Bu Vakanın bi Çaresi Var mı?

Cevap vermeyecektim ama duramadım...
Zannediyorum konu sahibi, dizilerin gerçekle alakası olmadığını, diyalog ve çatışmaların alt metinlerini algılayıp irdeleyebilecek yaşta.
Kaldı ki herkes her şeyi izleyebilir, bunlardan kendine pay çıkarmak ya da bunlara özenmek bireyin kendi biriktirdiklerinin getirisi olur.
Değil babası, annesi kocası veya sevgilisi karışsa da sonuç değişmez.
Bugüne kadar ben neredeyse suç, cinayet ve gizem dizilerinin tamamını izlemiş bulunmaktayım ve kalan sezonları günde en az 6 bölüm olmak üzere bitiriyorum.
Potansiyel katil miyim şimdi:44:Oradan öğrendiklerim cinayet işlemenin incelikleri mi???
İzlediğim diziler yabancı olmasına rağmen ben yine içlerinde dini içerik bulabiliyorum, inancımı sağlamlaştıracak metinleri okuyabiliyorum, bunlar bakış açınızla alakalıdır.
Size cevap vermemin en büyük sebebi ise burada beyefendiyi normal karşılamanız yani dolayısıyla bir nevi sansüre, irade ve erişim özgürlüğüne kısıtlamayı onaylamanız.
Neyse ben içimden geçenleri ifade edebildim umarım, mesele dizi veya başka bir şey değil, bir insanın zevk veya davranışlarına ket vurmaya çalışılması.
Bu yönde bir daha okuyun konuyu derim.

Bu vakanin caresi senin gibi kadinlarla birlikte olmak..ama adamin bu "anormal" oldugunu idrak edip HALA bu adamla birlikte olan ve care arayan vakanin caresi inan ki yok..

alt tarafı bi sevgilinin hayatına bu kadar karışabilmesi pesssssssssssssssss.....

Sana bu kadar karışmasına izin vermemelisin...
Şuan böyleyse bir de evli olduğunuzu düşün, ben düşünemiyorum...

Evet sevgiliniz anormal ama hala ona 'sevgili' diyebildiğinize göre siz de normal sayılmazsınız..

Kendi de tv izlemesin o zaman.. Hatta siz en iyisi dışarı bile çıkmayın ekranda gördüğünüz erkek ve kızların gerçekleri caddelerde sokaklarda dolanıyor çünkü..

evet çok sık kavga ediyoruz zaten

değişeceğini bilsem bir yere kadar katlanırdım ama bilmiyorum,yani tmam demiyorum ona izliyorum yine ama boşu boşuna huzurluk çıkarıyo işte canımı sıkıyo

Bu vakanin caresi senin gibi kadinlarla birlikte olmak..ama adamin bu "anormal" oldugunu idrak edip HALA bu adamla birlikte olan ve care arayan vakanin caresi inan ki yok..

senin gibi bir kadınla derken,anlayamadım

ne demeliyim adamın biri mi?
çok haklısınız ama 3 yılımız beraber geçti öyle hemen kaç ayrıl demek kolay ama yapmak kolay mı bende çok şikayetciyim bu durumdan ya düzelir yada yıpranırız sonrada biteriz ama ben değişsin isiyorum

Sadece hitabı kastetmiyorum..
3 yılınız beraber geçtiyse sen boyun eğdin diye geçmiştir eminim..
Çevremde bu tip çok kız arkadaşım var maalesef..
Ben sana söyleyeyim düzelmedi düzelmeyecek.. Ha karar senin devam da edebilirsin..
Yarın birgün düzelir dedim evlendim ama anneme bile göndermiyor tek başıma bir yere çıkamıyorum diye gelme..
Senin ki bile bile lades çünkü..

ilginçmiş cidden .bence hayatına bu kadar karıştırma ilerde evlenince daha zor olur sizin için .belki çok muhafazakar bir tiptir dizi falan sevmiyorsa .benimde dayım öle yengeme izletmez hep sorun çıkarır sürekli dini programları izletir :)

Böylesinide ilk defa duydum :)
Hayır adamlar gerçekten canlı kanlı yanında olsa adam kıskanmış derim. Bu ne şimdi anlıyamadım :)
televizyondanmı kıskanıyor seni... teeeeeee ne günlere kaldık... sokağada çıkarmasın bari orda canlı kanlı adamlar var
bana kalırsa arkana bakmadan uzaklaş yarın evlenince eve bile kapatabilir seni...

evt çoğu şeye katlandım oda bana katlandı..
bilmiyorum keske değişse hiç mi umut yok bilmiyorum ki

normal değil işte
onu dinlediğim filan yok ama boşyere huzurumuz kaçıyo işte
dün yine sordu mesela izliyorum dedim bende izliycem dedi beraber izlemiş oluruz dedi.tmm dedim.sonra öpüsme sahnesi cıktı mesaj attı bakma diye..önceden böyle yapmıyodu anlamadım ben deliriyo mu yoksa

Kaç seneniz geçmiş olursa olsun uzaklaş bence ondan yoksa çok başın yanacak ileride.

İyi gene dini dizi izlemene izin vermiş ya eve televizyon bilgisayar kesinlikle sokmaycaksın deseydi iyi yanından bak bir de te Allahım ya.

Sevgilin abartmak kavramının üzerinde bi noktada..
Saçmalamış.

sen kaç yaşındasın o kaç yaşında. annesine getirmeside ne oluyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…