Bu unutulur mu a dostlar ?

Seni sevseydi başkası olmazdı . .
Daha yeni tanıdığı (15günlük) sevgiliye
evlilik muhabbeti tamamen çocukca. .
Siz bunlara rağmen devam ediyorsanız
ve çocuk olduğunu kabul etmiyorsan mutluluklar. .
:KK39:
Kabul ediyorum ama bunu kendime bitürlü itiraf edemiyorum hep o farklı farklı o diyip diyip kendimi onun iyi olduğuna inandırıyprum kaç kere yalanını yakaladım yine de iyi bi insan olduğunu düşünüyorum hep :(((salak gibiyim

Bir filozof demiş ki: Aynı nehirde iki kez yıkanılmaz.
İkili ilişkilerde de böyle bence... Ben affedemezdim, kabullenemezdim. Kendi mutluluğum, kendi kafamın rahatlığı her şeyden daha önemli. Niye kendime azap çektireyim ki bana böyle yapmış bir insandan dolayı?
Mantıklı düşünmelisin, o , bir kere sana bu kötülüğü yaptıysa yeniden yapacaktır emin ol... İlişkiniz devam ettiği süre boyunca hep mutsuz mu olmak istiyorsun? Yazık değil mi sana?
Lütfen mantıklı düşün, unutma kimse senden değerli değil. :)

Merhaba arkadaşlar.. Benim iki yıldır konuştuğum sevgilim iki ay çnce benden ayrıldı ve başka biriyle sevgili oldu 15 gün sonra yeniden barıştık biz ama bunu inadıma beni unutmak için yaptığını söyledi. Ya ama onlaa hep evlenicez biz falnlı konuşmuş çocuklarının ismini bile düşünmüşşler ve beni ayda bi kere görmeye gelmeyen adam onla hergün akşam buluştu konuştu ben bunları unutamıyorum ama ondan da gecemiyorum kendimi çok ezik hissediyorumiki aydır bu konuyu acıp acıp hem kendimi hem onu üzüyorum ama her gğn rüyamda beni bırakıp gittiğini başkalarıyla olduğunu göruprım resmen psikolojim bozuldu napcam ben ne
2 ayda evlilik konuşmuşlarsa bunalmıştır
bilmyorum saçma geldi çok...sana geri dönmesi de çok saçma bir tuhaflık var bilemedim....
üzülme ama lütfen illa ona şartlama kendini

Unutursun ama çok zaman alır oda değer mi bu çocuğa bilmem. Bence sevgilisiz duramayan tiplerden. O yüzden başkasını bulmuş.

Eger çok takılıyorsaniz söyleyin ben unutamiyorum bi süre zamana ihtiyacım var karar vermem kafamı toplamam için deyin. Belki daha net görürsünüz önünüzu.

Sonrasında barismaniz bile hazimsizlik yapar , siz bide detaylara vakıf olmuşsunz.
Bana göre bitmistir hiç baslamamaliydi hatta belirttigim gibi.

Merhaba arkadaşlar.. Benim iki yıldır konuştuğum sevgilim iki ay çnce benden ayrıldı ve başka biriyle sevgili oldu 15 gün sonra yeniden barıştık biz ama bunu inadıma beni unutmak için yaptığını söyledi. Ya ama onlaa hep evlenicez biz falnlı konuşmuş çocuklarının ismini bile düşünmüşşler ve beni ayda bi kere görmeye gelmeyen adam onla hergün akşam buluştu konuştu ben bunları unutamıyorum ama ondan da gecemiyorum kendimi çok ezik hissediyorumiki aydır bu konuyu acıp acıp hem kendimi hem onu üzüyorum ama her gğn rüyamda beni bırakıp gittiğini başkalarıyla olduğunu göruprım resmen psikolojim bozuldu napcam ben ne
Bu adam seninle evlenir, nereden bulacak "kisa sureli ayrilik surecinde baska kadina giden erkegi affeden kadini" bu devirde!!!

