bu vicdan azabindan kurtulamiyorum bıktım

Bu kadar abartmaya gerek yok sonuçta anne olmak her dk çocukla dipdibe olmayı gerektirmez. Mutlu anne =mutlu çocuk.
Ben de o yaşlarda köye gidip bir hafta, bazen daha fazla annemden ayrı kalıyordum çok da mutlu oluyordum.

Hiç üzülme iyi yapmışsın canım bu senin hakkın, biz vallahi her fırsatta oğullarımı 6 ve 8 yaşındalar anneanne babanneye gönderiyoruz kendimizde kafa dinliyoruz kısa tatile falan çıkıyoruz

Bende kızımdan bunaldığım zaman anneme gider ona baktırıp satlerce uyurdum seninde ihtiyacın var kendini suçlu hissetmen saçma sen bir robot değilsin

Kendinize haksızlık ediyorsunuz. Bir anne kadar baba da ilgilenebilmeli çocuğuyla. Sokağa salmadınız neticede. Siz bir anne her seyden önce insansınız, süpermen değilsiniz. Cocugunuzun yokluğunda sessizligin tadını çıkartın, kafanızı boşaltın. Kendinize iyi bakmazsanız cocugunuza hiç faydanız olmaz ki..

Kendinize haksızlık ediyorsunuz. Bir anne kadar baba da ilgilenebilmeli çocuğuyla. Sokağa salmadınız neticede. Siz bir anne her seyden önce insansınız, süpermen değilsiniz. Cocugunuzun yokluğunda sessizligin tadını çıkartın, kafanızı boşaltın. Kendinize iyi bakmazsanız cocugunuza hiç faydanız olmaz ki..
evet haklisiniz .. burdaki yorum yapan butun arkadslar ayni seyi soylediler cok sukur ki icimi rahatlattiniz hepiniz cok sagolun

Yorum yapan beni bi nebzede olsun icimi rahatlatan butun arkadslara cok tesekkur ediyorum yorumlarinizla kendime geldim herseyden once bir insan oldugumu benimde ihtiyaclarimn olabilecegini inanin unutmustum iyiki varsiniz KKEn Büyük KK:KK200::KK200:

siz mutlu olursanız çocuğunuzu da mutlu edebilirsiniz, sizin de rahatlamaya arada es vermeye ihtiyacınız var, o yüzden vicdan yapmayın,diğer türlü çok sinirlenip içinizde biriktirip yine ona patlayabilirsiniz, bunu yapmaktansa arada bir rahatlamak lazım, hiperaktivitesi için ilaç değil de belki bu enerjisini atmasını sağlayabilecek farklı oyunlar yöntemler vardır, araştırmak lazım..

Back
X