- 31 Mart 2016
- 77
- 13
- 3
- Konu Sahibi gulumsekaderine69
Sevdiğimi düşünüyorumVe 15 gün tanıdığı biriyle her gün buluşup sizin ilişkinizde sizi ihmal eden biriyle NEDEN barıştınız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdiğimi düşünüyorumVe 15 gün tanıdığı biriyle her gün buluşup sizin ilişkinizde sizi ihmal eden biriyle NEDEN barıştınız?
İşte hep karşısında ben varmışım gibi konuşöuş böyle seyler diyo bana sevmedim ben onu seni unutmaktı amacıö ınutamadım barışmaknistedim diyeDurumlar çok farklıymış gelme gitme konusunda. Ama ben olsam sorardım ciddi düşünmediği bir kadınla neden bu kadar kısa sürede çocuk ismi falan konuştun diye. Tutarsızlığa ve gelip geçici heyecanlara çok gıcığım. Ya hazmedip bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz yani.
İşte hep karşısında ben varmışım gibi konuşöuş böyle seyler diyo bana sevmedim ben onu seni unutmaktı amacıö ınutamadım barışmaknistedim diye
Evet 24 yaşındayım ama 14 yaşında bi çocuk gibi davrndım şimdi geri dönemiyorum ayrılamıyorum ailem çevrem de biliyo onla olduğumu sanki ayrılırsam yalnız kalıcam kimse beni sevmyeck ben kimseyi sevmicem gibi hissediyorumKusura bakmayin da cabuk kanmissiniz. Terkedilmissiniz uzerine son kez konusmaya siz gitmissiniz sonra da bir lafina kanmissiniz.
Konuşmaya gittim yüzyüze son kez o zaman bana ben seni unutmak içi n yaptım barışalım falan dedi ünandım barıştım yaşadıkları şeyleri daha sonradan öğrendim ama.ben ona ulaşamiyim diye numarasını değiştirip ben tlf kullanmıyorum bile dedi bana sizce beni unutmak isteyen insan mı bu kadarını yapar yoksa o kızla mutlu olmaknisteyen insan mı
İşte hep karşısında ben varmışım gibi konuşöuş böyle seyler diyo bana sevmedim ben onu seni unutmaktı amacıö ınutamadım barışmaknistedim diye
Neden siz ona ulaşamayasınız diye numarasını değiştirdi bunu öğrenseydiniz. Yaşınız kaç bilemiyorum ama sevgilinizin yaşının olgunluğunu almadığı davranışlarının tutarsızlığından belli. Bir insan yeni tanıştığı bir kızla çocuk ismi filan konuşmaz . Üstelik size telefon kullanmıyorum diyerek yalan konuşmuş. Gitmiş o kızla görüşmüş. Kendini size acındırarak geri dönmeye çalışmış ama lütfen kanmayın. Unutmayın herkes ederi kadar sevgide değeri kadardır dengededir bu hayatta herşeyin fazlası zarardır o kızla o kadar çabuk evliliği çocuğu konuşabilen bir erkek ve onu bırakıp size geri dönüş yapabilecek kadar hareketli bir yapıya sahip bir insana ne olursa olsun aldanmamanz gerekir. Çünkü yine aynı şeyleri yapar emin olun tecrübelerimden hareketle söylüyorum karar sizin sıkmayın canınızı.Konuşmaya gittim yüzyüze son kez o zaman bana ben seni unutmak içi n yaptım barışalım falan dedi ünandım barıştım yaşadıkları şeyleri daha sonradan öğrendim ama.ben ona ulaşamiyim diye numarasını değiştirip ben tlf kullanmıyorum bile dedi bana sizce beni unutmak isteyen insan mı bu kadarını yapar yoksa o kızla mutlu olmaknisteyen insan mı
Biliyorum ama ayrılamıyorum nasıl ayrılcam bilmiyorum ben senin yanındayım ondan ayrıldım geri sana geldim diyip diyip duruyo. Ondan benim yanımda ayrıldı. Ayrılmasında bile eski sevgilimle barıştık diyemedi ailem kızdı bizi görüp dedi bunların hep farkındayım ama bitürlü yeniden onsuzluğu düşünemiyprumBu cevap bana mantıksız geldi, seni üzmek istemem ama ben olsam inanmazdım. Çok seviyorsam devam ederdim o yüzden sana ayrıl diyemem ama içten içe de bilirdim bu ilişkinin artık eski ilişkim olmadığını.
