Bu ülkede neden ötenazi hakkı yok? [Nefret içerir]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ötanazi olmuş olsa idi şuan yaşamazdım. Ve Allahın hayatımı 34 yaşından sonra değiştirdiği şansa sahip olmazdım. Ozaman çektiğim sıkıntıları dertleri üzüntüleri hatırlayınca Allah bu günler için sınamış beni demekki şükür çektirdirdiklerine diyorum.
Sabredin geçecek ve yıllar sonra bu konuyu açıp okuduğunuzda ufak bir acı mahcubiyet yaşayacaksınız

Herkes sıkıntı çekiyor yahhuu, güllük gülistanlık refaha kavuşan kim var? Gençken çabalayacaksın , inşa ediceksin sonra oturup karşılığını toplayacaksın bu kadar Ne para, ne kariyer bedava şeyler değil asla, zaman ve çaba koymak gerekiyor.

25 ne güzel bir yaş.
Kaç kişi doğduğundan ölene kadar tamamen sıkıntısız yaşamış.
Derdiniz nedir bilmiyorum ama hayat boyle bir şey, bazen kötü dönemleri olabilir hayatinizin, siz de kotu donemlerden geciyorsunuz sadece, düzelmesini istiyorsaniz ee biraz çaba harcayin bir zahmet. Birinin sevgilisi varmiş, yok öteki güzel giyinmiş arkadasiyla gülmüş diye ötenazi istemekte nebileyim...

Misscherry inan kimse ile acı yarıştırmıyorum yada acıtasyon yapmak için söylemiyorum ama geçmişime bakınca çok acılar sancılar çekmişim.

Türkiyede 20-30 yaş arası herkes mutsuz zaten neredeyse
Yaşam mücadelesi ağır gerçekten insanın gençliğini sömürüyor özellikle sıradan bir aile de doğmuşsan

Elimizde olanların yada olmayanların sorumluluğunu bir başkasına yıkmak en kolayı.
Söylemek istediğim diğer cümleleri kendime saklıyorum, yapacağınız herhangi bir yanlıştan sorumlu olmak istemem.

Sen önce ötenazinin kelime anlamını öğren.
Ötenazi bitkisel hayatta ölümle pençeleşen insanın ailesinin ölmesine izin vermesidir. Diğer yandan memleket insana yaşama sevinci bırakmadı. O konuda haklısın. Sinemaya gidemiyoruz, restaurantta yemek yiyemiyoruz, tatile çıkamıyoruz, güzel kıyafetler alamıyoruz… Çünkü kıt kanaat geçiniyoruz. Karnımızı doyurmayı yaşamak sanıyoruz ama ruhumuz aç.

Atlanmaması gereken bir nokta da depresyonun pek çok zaman hormonlardan ya da fiziksel eksikliklerden de kaynaklanabiliyor olması.

D Vitamininiz yerlerdeyse, vücudunuzda dopamin salgısı azaldıysa herşey mümkün.

Dopamini sınırlandırılmış farelerin anında depresyona girip dün çözdükleri bulmacayı çözemediklerini, yemek bulamayıp aç aç beklediklerini biliyoruz.

Boşuna demiyoruz depresyon yalancıdır diye…

Otenazi dediğiniz şey hastaligin çaresiz ve son aşamasında olanlar için

Başlığı okuyunca kanser hastası biri ağrılar içinde ölüm bekliyor da ötenazi hakkı yok sandım,

Konu sahibi bilmeniz gerekir ki; ölümcül bir hastalığınız yoksa sizi isteseniz de ötenazi ile öldüremezlerdi zaten onu bi geçin

Kimse mutlu değil ama ne yapalım dışarda ağlayarak mı gezelim? İnsta kullanıyorum deprem zamanı evet çok kötüydüm ama ne yapalım o zaman geçince insanlar size mutsuz olma hakkı bile vermiyor, her Gülen mutlu olduğu için değil toplum baskısından gülüyor eğleniyor.

Sizde böyle yapın açık havada yürüyün hazır telefonunuz var bir date app uygulaması indirin bir iki kişiyle görüşün size de iyi gelecek

İçi beni yakar dışı eli diyorum sana.Yalan hep herkesin hayatta farklı farklı sorunları var.Het gördüğüne inanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…