Bu ülkede neden ötenazi hakkı yok? [Nefret içerir]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır öyle değil, kişi kendi karar veriyor. Hastalığının çaresi tedavisi olmadığını ve çok ağrı acı çektiğini söylüyor. Doktorlardan oluşan bir heyet araştırıyor raporlarını vs inceliyor sonra onay veriyor. Sizin dediğiniz bitkisel hayata girmiş, beyin ölümü gerçekleşmiş ve makine desteği olmadan nefes alamayan hastalar için.

acının seyrini kılık kıyafet belirlemiyor psikolojiniz bozulmuş sizin ötanazi isteyene kadar psikolojik yardım almanın yollarını aramalısınız

Ben ateist biriyim.Turkiye müslüman bir ülke derken,evet yanlış bir ifade kullanmış olabilirim.Ama evet çoğunluğu Müslüman olan bir ülke.Kastettigim şey şu: çoğunluğu Müslüman olan bir ülkenin kanunlarına ötenazi gelmesi imkansızdır.

İsviçre'de bu merkezler var dedim çünkü var.Oraya gidince de parayı verdin hadi öldürelim olmuyor zaten.Konu sahibi muhtemelen ekonomik sebeplerle de bunalmıştir.Euro 20 yi geçmiş ,gezmeye bile gitmek bile lüks.Sanki at kendini demişim gibi muamele yapmayın bana.

Ötenazinin bir hak olduğunu düşünüyorum ve öyle yazdım.Cunku bana göre öyle

Dünya cok zeki kisiler tarafindan yönetilmiyor maalesef. Yani ortalamanin altinda bir zekayla da cok fazla iste basarili olabilirsiniz. Türkiyenin iq ortalamasi 87. Normal zeka ise 100. Hatirlarsaniz kalitimsal zeka geriligi oldugu herkesce bilinen forrest gump'in bile iq'su 75ti. Yani türkiyede zeka sorunu yasadiginiza ben pek inanmiyorum, hele kadinlarda zeka geriligi cok daha az yasaniyor erkeklere kiyasla. Sosyallesemiyor olabilirsiniz, anksiyete olabilir. Bunlarin tedavisi var. Psikologa gidin mutlaka. Ayrica da ne hayallerinizden bahsetmissiniz, ne neden ulasamadiginizdan bahsetmissiniz, ne de ailenizden. Aileniz ne düsünüyor bu intihar egilimi hakkinda? Neden bir terapiye göndermiyorlar? Bunlar bende süphe olusturdu, cünkü eksik bilgi söylenenlerin yalan olduguna isaret eder, ama yine de konuya inanmayi tercih ediyorum.

Canım benim sana bir tavsiye vereceğim aynı böyle şeyler yaşıyordum aklımda tek ölüm düşüncesi olduğu zamanlar vardı bir gün dank etti napıyorum ben dedim .Hayalimde bir kadın yarattım ve o nasıl davranır ne yapar gibi yaşamaya başladım .Mesela hayalimdeki kadın en ufak şeylerde bile sosyalleşecek bir şey bulan biriydi ben de öyle olmaya başladım .Hayalimdeki kadın çok kitap okuyordu ben de okumaya başladım .Böyle yap kendi durumunda hayali bir dünya yarat böyle böyle yaptıkça bakış açın hayatın değişir .Dünya hayatı zaten bir oyun sende bu oyunda karakterini en güçlü en eğlenceli en sevilen karakter yapmaya çalış Hayatı çok ciddiye alma eğlenceye al geçmişini yaşadıklarını unut sanki sen hep o güçlü kadınmışsın gibi davranmaya basla.Yabancılarda kullanılan bir söz gibi Fake it till you make it

Bu dünyaya gelmeyi siz seçtiniz. Kenara çekilseydiniz diğer sperm hücresi geçebilirdi ama siz koştur koştur gittiniz ve doğdunuz… (her şey bakış açısı)
Madem seçtiniz ve geldiniz dolu dolu yaşayın hayatı kimseyi sallamayın kendinizi ön plana koyun çalışın gezin yiyin için

Bafelix peki aniden trafik kazası oldu filan. O zaman ailesi izin vermiyor mu?
Bir de yurtdışında belli bir süre sonra kendileri çekiyor. Artık beyin ölümü mü gerçekleşiyor ne bilmiyor. Haberde görmüştüm. Bir çocuğun ailesi fişinin çekilmemesini istedi ama kabul etmediler.

