dini dizi izle deyip küfreden biri
var adını sen koy
bencede sevgilin hiç normal değil:26:niye çekiyorsun bu adamı
tedaviymiş falan hiç uğraşma canım çok mu seviyorsun
yerinde olsam ayrılırım
"O onun kocası" da kendisini senin kocan mı sanıyor acaba?
Evlenince artık KANAL 7 STV izlersiniz diğerlerini uydudan silersiniz
Koy tavrını boşverrr
Sen,sevgilinin çabuk sinirlenmesini dert etmişsin.
Ama dizi izlemene karışması bile başlı başına bir dert.
Yani bunu tatlılıkla söylese bile ben dert ederdim.
Ona ne ki hangi diziyi izlediğimden.Kıskanmanın,karışmanın bile bir adabı vardır.
Uzaktan kumandalı robot değilsin,şunu yap bunu yapma,şunu izle bunu izleme.
öyle tabiki bu daha büyük bi dert
Eski konularına baktım,erkek doktora gitmene bile kızmış.
Öte yandan,sen de az değilsin,kız öğrencileriyle konuşmasını kıskanıyorsun,eski hattını kapattırıyorsun vs...
Tehlikeli bir kıskançlık girdabına girmişsiniz.
Kim başlattı,nasıl bu duruma geldiniz bilemiyorum ama sürekli birbirinizi kıskanıp kısıtlıyorsunuz.
Böyle hayat çekilir mi ? Dünyadaki tek kadın sen,tek erkek sevgilin mi ?
Herkes sizi kapmak için pusuda mı bekliyor ?
Yorucu ve yıpratıcı bir ilişki modeli.
Bence bu ilişkiden kurtulup,huzurlu ve dingin bir ilişki yaşamanın zamanı gelmiş.
Bir dahaki ilişkinde,aynı hataları yapmamanı umarım.Ne sen böyle davran,ne karşındakine izin ver.
aşk-ı memnu diyince ben aşkı memnu fanatiğiyim tekrarlarını bile izledim sevgilimin evine gidip ordada izlerdim bu kadar basit mi bazı şeyler...hastalıklı insanlar yüzünden tv bile izleyememek mi hayat
bazı dizilerin gençler ahlaksızlaştırdığı, avrupalı 14-15 yaşındaki genç kadınlara özendirdiği doğru bir kaç tane diziye uyuz olmuş olabilir örnek veriyorum küçük sırlar. Ama sadece dini içerikli dizi izle diye baskı yapmasına anlam veremiyorum. Bugün bir sultan bir dila hanım vs vs hepsi bence düzgün diziler.
Küfretmesi ve kapının önünde kornaya falan basması yanlış ve ayıp. Ama dizi izlemesine karışması gayet normal..Nedenini şöyle açıklayayım. Tv de yayınlanan hangi dizi adaba uygun. Ya karısını aldatıyor ya karısı intikam için başkasına gidiyor bunlardan başka ne var dizilerde.Hangisi islama uygun. Dinimiz islam diyoruz. Sonra dizide uygun şeyler çıkmıyor izlemesen olur diyen adama psikologa gitsin ayrıl bu adamdan deniyor.
ahahaha dert bu mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?