bu ve buna benzer durumlar canımı çok fazla sıkıyor

sadece uykusuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
116
43
98
35
herkese iyi akşamlar ben bu akşam olan bir şeyden bahsetmek istiyorum pazar günü için arkadaşım dedi ki denize gidicez kesin ayarlayınca sen de gel dedi ben de tam karar vermedim daha ama giderlerse gitmek istiyorum tabii akşam anneme söyledim beni de çağırdı x arkadaşım diye hayır gidemezsin o kim ben tanımıyorum dedi daha önce anlattım gördün dedim bilmiyorum dedi zaten yüzme bilmiyosun olmaz dedi bende daha önce başka arkadaşlarımla gittim şimdi niye i<in vermiyosun dedim, abinlerden izin al dedi ben dedim zaten benim patronumun akrabası dedim patronum da x teyze yani öyle çok uzak biri değil yıllardan beri tanıdığımız biri sonra dedi git ondan izin al dedi ben çok sinirlendim zaten konuşmanın başında sinirlenmeye başlamıştım hayır dedim onunla ne alakası var niye ondan izin alayım diye hiiç cevap vermedi acayip sinir oldum yani şöyle demek istiyorum ben ne zaman bir şey yapmak istesem hep bi bahane gerçekten öyle başta moralim bozup sonra iyi tamam yap iyi tmam git bu duruma çok sinir oluyorum ve size şöyle diyim ben denize en son 2014 yazında gittim yani ben öyle dışarı çok sıklıkla çıkan biri değilim daha önce bunun aynısı oldu hevesim kursağımda kaldı kimseye anlatamıyorum aklıma burası geldi yazmak istedim..

Kaç yaşındasınız? Tek derdiniz bu olsun ya böyle şeyler için sıkmayın canınızı. Dünyada neler oluyor.

Anne olunca anlarsın diye bir laf var can sıkıcı ama çok doğru
Annen endişeleniyor senin için
Ama herşeyin fazlası zarar.fazla sıkmak kurallar koymak bazen insanı yıpratıyor:KK12:

Sizi de anlıyorum.
Annenizi de anlıyorum.
Endişelenme degil demişsiniz ama yüzme bilmiyorsun demesi bna endişelendiğini hissettirdi.

b
Kaç yaşındasınız? Tek derdiniz bu olsun ya böyle şeyler için sıkmayın canınızı. Dünyada neler oluyor.
evet çok büyük problem olmayabilir ama benim için sorun lütfen saygılı olalım çünkü bunu en çok ben düşünüyorum diyebilirim yani şunu dışarda neler oluyor'u bende düşünüyorum, sadece sıkıldığım için yazdım ve kimseye de anlatamadığımdan

Sizi de anlıyorum.
Annenizi de anlıyorum.
Endişelenme degil demişsiniz ama yüzme bilmiyorsun demesi bna endişelendiğini hissettirdi.
şöyle diyeyim daha önce de gittim ve bu kadar endişelenmiyordu rahat rahat gönderiyordu ve beraber gittiğimizde de ben zaten dikkatliyim açılmıyorum ki emin olmadığım bir şeyi yapmıyorum kendisi de biliyor ve çocuk değilim yani

Yarım saatlik denize gidemediysen senelerdir bu sefer bırak anneni git derim.
Annedir, endişelenir tamam ama sende bu yaşları bir daha yaşayamayacaksın sonuçta..

Back
X