Bu ülkede neden ötenazi hakkı yok? [Nefret içerir]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma deģil mi 25 yaşında gencecik bir insanın böyle umutsuz olması?
Ergen desem degilsiniz,geçmiş olmalisınız ergenlik evresini. Yaşli zaten değilsiniz.
E nedir yani 25 yaşında ben havlu attim,pes ettim olmuyor demenin motivasyonu?
Sosyal medyayı baz alırsak herkes cok mutlu,çok zengin,harika muhteşem yaşıyor vs ama bu buzdagının görünen yüzü emin olun.
Gidin uzman desteği alın

Senin yaşlarında bir arkadaşım var o da aynı böyle düşünüyor.
Tamam gençliğin çok kötü bir döneme geldi kabul ediyorum ama çözüm intihar değil.
Öncelikle psikoloğa gitmelisin
Sonrasında ise hayata dön
Anneni babanı düşün
Onlar bu şekilde konuştuğunu bilse ne kadar üzülürdü

Etrafı izlemeyi bırakıp yaşamaya başlamanız lazım.
Bir öneri henüz gençsiniz. Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama yoksa meslek edinmek varsa da dil öğrenmekle başlayın. Sonra o ülkelere gidiş fırsatı yakalamaya çalışın. Bir süre yaşadıktan sonra kalifiye insanlara vatandaşlık veya ekstra haklar veriyorlar bildiğim kadarıyla. O noktadan sonra ötenazi talebinizi değerlendireceklerdir.

gelmisim 25ime diyorsun bir de, sanki 75.
her seyi yapabilcek yastasin, ulkenin durumu seni psikolojik olarak cokertiyor olabilir ama bataklikta bile yildizlara bakanlardan ol, cabala!

Ötenazi hastalıktan kurtulmak için kullanılan bir yöntem dir sizinkisi psikolojik

Hayata yeni planlar yaparak başlayın

Yeni adımlar atın küçük büyük fark etmez

Dışardaki herkes mutlu değil herkesin bin derdi var sorsan dertsiz bir kabak varmış onunda başını kesip oymuşlar derdi Tahsin babiş

Hayata bir defa geliyoruz zaten sonumuz ölüm

Yaşayın hayatınızı genç o kadar gençsiniz ki 25 yaşmı ki direksin 35 dayanınca

Evlenmek başarı değil bunu geç

Kendini de yumusamis çürümüş domates gibi vick diye ezim ezim ezeni ilk defa görüyorum.
Ölümün bile zahmet vermeden acisiz olanini istiyorsun, ne icin caba harcadin bu hayatta da sikayet ediyorsun ki?
İstemiyorum yaşamak, zorla mı? Yapamıyorum, yapmak da istemiyorum. Benim durumumda olanlara neden bu hak sağlanmıyor?

Sanırım İsviçre'de hasta olmasan bile, ötenazi hakkını kullanabilecegin merkezler var.Turkiye Müslüman ülke olduğu için asla ötenazi gelmez.Bence de gelse güzel olurdu orası doğru.

Siz tek bir hayalimi gerceklestiremedim demişsiniz ,hayalleriniz neler?Anlattığıniz durumlar için ise ,iletişim becerinizde eksiklikler olabilir.Etrafiniza dikkat edin,illa ki insanlar size eksik noktalarınızı söylüyorlardir.

İstemiyorum yaşamak, zorla mı? Yapamıyorum, yapmak da istemiyorum. Benim durumumda olanlara neden bu hak sağlanmıyor?
kardesim bize niye atarlaniyorsun? Otenazinin ne demek olduğunu bazi arkadaslar belirtmis bir de ben şunu ekleyeyim, yani oyle o ülkelerde de her cani isteyene otenazi yapmıyorlar, o yuzden buna uzulmeyi birak.

Ördekler suyun yüzeyinde zahmetsizce gidiyor gibi görünür. Ama suyun görünmeyen kısmında, yani altında, örneklerin ayakları sürekli çalışır.
Dolayısıyla sen, gördüğün insanların içindeki sıkıntıyı ve derdi bilemezsin. Sanarsın ki herkes mutlu ben değilim.
Kalk al...
Senin ayağına geleceğini sanıyorsan yanılıyorsun.

Ay sanki 70 yaşındasın. 25 ya hu 25. Sağlıklısın, gençsin, e gençliğin vermiş olduğu bi güzellikte vardır daha ne istiyorsun. Hem dışarda gördüğün kişilerinde var problemi. Ay problemsiz insan mı olur
Anlat derdini ne derdin var belki bi çare buluruz

Bak konu sahibesi yarın öbür gün hastalarsın, sonra şu sözlerine çok pişman olursun. Sen ötenazi olan insan hiç gördün mü, Youtubeda belgeseli var aç izle 5 dk dayanamazsın. Kanserliler, ölümcül hastalar artık canlarından beziyorlar ondan sonra ölüme son çare olarak gidiyorlar. Canları burunlarında ama hiçbiri hayatlarından vazgeçmiyor, aksine senin elinde olan sağlıklı bir ömür için her şeylerini vermeye razılar. Abuk subuk konuşuyorsun gerçekten, çok yazık hayatını heba ediyorsun.

Arkadaşım sen olayı çok yanlış anlamışsın
Ötenazi 25ine gelip hayalleri gerçek olmayana yapılan birşey değil. Not: yurtdışında yaşıyorum
Gençlerin özgürce kendini ifade edebildiği, parasız eğitim hakkına sahip olduğu, geleceğim ne olacak kaygısı olmadığı, bir araba almak için on yıllarca çalışmadığı bir düzeni hayal etmek yerine ötenaziyi hayal etmek de acınası bir durum.
Avrupa sizce Türkiye’yi kıskanıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…