Yok o kızdan ayrıldı ama ben garanti olunca ondan ayrıldı :)Hayir yani sizi terkeden o, unutmak icin baska kollara kosan o, buna inanan siz. Kiz ona tekmeyi basti, iki ayda ne mal oldugunu anladi. O da sizi gorunce size dondu bence. Onda bile cabalamamis. Siz gitmissiniz gorusmeye.
Benden ayrılmasının sebebi olarak o kadar çük bi ilçede yaşıyo ben istanbulda onlise mezunu ben üniversite mezunuyım ailemin bize karşı çıkacağını düşündüğü için ayrılmak istemişYok o kızdan ayrıldı ama ben garanti olunca ondan ayrıldı :)
Açık açık diğer kıza da açık kapı bırakıyor gibi geldi bana. Bence bir süre zaman isteyin. Ve bu zaman zarfında neler yapacak ona bakın derim. Bugün ona yapan yarın size de yapar ayrıca. Ailem kızdı der başka bir şey der ama soluğu başkasının yanında alır. Bence güvenmeyin.Biliyorum ama ayrılamıyorum nasıl ayrılcam bilmiyorum ben senin yanındayım ondan ayrıldım geri sana geldim diyip diyip duruyo. Ondan benim yanımda ayrıldı. Ayrılmasında bile eski sevgilimle barıştık diyemedi ailem kızdı bizi görüp dedi bunların hep farkındayım ama bitürlü yeniden onsuzluğu düşünemiyprum
Tabiki ben onu öyle bırakır mıyım :) kıza ulaşıp benle barıştığı için ayrıldığını söylettim en azından kızdan yana acık kapı yok ama kızı hala seviyo şüphesi de içimden hiç gitmiyoAçık açık diğer kıza da açık kapı bırakıyor gibi geldi bana. Bence bir süre zaman isteyin. Ve bu zaman zarfında neler yapacak ona bakın derim. Bugün ona yapan yarın size de yapar ayrıca. Ailem kızdı der başka bir şey der ama soluğu başkasının yanında alır. Bence güvenmeyin.
Nasıl bir kafa bu anlamıyorum. Herhalde küçükken evcilik oynayamadılar, ukte kaldı içlerinde.15 günde çocukların isimlerini mi belirlemişler?
Allah akıl fikir versin.
Yaptığı doğru değil, dediğim gibi bugün o kıza yapan yarın size de yapar. Bence ondan biraz zaman isteyin, sizi gerçekten seviyorsa bu zaman zarfında onu kaybetmezsiniz hatta sizi kazanmak için çabalar. Uzaklaşır diye korkmayın uzaklaşıyorsa aklı başka yerdedir.Tabiki ben onu öyle bırakır mıyım :) kıza ulaşıp benle barıştığı için ayrıldığını söylettim en azından kızdan yana acık kapı yok ama kızı hala seviyo şüphesi de içimden hiç gitmiyo
Yok o anlatmadı zaten başka şekilde duydum benAy hadi çocuklarının isimlerine kadar konuştular da bir de bunları sana mal gibi anlatması ayrı değişik...
Biz şimdi barışalı iki ay oldu şimdi zaman istesem iki aydır aklın nerdeydi derseYaptığı doğru değil, dediğim gibi bugün o kıza yapan yarın size de yapar. Bence ondan biraz zaman isteyin, sizi gerçekten seviyorsa bu zaman zarfında onu kaybetmezsiniz hatta sizi kazanmak için çabalar. Uzaklaşır diye korkmayın uzaklaşıyorsa aklı başka yerdedir.