Bu veliye ne demeli?

Konudan biraz bağımsız, sınıf anneliği neden kalktı?
Zaten saçma bulunan ve eleştirilen bir şeydi. En son bir video çıktı bir sınıf annesi öğrenciyi azarlıyor ve bu video sosyal medyada yayıldı çok eleştiri aldı “sınıf annesi kim ki çocuğun üstüne gidiyor bu şekilde” vs. En son nokta bu video oldu kaldırdılar.

Sınıf anneleri kapatılsın ya. Daha bir tane normal bir şeylerine şahit olmadım😁Bakanlığın en büyük hizmeti bence yasaklamak

Oğlum 2. Sınıfa gidiyor. Ben kimseyle kolay kolay sohbet etmem ve ayrıca her daim hanımlı vs konuşurum mesafeyi bozmam. Bugün sınıf annesi beni aradı (önceden parasal anlamda yardım etmiştim) benden çocuğunu çıkışta okuldan alıp belli bir yere getirmemi istedi. Dedim ki x hanım ben her şekilde yardım sever biriyim ama başkasının çocuğunun sorumluluğunu alamam lütfen kusuruma bakmayın dedim. Kadın bayağı öfkelendi ve olur ya bir gün sizinde böyle bir şeyiniz olur en azından yüzüme bakmaya yüzünüz tutar dedi ve beni yanlış anladı. Siz ne düşünüyorsunuz?

"Başıma böyle bir olay gelirse babası alır okuldan zaten başkasından istemem ben. Teklif ettiniz kabul etmedim ki kabul etme zorunluluğum da yok yüzüm olmayacak bir şey de yok, ayıp ya da sıkıntılı bir şeyde yapmadım iyi günler" deyip kapatırdım.

en doğrusunu yapmışsınız boşverin
çalışan bir anneyim zorda kaldığım durumlarda oluyor yalnızca biraz muhabbetim olanlara söylerim
gerçi bakıcı teyzesi çok şükür sorumluluk sahibi

hayır diyen veliye de kesinlikle kırılmam

Bir okulda bir sinif annesi bir cocuguna hadsizlik yapiyordu, bunu da utanmadan sosyal medyasa paylasti, cocuk kendisine sanane dedi diye guya cocugu rencide edecekti. Ama sonra elalemin cocugunu nasil azarlarsin linci yedi. Is meb.e gitti. Kadinda kendiyle beraber kendi gibi olan tum sinif annelerine altin gol yedirdi
Aa evet gördüm o videoyu, ama sosyal medyada yayınlayanın sınıf annesi olduğunu anlamamıştım, terbiyesiz kadın yayınlamaya hakkı yok bunu..Çocuğun tepkisi de büyüktü ama öncesinde ne yaşandı kimbilir

Zaten saçma bulunan ve eleştirilen bir şeydi. En son bir video çıktı bir sınıf annesi öğrenciyi azarlıyor ve bu video sosyal medyada yayıldı çok eleştiri aldı “sınıf annesi kim ki çocuğun üstüne gidiyor bu şekilde” vs. En son nokta bu video oldu kaldırdılar.
iyi olmuş o zaman, tabii öğretmenlere yük binmiş olacak bu durumda.

sınıf anneliği , sınıf temsilciliği adı altında devam ediyor ,daha da hırslı devam ediyorlar yani :(

Gereksiz yere samimi olmuşsunuz gibi geldi bana çocuğunu okuldan alıp belli bir noktada bırakmak isteyemezdi her veli belli ki sizin aranızda farklı bir iletişim var. Kadının tavrı çok itici ben olsam bundan sonra muhatap bile olmam itti beni resmen.

Oğlum 2. Sınıfa gidiyor. Ben kimseyle kolay kolay sohbet etmem ve ayrıca her daim hanımlı vs konuşurum mesafeyi bozmam. Bugün sınıf annesi beni aradı (önceden parasal anlamda yardım etmiştim) benden çocuğunu çıkışta okuldan alıp belli bir yere getirmemi istedi. Dedim ki x hanım ben her şekilde yardım sever biriyim ama başkasının çocuğunun sorumluluğunu alamam lütfen kusuruma bakmayın dedim. Kadın bayağı öfkelendi ve olur ya bir gün sizinde böyle bir şeyiniz olur en azından yüzüme bakmaya yüzünüz tutar dedi ve beni yanlış anladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence iyi yapmışsınız takılmayın

Sinif anneleri yasakladi diye biliyorum? Bence sikayet edin

Back
X