Değil mi benden daha salağını nerden bulacak
Bak canim oncelikle su an yasadigin mutsuzlugun sebebi sensin, onu bil. Çözüm sadece tercihlerinde, sevdigimiz ya da deli gibi istedigimiz seyler her zaman mutluluk getirmez. Şu icinde bulundugun durum, sevdigin adamdan ayrilmaktan daha fazla cesaret ister bence

Bak canim oncelikle su an yasadigin mutsuzlugun sebebi sensin, onu bil. Çözüm sadece tercihlerinde, sevdigimiz ya da deli gibi istedigimiz seyler her zaman mutluluk getirmez. Şu icinde bulundugun durum, sevdigin adamdan ayrilmaktan daha fazla cesaret ister bence
Dün Gece karar verdim yarın olsun ayrılcam diye sonra sabah günaydın aşkım seni çok seviyorum dedi yine başarısızlıkla sonuçlandı. Her sabah sadece günaydın diyen bu sabah bunu dedi içine mi doğdu ne

Dün Gece karar verdim yarın olsun ayrılcam diye sonra sabah günaydın aşkım seni çok seviyorum dedi yine başarısızlıkla sonuçlandı. Her sabah sadece günaydın diyen bu sabah bunu dedi içine mi doğdu ne
Ya bu adam seni seviyor mu? Buna evet diyebiliyor musun Allah aşkına gönül rahatlığıyla? Cevap belli. Seni sevmeyen biriyle neden birliktesin o zaman ya? Sen de onu sevmiyorsun seninki bir ba-gim-li-lik. Zamanında aynısı başıma geldi. Deli gibi sevdim peşinden koştum. Benden ayrıldı bir ayda hemen bir kıza tutuldu , o kıza aldığı hediyeleri fotolarini o kız icin nasıl deli olduğunu insta sayfasından hep takip ederdim. Bir ayda kız terketmiş :D sonrası ne oldu e bana dönmeye çalıştı, affetmedim. Affetmem de. Bak sana şunu söyleyeyim şuan bir adamla konuşuyorum hani flört sureci gibi birşey. Önemli olan ne biliyor musun "hayatına aldığın kişiyle aynı zamanda arkadaş olabilmek". Buna cok dikkat et. Sana nasıl değer veriyor , her gece yatarken başını yastığa koyduğunda mutlu mu hissediyorsun mutsuz mu? Dikkat et bunlara. Ve şu kişilikten ayrıl, lütfen sen ona muhtaç misin?

Ya bu adam seni seviyor mu? Buna evet diyebiliyor musun Allah aşkına gönül rahatlığıyla? Cevap belli. Seni sevmeyen biriyle neden birliktesin o zaman ya? Sen de onu sevmiyorsun seninki bir ba-gim-li-lik. Zamanında aynısı başıma geldi. Deli gibi sevdim peşinden koştum. Benden ayrıldı bir ayda hemen bir kıza tutuldu , o kıza aldığı hediyeleri fotolarini o kız icin nasıl deli olduğunu insta sayfasından hep takip ederdim. Bir ayda kız terketmiş :KK70: sonrası ne oldu e bana dönmeye çalıştı, affetmedim. Affetmem de. Bak sana şunu söyleyeyim şuan bir adamla konuşuyorum hani flört sureci gibi birşey. Önemli olan ne biliyor musun "hayatına aldığın kişiyle aynı zamanda arkadaş olabilmek". Buna cok dikkat et. Sana nasıl değer veriyor , her gece yatarken başını yastığa koyduğunda mutlu mu hissediyorsun mutsuz mu? Dikkat et bunlara. Ve şu kişilikten ayrıl, lütfen sen ona muhtaç misin?
Ya kız onu terketse bana dönse belki affetmezdim ama o kızı terketti. Kendini bana layık görmediği için vazgeçmek istediğini söyledi ailemn onu istemediğini bildiği için. Benim onu çok sevdiğimi bilmediği için. Ama biyandan da bişey yapmadı benim için hiç bişey yapmadı. Bilmiyorum seviyo mu sorusuna cevabım kesin beni seviyor değil ama sevmiyor da diyemiyorum

Ya kız onu terketse bana dönse belki affetmezdim ama o kızı terketti. Kendini bana layık görmediği için vazgeçmek istediğini söyledi ailemn onu istemediğini bildiği için. Benim onu çok sevdiğimi bilmediği için. Ama biyandan da bişey yapmadı benim için hiç bişey yapmadı. Bilmiyorum seviyo mu sorusuna cevabım kesin beni seviyor değil ama sevmiyor da diyemiyorum
O sana layık mi sence, senin sevgine?

Back
X