- 4 Şubat 2015
- 6.195
- 12.512
- 448
- Konu Sahibi halesss_97
-
Ötanazi olmuş olsa idi şuan yaşamazdım. Ve Allahın hayatımı 34 yaşından sonra değiştirdiği şansa sahip olmazdım. Ozaman çektiğim sıkıntıları dertleri üzüntüleri hatırlayınca Allah bu günler için sınamış beni demekki şükür çektirdirdiklerine diyorum.
Sabredin geçecek ve yıllar sonra bu konuyu açıp okuduğunuzda ufak bir acı mahcubiyet yaşayacaksınız
İntihar edecek kişinin buraya yazacağına inanıyor musunuz gerçekten geçende vardı kendimi öldürcem diyordu dün yazdı gene konusuna yaşıyorBence böyle tavsiyeler vermeyin, belli ki iyi değil ruh hali.
Misscherry inan kimse ile acı yarıştırmıyorum yada acıtasyon yapmak için söylemiyorum ama geçmişime bakınca çok acılar sancılar çekmişim.Herkes sıkıntı çekiyor yahhuu, güllük gülistanlık refaha kavuşan kim var? Gençken çabalayacaksın , inşa ediceksin sonra oturup karşılığını toplayacaksın bu kadarNe para, ne kariyer bedava şeyler değil asla, zaman ve çaba koymak gerekiyor.
Neymiş o acılar yaz bakalım hepimizi en azından 1 tanesini yaşamışızdır zatenMisscherry inan kimse ile acı yarıştırmıyorum yada acıtasyon yapmak için söylemiyorum ama geçmişime bakınca çok acılar sancılar çekmişim.
Konu benim konum değilNeymiş o acılar yaz bakalım hepimizi en azından 1 tanesini yaşamışızdır zaten
Görende 35 ine dayandı sanacak 37 me dayandımÖmrünüz 25 ine mi dayandı gören de 35 ine 45 ine dayandı sanacak hey Allahım ya 60 ında okuma yazma öğrenen 40 yaşından sonra üniversite okuyanlara bir bakın hele internetten
Millet 40 yaşından sonra okul okuyor yaşımızda bir şey yok dem bu demdir saat bu saat der geçerimGörende 35 ine dayandı sanacak 37 me dayandım
Otenazi dediğiniz şey hastaligin çaresiz ve son aşamasında olanlar içinÖmrüm geldi neredeyse 25'inde dayandı. Tek bir hayalimi gerçekleştirmedim şu hayatta. Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim.
Ne zaman mutlu bir çift görsem, ne zaman güzel görünüşlü-güzel giyimli birini denk gelsem. Ne zaman arkadaşı ile gülerek sohbet eden birine rastlasam nasıl bir ezik ve nasıl bir üretim hatası olduğumu fark ediyorum.
Ben yapamıyorum kardeşim, benim kodumda bu yok. Ben yaşamayı beceremiyorum. Ne yapsam eğreti duruyor bende. Bana olmuyor yani anlayın. İstediğin kadar imkan tanı, şans ver benden bir halt olmuyor, OLAMAZ...
Şimdi bakın politikanın hararetli zamanları, herkes bir şeyler uyduruyor, bin dereden su getirip kendi tarafını haklı çıkartmaya çalışıyor. Ancak ben soruyorum neden Hollanda, Belçika, Kanada vb. gibi medeni ülkelerde olan ötenazi hakkı bizim ülkemizde hiç tartışma konusu bile olmuyor?
Ben yaşamak zorunda mıyım kardeşim? Zorla mı? İstemiyorum, olmuyor, yapamıyorum. Herkese gerekli gereksiz vaatler dağıtan devlet neden bu ülkede isteyenin acısız bir şekilde hayata veda etmesi için gerekli tıbbi kuruluşları kurmuyor? Neden bu hak sağlanmıyor, görmezden geliniyor?
Size soruyorum çok modernler, madem ki o ülkeleri her alanda referans alıyorsunuz, bu konuda neden bize oyundan çekilme hakkını dahi tanımıyorsunuz? Neden bu konuda ikiyüzlüsünüz?
Boş laflar hepsi...
İçi beni yakar dışı eli diyorum sana.Yalan hep herkesin hayatta farklı farklı sorunları var.Het gördüğüne inanmaÖmrüm geldi neredeyse 25'inde dayandı. Tek bir hayalimi gerçekleştirmedim şu hayatta. Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim.
Ne zaman mutlu bir çift görsem, ne zaman güzel görünüşlü-güzel giyimli birini denk gelsem. Ne zaman arkadaşı ile gülerek sohbet eden birine rastlasam nasıl bir ezik ve nasıl bir üretim hatası olduğumu fark ediyorum.
Ben yapamıyorum kardeşim, benim kodumda bu yok. Ben yaşamayı beceremiyorum. Ne yapsam eğreti duruyor bende. Bana olmuyor yani anlayın. İstediğin kadar imkan tanı, şans ver benden bir halt olmuyor, OLAMAZ...
Şimdi bakın politikanın hararetli zamanları, herkes bir şeyler uyduruyor, bin dereden su getirip kendi tarafını haklı çıkartmaya çalışıyor. Ancak ben soruyorum neden Hollanda, Belçika, Kanada vb. gibi medeni ülkelerde olan ötenazi hakkı bizim ülkemizde hiç tartışma konusu bile olmuyor?
Ben yaşamak zorunda mıyım kardeşim? Zorla mı? İstemiyorum, olmuyor, yapamıyorum. Herkese gerekli gereksiz vaatler dağıtan devlet neden bu ülkede isteyenin acısız bir şekilde hayata veda etmesi için gerekli tıbbi kuruluşları kurmuyor? Neden bu hak sağlanmıyor, görmezden geliniyor?
Size soruyorum çok modernler, madem ki o ülkeleri her alanda referans alıyorsunuz, bu konuda neden bize oyundan çekilme hakkını dahi tanımıyorsunuz? Neden bu konuda ikiyüzlüsünüz?
Boş laflar hepsi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?