- 24 Aralık 2014
- 5.200
- 7.016
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..
Son düzenleme: