- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.773
- 88
- Konu Sahibi halesss_97
-
Gerçekten kaç yıl oldu siz öğrenin bence, ülkemiz çoğunluğu müslüman insanlardan oluşan laik bir ülkedir.Ohooo valla kaç yıl oldu bilmem ama bilmiyorsanız öğrenin türkiye müslüman bir ülkedir
Gerçekten kaç yıl oldu siz öğrenin bence, ülkemiz çoğunluğu müslüman insanlardan oluşan laik bir ülkedir.
Anladım ben sizin demek istediğinizi örneğin müslüman diye geçen bir ülkede yasasaydık İran gibi baş örtü vs mecburi olurdu. Ama sonuçta müslümanların çoğunluk olduğu bir ülkede yaşıyoruz ve bir çok kural da buna göre uyarlanmış. Ötenazi sadece Türkiye’de değil bir çok ülkede de yasak. Hatta bilinçli olarak hastanın acısını dindirmek için ötenazi yapan doktorlar yada hemşireler oldu ve bunlar işlerinden atıldı ve suçlandıInsanlar tabi ki islam ya da herhangi bir inanisi benimseyebilir, insanlarin dini olur, inanislari olur. Ama kurumlarin olmaz. Normal bir ulkede olmaz en azindan. Yoksa insanlarin cogu musluman tabi ki.
TeşekkürlerBurda devletin dini İslam’dır diyor
Bana kalsa ötenazi insani bir hak. Türkiye’de de adı ötenazi değil ama sadece makineye bağlı olarak yaşayan birinin makineden ayırma hakkınız var diye biliyorum. Ötenazi sadece böyle durumlarda uygulanan bir şey yani sadece ağrı ve acı var, dönüş yok terminal evrede hasta, o zaman uygulanan bir şey konuyu açan bilmiyor anlamını muhtemelen yazmış öyle.Anladım ben sizin demek istediğinizi örneğin müslüman diye geçen bir ülkede yasasaydık İran gibi baş örtü vs mecburi olurdu. Ama sonuçta müslümanların çoğunluk olduğu bir ülkede yaşıyoruz ve bir çok kural da buna göre uyarlanmış. Ötenazi sadece Türkiye’de değil bir çok ülkede de yasak. Hatta bilinçli olarak hastanın acısını dindirmek için ötenazi yapan doktorlar yada hemşireler oldu ve bunlar işlerinden atıldı ve suçlandı
Kesinlikle katılıyorumBana kalsa ötenazi insani bir hak. Türkiye’de de adı ötenazi değil ama sadece makineye bağlı olarak yaşayan birinin makineden ayırma hakkınız var diye biliyorum. Ötenazi sadece böyle durumlarda uygulanan bir şey yani sadece ağrı ve acı var, dönüş yok terminal evrede hasta, o zaman uygulanan bir şey konuyu açan bilmiyor anlamını muhtemelen yazmış öyle.
Vay yav.ak, neyseki erkenden yüzünü göstermiş, kurban olsun sanaBir ara herkes sevgilinle sana çok imreniyoruz biz niye bulamıyoruz böyle ilişki derdi. Her gün kucağında güllerle beni almaya geliyor hediyeler gönderiyor üzerime titriyor :) evlenme teklifi ettiği hafta beni aldattığını öğrendim herifin
Ohooo valla kaç yıl oldu bilmem ama bilmiyorsanız öğrenin türkiye müslüman bir ülkedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?