- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi keskelerveben
Krese gondermeyi denediniz mi ? Belki oyun arkadaslarinin yaninda sakinlesir. Cocuklar yalnizliktan da sıkılıp saga sola bulasiyor olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızınız disiplin boşluğundan mı böyle yapıyor (gözümün içine baka baka yapıyor yazmışsınız) yoksa ailede olan hiperaktiflik onda da var diye mi?
Her iki durumda da adım atmanız lazım. Hiperaktifite bir hastalıktır, kontrol altına alınması gerekir.
Kendinize de zaman ayırıp dinlenmeniz şart.
4 yaşındaki çocuğunu öz babasıyla 2 saatliğine gönderdin diye vicdan azabından neden ölüp bitiyorsun?
Ayrıca neden bu vakti kadınlar kulübünde geçiriyorsun? Kahveni içip dinlensene:)
Bazı insanların zaten zor olan hayatlarını iyice zorlaştırmak için ekstra çaba sarfettiklerini düşünüyorum.
Babasıyla bir yere göndermek vicdan azabına yol açmamalı. Siz annesi iseniz o da babası. Bu tarz dramatik yaklaşımlarla ancak kendinizi yorarsınız. Biraz nefes alın ki sağlıklı düşünebilesiniz.Merhaba arkadaslar .. Burda oyle seyler okuyorum ki benim derdim dert degil neler var diyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum fakat olmuyor malesef bu huyumu bir turlu yenemiyorum lutfen yardim edin.. Gelgelim sorunuma bir kizim var Rabbim e sukur saglikli bir evlat nasip etti bana gelin gorun ki mutfak tezgahindan gun boyu alamiyorum devamli tezgaha cikiyor suyla oynuyor camlara cikiyor yapma diyorum desemde fayda etmiyor gozumun icine baka baka yapiyor yapma dedigim tehlikeli davranislari bu yuzden camlara guvenlik kilidi taktirdik evde kirilacak olan butun esyalari kaldirdik ilaclari deterjanlari mutfakta kullandigim bicaklarimi parfumlerimi hepsini yukari ulasamayacagi yerlere kaldirdim onlara ulasmak icin bi yerlere sandalye tasiyip duruyor tukeniyorum gun boyu esimde isi dolayisiyla gce 10 da geliyor o gelene kdar uyutuyorum kizimi esimin de bir faydasi olmuyor kizimi gorenler Allah sabir versin bir pedagoga gotur diyor napacagimi sasirdim gun boyu kendime ayirdigim 10 dk bile yok hafta sonu pazar gunu de dahil kimseye birakamiyorum cnku kimse bakamiyor sabretmekten boynumda sinir sıkismasi oldu bazen oturup agliyorum artik tak diyor bazen bagiriyorum vicdan azabi cekiyorum.. Benim babamda hiperaktivite varmis kalitsal bir hastalik diyor doktorlar ondan bna gecmis bnden de buyuk ihtimal kizima napacagimi bilemiyorum ilac kullanmasini istemiyorum cnku bn cok kullandim bu hastalik yuzunden cok yipratti ilaclar beni kizim da ayni seyleri yasasin istemiyorum cikmaza girdim .. bugun cok bunaldim esimde koye gidecekti onunla beraber kizimda gitmek istedi gonderdim 15 dk once ama cok vicdan azabi cekiyorum kendi keyfimi dusundugum icin kizimi yolladim diyorum buna engel olamiyorum sirf bu yuzden hcbiyere gitmiyorum gidemiyorum onu birakmak istemiyorum bn gidiyorum onu goturmuyorum kendi keyfim icin kizimi nasil birakirim diyorum icimdeki bu duyguyu yenemiyorum .. kizim mutlu olsu diye parka goturuyorum her gittigim yere onu da goturuyorum birakamiyorum ama cok yaramaz beni cok yoruyor ve bir zamn sonra artik aglama krizine giriyorum bn napacagm benim yuzunden boyle oldu kizim bnde bu hastalik olmasaydi ondada olmazdi bu yuzden bn hicbiseyi haketmiyorum
Alelade çocuk doktoru ne ya :)Tek başınıza çocuk büyüttügünüz için birine bırakma düşüncesi ve varlığı sizi bu kadar Vicdanen rahatsız etmiş olmalı ama lütfen olmayın..Siz anne olmak dışında da bir varlığınız var hayatta,aynı şartlar altında aynı şekilde bir çocuğa sahibim ve inanin 2 gündür o babası ile bense keyifteyim..
Kendime zaman ayırmazsam eğer kendim yiprandigim gibi çocuğumu da yipratirim bunun bilincindeyim.
Ayrıca hiperaktivite beyinden gelen bir sorundur teşhis kondu ise mutlaka tedavi olması gerekir ama bir nöroloji doktoru tarafından gerekli tetkikler yapıldıktan sonra..
Alalede bir çocuk doktorunun çok hareketli diye söylediği bir terim ise tabii ki ilaç kullanmayın..
Bol keyifli bir gün olsun bugün size.
O konuda katılıyorum. Benim de sizden bi farkım yok :) ama çocuktan uzak kalmak için tek fırsat, onda da gelmiş gene çocukla ilgili konu açmış2. maddenize katılamadım ya, ben de çocuklardan fırsat buldukça buradayım, çünkü fiziksel olarak şu aralar eşim dışında bir yetişkinle bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulamıyorum, anca telefonda falan görüşebiliyorum arkadaşlarımla, o da ben müsaitsem onlar değil, ya da tam tersi. Burası da bir nevi stres atma ve sosyalleşme alanı oldu benim için, belki konu sahibine de iyi geliyordur.
Kiyamam ya gercekten yazmadan edemedim babasiyla zaten birkac saatlik bir yere gidiyor azicik dinleneceginize kendinizi sucluyorsunuz anneler cok hassas cok sekerler... uzulmeyin...Deme bende dinlenmeliyim yani benim ki bencillik olmuyor deme