Sizin hissettiğiniz duygular için üzüldüm ama bence destek almalısınız..
Hiç kimse güldüğü için musmutlu değildir
Geçen gün benim iş arkadaşım bana bunu söyledi
Ben:Başım çok ağrıyor uykusuzluk çekiyorum
O:Niye başın ağrıyor ki ne derdin var ki? Yat uyu işte niye uykusuz kalıyorsun ki?
Ben:Hocam herkesin kendince dertleri vardır emin olun
O:Hocam senin çocuğun var kocan var evin var araban var neden mutsuzsun gerçekten..diyor

Çocukken milyon tane travma geçirdim Şuan uyuduğum her gece o günleri tekrar yaşıyorum kabuslar ter içinde uyanıyorum psikoloğa gidiyorum kitaplar okuyorum güzel vakit geçirmeye çalışıyorum ama yok içimdeki çocuk mutsuz ama EVET GÜLÜYORUM GEZİYORUM GÜZEL GİYİNİYORUM…

Erken dönemde alzheimer yada demans hastaları da hastalıkları daha tam ilerlemeden kendi iradeleriyle buna karar verebiliyorlar diye duymuştum. Hatta bir iş arkadaşımın babası vasiyet vermiş hastalığı ilerlerse ötenazi istiyorum diye

Bukadar rahatsızsan hayatından çaresine bak, ötenazi ile ne derdin var?
Hasta olcanda, iyilşeme şansın olmicakta, uzun süre tedavi sonucu acaba yaşamına son versekte bilmem ne bilmem ne.
Yokmu yakınlarda yüksek bina falan
Aynen katılıyorum hepsi boş laf….

Alakası yok, bu arkadaş Hollanda da anında reddedilir.

Ağır depresyon eline mikrofon almış konuşuyor, doktorlar güzel bir kür uygulasalar “ben ne yazdım yahu” diyip kafa sallayacak.
Kesinlikle hala ergenlikten çıkamamış şımarıklık yapıyı in
Musluman bir ulke degiliz. Baska ulke ile karistirdiniz herhalde?
ben türkiyeyi müslüman bir ülke diye biliyorum ama ? Siz farklı bi ülkedesiniz heralde

Kesinlikle hala ergenlikten çıkamamış şımarıklık yapıyı in

ben türkiyeyi müslüman bir ülke diye biliyorum ama ? Siz farklı bi ülkedesiniz heralde
Okula gitmediniz mi siz? 1928 anayası ile Türk devletinin dini İslamdır ifadesi kaldırıldı? 100 yıl olacak valla nerdeyse

Yasim gelmis 25 e derken:)
Daha 25e yeni gelmissiniz diyelim.
Ötenaziye gerek yok sadece ozguven probleminiz var ve bu sizi dogal olarak yormus.
Hemen bir randevu alin, youtube dan bu konuda videolara dalin bir de kitap okuyun bu konuyla ilgili. Oyle guzel alistirmalar bile var ki kitabin sonunda ben tekim diye bagirasim geliyordu.
6 ay sonra da gelin buraya yazin ayni kisi misiniz yoksa ozguvenli halinizle o imrendiginiz kisilerden mi olmussunuz

Sizce 1924 anayasasi Turkiye'nin su an yururlukte olan anayasasi mi? Sok icindeyim nasil bilmezsiniz?
Bilmiyorum , açıkçası hiç ilgimi çekmedi sonuçta dinsiz bir ülkede yaşıyoruz denilse de malumunuz herkesin nasıl yaşadığı

Bilmiyorum , açıkçası hiç ilgimi çekmedi sonuçta dinsiz bir ülkede yaşıyoruz denilse de malumunuz herkesin nasıl yaşadığı
Insanlar tabi ki islam ya da herhangi bir inanisi benimseyebilir, insanlarin dini olur, inanislari olur. Ama kurumlarin olmaz. Normal bir ulkede olmaz en azindan. Yoksa insanlarin cogu musluman tabi ki.

Okula gitmediniz mi siz? 1928 anayası ile Türk devletinin dini İslamdır ifadesi kaldırıldı? 100 yıl olacak valla nerdeyse
Ohooo valla kaç yıl oldu bilmem ama bilmiyorsanız öğrenin türkiye müslüman bir ülkedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…