dağıtan devlet neden bu ülkede isteyenin acısız bir şekilde hayata veda etmesi için gerekli tıbbi kuruluşları kurmuyor? Neden bu hak sağlanmıyor, görmezden geliniyor?
Size soruyorum çok modernler, madem ki o ülkeleri her alanda referans alıyorsunuz, bu konuda neden bize oyundan çekilme hakkını dahi tanımıyorsunuz? Neden bu konuda ikiyüzlüsünüz?
Boş laflar hepsi...
Ötenazi hastalıktan kurtulmak için kullanılan bir yöntem dir sizinkisi psikolojikÖmrüm geldi neredeyse 25'inde dayandı. Tek bir hayalimi gerçekleştirmedim şu hayatta. Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim.
Ne zaman mutlu bir çift görsem, ne zaman güzel görünüşlü-güzel giyimli birini denk gelsem. Ne zaman arkadaşı ile gülerek sohbet eden birine rastlasam nasıl bir ezik ve nasıl bir üretim hatası olduğumu fark ediyorum.
Ben yapamıyorum kardeşim, benim kodumda bu yok. Ben yaşamayı beceremiyorum. Ne yapsam eğreti duruyor bende. Bana olmuyor yani anlayın. İstediğin kadar imkan tanı, şans ver benden bir halt olmuyor, OLAMAZ...
Şimdi bakın politikanın hararetli zamanları, herkes bir şeyler uyduruyor, bin dereden su getirip kendi tarafını haklı çıkartmaya çalışıyor. Ancak ben soruyorum neden Hollanda, Belçika, Kanada vb. gibi medeni ülkelerde olan ötenazi hakkı bizim ülkemizde hiç tartışma konusu bile olmuyor?
Ben yaşamak zorunda mıyım kardeşim? Zorla mı? İstemiyorum, olmuyor, yapamıyorum. Herkese gerekli gereksiz vaatler dağıtan devlet neden bu ülkede isteyenin acısız bir şekilde hayata veda etmesi için gerekli tıbbi kuruluşları kurmuyor? Neden bu hak sağlanmıyor, görmezden geliniyor?
Size soruyorum çok modernler, madem ki o ülkeleri her alanda referans alıyorsunuz, bu konuda neden bize oyundan çekilme hakkını dahi tanımıyorsunuz? Neden bu konuda ikiyüzlüsünüz?
Boş laflar hepsi...
İstemiyorum yaşamak, zorla mı? Yapamıyorum, yapmak da istemiyorum. Benim durumumda olanlara neden bu hak sağlanmıyor?Kendini de yumusamis çürümüş domates gibi vick diye ezim ezim ezeni ilk defa görüyorum.
Ölümün bile zahmet vermeden acisiz olanini istiyorsun, ne icin caba harcadin bu hayatta da sikayet ediyorsun ki?
İstemiyorum yaşamak, zorla mı? Yapamıyorum, yapmak da istemiyorum. Benim durumumda olanlara neden bu hak sağlanmıyor?
Çünkü müslüman bir ülkeyiz
kardesim bize niye atarlaniyorsun? Otenazinin ne demek olduğunu bazi arkadaslar belirtmis bir de ben şunu ekleyeyim, yani oyle o ülkelerde de her cani isteyene otenazi yapmıyorlar, o yuzden buna uzulmeyi birak.İstemiyorum yaşamak, zorla mı? Yapamıyorum, yapmak da istemiyorum. Benim durumumda olanlara neden bu hak sağlanmıyor?
Bende yazacaktım ama amann dedim yıl olmuş 2023 hala bunu doyoruzDeğiliz ülkenin dini olmaz.
Bence böyle tavsiyeler vermeyin, belli ki iyi değil ruh hali.Kendi kendine ötenaziyi yapabilirsin çok istiyorsan kimseye ihtiyacın yok ayrıca ötenazi senin bildiğin değil o intihar etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?