Bu unutulur mu a dostlar ?

Merhaba arkadaşlar.. Benim iki yıldır konuştuğum sevgilim iki ay çnce benden ayrıldı ve başka biriyle sevgili oldu 15 gün sonra yeniden barıştık biz ama bunu inadıma beni unutmak için yaptığını söyledi. Ya ama onlaa hep evlenicez biz falnlı konuşmuş çocuklarının ismini bile düşünmüşşler ve beni ayda bi kere görmeye gelmeyen adam onla hergün akşam buluştu konuştu ben bunları unutamıyorum ama ondan da gecemiyorum kendimi çok ezik hissediyorumiki aydır bu konuyu acıp acıp hem kendimi hem onu üzüyorum ama her gğn rüyamda beni bırakıp gittiğini başkalarıyla olduğunu göruprım resmen psikolojim bozuldu napcam ben ne
unutulur tabi ortada bi yasanmislik yok bi sey yok insanlar eslerinden ayriliyor abartmayin ya, asil bu dusunceler iyice ezik hissettirir kendinizi

Konuşmaya gittim yüzyüze son kez o zaman bana ben seni unutmak içi n yaptım barışalım falan dedi ünandım barıştım yaşadıkları şeyleri daha sonradan öğrendim ama. :KK43: ben ona ulaşamiyim diye numarasını değiştirip ben tlf kullanmıyorum bile dedi bana sizce beni unutmak isteyen insan mı bu kadarını yapar yoksa o kızla mutlu olmaknisteyen insan mı
O kızla mutlu olmak isteyen adam. Sizin sorun çıkarma olasılığınızı ortadan kaldırmış.

Merhaba arkadaşlar.. Benim iki yıldır konuştuğum sevgilim iki ay çnce benden ayrıldı ve başka biriyle sevgili oldu 15 gün sonra yeniden barıştık biz ama bunu inadıma beni unutmak için yaptığını söyledi. Ya ama onlaa hep evlenicez biz falnlı konuşmuş çocuklarının ismini bile düşünmüşşler ve beni ayda bi kere görmeye gelmeyen adam onla hergün akşam buluştu konuştu ben bunları unutamıyorum ama ondan da gecemiyorum kendimi çok ezik hissediyorumiki aydır bu konuyu acıp acıp hem kendimi hem onu üzüyorum ama her gğn rüyamda beni bırakıp gittiğini başkalarıyla olduğunu göruprım resmen psikolojim bozuldu napcam ben ne
Beni demeyen ben nesiyim de salla gitsin hiçte uzulme

Adam seni sevse baskasina zaten gitmezdi.Dedin ilgi farki da varmis. Illa aldatilcam yikilcam diyorsan bilmem.Koca olmaz net.

Zaten hersey cocukça bazılarına göre en olgun acıları kendileri yasarlar cünkü bazıları evet. Hı hı sizde haklısınız

Seni sevseydi başkası olmazdı . .
Daha yeni tanıdığı (15günlük) sevgiliye
evlilik muhabbeti tamamen çocukca. .
Siz bunlara rağmen devam ediyorsanız
ve çocuk olduğunu kabul etmiyorsan mutluluklar. .
:KK39:

Back
X