- 17 Temmuz 2018
- 4.073
- 18.932
- 208
- Konu Sahibi halesss_97
-
25 yaş ve hayattan küsmek, otenazi istegi? Şu devrin insanlar, en çok da gençler uzerindeki en buyuk belasi zaten diger hayatlara imrenmek. Neden kiyasliyorsun? Ve herkesin mutlu oldugunu nerden biliyorsun? Tutalim mutlular bu neden sizi depresyona sokuyor? Hayatiniz daha yeni başliyor. Ama odaklanmişsiniz surekli gezip tozan canim cicimli çiftlere. Nasil ilerlemeyi, başarili olmayi düşünüyorsunuz bu durumda? Düşünce yapinizi degistirmenizi oneririm. Sakıncali bir düşünceye sahipsiniz.Ömrüm geldi neredeyse 25'inde dayandı. Tek bir hayalimi gerçekleştirmedim şu hayatta. Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim.
Ne zaman mutlu bir çift görsem, ne zaman güzel görünüşlü-güzel giyimli birini denk gelsem. Ne zaman arkadaşı ile gülerek sohbet eden birine rastlasam nasıl bir ezik ve nasıl bir üretim hatası olduğumu fark ediyorum.
Ben yapamıyorum kardeşim, benim kodumda bu yok. Ben yaşamayı beceremiyorum. Ne yapsam eğreti duruyor bende. Bana olmuyor yani anlayın. İstediğin kadar imkan tanı, şans ver benden bir halt olmuyor, OLAMAZ...
Şimdi bakın politikanın hararetli zamanları, herkes bir şeyler uyduruyor, bin dereden su getirip kendi tarafını haklı çıkartmaya çalışıyor. Ancak ben soruyorum neden Hollanda, Belçika, Kanada vb. gibi medeni ülkelerde olan ötenazi hakkı bizim ülkemizde hiç tartışma konusu bile olmuyor?
Ben yaşamak zorunda mıyım kardeşim? Zorla mı? İstemiyorum, olmuyor, yapamıyorum. Herkese gerekli gereksiz vaatler dağıtan devlet neden bu ülkede isteyenin acısız bir şekilde hayata veda etmesi için gerekli tıbbi kuruluşları kurmuyor? Neden bu hak sağlanmıyor, görmezden geliniyor?
Size soruyorum çok modernler, madem ki o ülkeleri her alanda referans alıyorsunuz, bu konuda neden bize oyundan çekilme hakkını dahi tanımıyorsunuz? Neden bu konuda ikiyüzlüsünüz?
Boş laflar hepsi...
Tamam.Bu yaptığınız çok acımasızca. Daha ağır kelimelerde var ama yeri değil.
Aslında biraz eksik olmuş . Önce başvuruyorsun ve geçerli sebeplerden dolayı onaylanırsa İsviçre’deki kliniğe gidiyorsun. İlacı hazırlayıp önüne sunuyorlar ve kendi ellerinle onu enjekte ediyorsun. Ayrıca oldukça pahalı bir intihar yöntemikardesim bize niye atarlaniyorsun? Otenazinin ne demek olduğunu bazi arkadaslar belirtmis bir de ben şunu ekleyeyim, yani oyle o ülkelerde de her cani isteyene otenazi yapmıyorlar, o yuzden buna uzulmeyi birak.Eki Görüntüle 3252868
Ya offf sacmalayin be .cok intihar etmek isteyen otenaziyi beklemez.acisiz ölümler varda muneyle kazan uzaya firlatir beni.yani 25 yasina gelmissiniz disarda iyi sohbeti olan gulen birinin hep guldugunumu saniyosunuz beni gorseniz dunyanin en mutlu insani sanirsiniz o zmaan cunku agzim hic kapanmiyor.ama oyle degil.dertlerim cok rahatsizliklarim var kaldiki buyuk saglik sorunlari. Yas oldu 35.farkli hayallerim vardi ama tam tersi seyler oldu. Tamamiyle zit bie hayatim var hayallerime. E boylede cokta kotu degilmis.olsaydi cok guzel seyler olurdu ama suandada kotu degil.gezebiliyorum bir deniz havasi beni o an dunyanin en mutlu insani yapabilir cok sevdigim kiz arkadaslarimla sohbetin gezmenin eglenmenin dibine vurabilirim.hep polis olmayi cok istedim ama 3 senedir evde yatiyorum.maasim yine var. Calismak cok guzel bir duygu ama sagliktan sebep evde oldugum icin bos kalmiyim diye kurslara turlara sohbetlere katiliyorum.insgram influencr lar turediginden beri cogu insan mutsuz. Evet evlerde eksik cok buluyoruz. Linklerde neler neler var. Yuzleri filtreli ve hepsi puruzsuz. Linklerde pazar kalitesinde urunler linkleyip kendileri zaralar oysholar chakralar guesleer alan insanlar bunlar. Yani sirtimizdan para kazaniyorlar. Onlara hic aldanma ozenme. Mutlu ols gervcekten bir ara bende takildim kendimde evimde hep eksik buluyodum hepsini takipten ciktim gorme duyma bakma.Ömrüm geldi neredeyse 25'inde dayandı. Tek bir hayalimi gerçekleştirmedim şu hayatta. Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim.
Ne zaman mutlu bir çift görsem, ne zaman güzel görünüşlü-güzel giyimli birini denk gelsem. Ne zaman arkadaşı ile gülerek sohbet eden birine rastlasam nasıl bir ezik ve nasıl bir üretim hatası olduğumu fark ediyorum.
Ben yapamıyorum kardeşim, benim kodumda bu yok. Ben yaşamayı beceremiyorum. Ne yapsam eğreti duruyor bende. Bana olmuyor yani anlayın. İstediğin kadar imkan tanı, şans ver benden bir halt olmuyor, OLAMAZ...
Şimdi bakın politikanın hararetli zamanları, herkes bir şeyler uyduruyor, bin dereden su getirip kendi tarafını haklı çıkartmaya çalışıyor. Ancak ben soruyorum neden Hollanda, Belçika, Kanada vb. gibi medeni ülkelerde olan ötenazi hakkı bizim ülkemizde hiç tartışma konusu bile olmuyor?
Ben yaşamak zorunda mıyım kardeşim? Zorla mı? İstemiyorum, olmuyor, yapamıyorum. Herkese gerekli gereksiz vaatler dağıtan devlet neden bu ülkede isteyenin acısız bir şekilde hayata veda etmesi için gerekli tıbbi kuruluşları kurmuyor? Neden bu hak sağlanmıyor, görmezden geliniyor?
Size soruyorum çok modernler, madem ki o ülkeleri her alanda referans alıyorsunuz, bu konuda neden bize oyundan çekilme hakkını dahi tanımıyorsunuz? Neden bu konuda ikiyüzlüsünüz?
Boş laflar hepsi...
Bu yaptığınız çok acımasızca. Daha ağır kelimelerde var ama yeri değil.
Yurtdışında sgk karşılıyor sanıyorsa demek.Aslında biraz eksik olmuş . Önce başvuruyorsun ve geçerli sebeplerden dolayı onaylanırsa İsviçre’deki kliniğe gidiyorsun. İlacı hazırlayıp önüne sunuyorlar ve kendi ellerinle onu enjekte ediyorsun. Ayrıca oldukça pahalı bir intihar yöntemi
Benim yaşadığım ülkede karşılamıyor zaten yasak burda ama bana sorarsan bizde yeri geldiğinde dolaylı ötenazi yapıyoruzYurtdışında sgk karşılıyor sanıyorsa demek.
Ağır depresyonda olabilir . Kötü bir olay yaşamış olabilir. Herkes 25 yaşında çok olgun dusunemeyebilir. Simariklik diyorsunuz neye göre kime göre 25 yaşında neden aşık olamiyorum sevgilim yok diye bir dünya konu açan varken 25 yaşında hayattan hiç bir beklentisi olmayacak kadar çaresiz kalan biri için gerçekten çok ama çok acimasiz.bana yazmamışsınız ama alıntılamak istedim bana hiç acımasızca gelmedi açıkçası.
konu sahibesi de 25 yaşında olduğuna göre intiharında bir seçenek olduğunu biliyordur eminim. şu yazdığı tamamen şımarıklık. isyan edecek şeyi kalmamış herhalde bir de buna isyan edeyim demiş. çünkü gerçekten hayatına son vermek isteyen kişi gelip konu açmaz. bu ülkede onun ima ettiği şekliyle ötenazi olsaydı kalkıp niye var diye isyan ederdi.
depresyonda olabilir başka bir sorunu olabilir tedavi olmakta bir seçenekken imkansızın peşinde hakları elinden alınmış gibi mağdur ağzıyla ağlaşmak komedi.
Ağır depresyonda olabilir . Kötü bir olay yaşamış olabilir. Herkes 25 yaşında çok olgun dusunemeyebilir. Simariklik diyorsunuz neye göre kime göre 25 yaşında neden aşık olamiyorum sevgilim yok diye bir dünya konu açan varken 25 yaşında hayattan hiç bir beklentisi olmayacak kadar çaresiz kalan biri için gerçekten çok ama çok acimasiz.
Ötenaziye iyileşme şansı olmayan ağır hastalar için karşı değilim zaten işin özü de bu ama her imkanı olupta hayatta güzelliklere odaklanmak yerine herşeye olumsuz gözle bakan kişiler için bir kaçış yolu olmamalı.Ömrüm geldi neredeyse 25'inde dayandı. Tek bir hayalimi gerçekleştirmedim şu hayatta. Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim.
Boş laflar hepsi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?