Bu vicdansızlıksa ben kara vicdanlı olayım..

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.200
7.016
398
Bu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..

Son düzenleme:
Eşiniz evde bebek varken sizi yalnız bırakıp annesiyle kalmaya mı gitti?
Hayir gectigimiz hafta esim de 12 8 vardiyasindaydi yalniz kaldim o zaman.Esim annem gelmek istiyor diyince kizip oyle dedim esime birakip gitmez yani oyle umuyorum giderse de donmesin zaten bir daha sanmiyorum ben oyle diyince gidecegini gorumcemde kalmasi icin ikna eder hem damadini cok seviyor zaten onda dursun

Hayir gectigimiz hafta esim de 12 8 vardiyasindaydi yalniz kaldim o zaman.Esim annem gelmek istiyor diyince kizip oyle dedim esime birakip gitmez yani oyle umuyorum giderse de donmesin zaten bir daha
Konularınızı biraz biliyorum, bu aileyle güzel geçinmek zor.

Normalde korkmuş kadın, idare edin derdim ama anlayış ve iyilik tek taraflı olunca sürdürülebilir bir şey değil maalesef. Sizden beklentileri olacaksa size saygılı olması gerekir.

Gerçekten iki haftada bir ve bir gece kalacaksa gelsin kadın, daha fazlasına evet gerek yok ama alt tarafı ayda iki. İnsan kocasinin-karisinin hatrina onun aile üyelerine ayda iki katlanmali bence.
Bugun yaptığınız kesin çıkışlar yarın sizin taraftan birileri bir şey isteyince karşınıza çıkar, boşu boşuna canınız sıkılır

Bu aralar gündemimiz deprem ve getirdigi ruh sıkıntıları Allah bir daha yasatmasın..Benim kayinvalidem pandeminin baslarında korkuyla panik bozukluk tedavisi olmustu evlatlari dahi destek olmazken anne simariklik ediyorsun derken ona destek olmustum online randevu dahi ayarlamistim neyse deprem dolayisiyla yine ayni sorunlari nuksetmis insallah duzelir demekten baska bir sey diyemem gecmis olsun der gecerim.Daha fazlasini haketmiyor yaptigim zamanlarda da gercek yuzunu gormemistim.Evde kayinbabasiyla yasiyor ust katinda eltisi var kayinpederim bazen 24 vardiyasinda gidiyor gorumcem esiyle birlikte yaninda kaliyor su an ama 1 hafta daha kalip gidecekmis kayinvalidem lavaboya dahi tek basina gidemiyormus gidemiyordur dogrudur cunku daha onceki hastaliginda da oyleydi.Esime diyormus ki baban 24 oldugu zamanlarda yalniz duramam bir size gelecegim bir X(gorumcem) e esim de leylosla anlasabilecek misin demis o da anlasirim ne var anlasamayacak 2 haftada bir gelecegim size 1 gecelik demis esim net bir sey dememis bana sordu istemiyorum cunku sen zamaninda nasil nankorlukle karsilik verdigini gordun dedim ben annem sana kotu davranmadi demiyorum ama 2 haftada 10 gunde bir idare edemez misin dedi. O zaman sen git annenin yanina ben kizimla kalirim bu kadar dusunuyorsan anneni dedim kestirip attim.Ben bu hafta geceleri korkmama ragmen aglaya aglaya 2 yasindaki cocukla yalniz kaldim o evde kayinpederiyle ust katinda eltisiyle yalniz kalamiyor ben zaten onu gorunce kotu oluyorum eski yasadiklarim aklima geliyor.Deprem beni de etkiledi guclu durmaya calisiyorum anasinin psikolojisi duzelsin diye ben mi kafayi yiyeyim hakli degil miyim ? Bu vicdansizlik mi sizce ? Deprem oldugu gun bir gece birlikte kalmistik ofluyor pufluyor agliyor uyuyacak zaman ısık kapattirmiyor yaninda duranin da ici karariyor o 24 saat gecmek bilmemisti.Eger zamaninda beni hayattan sogutacak kadar uzmeseydi,en guzel zamanlarimi aglayarak gecirmeme sebep olmasaydi basimin uzerinde yeri vardi ama haketmiyor..
Allah'ım ya kadın evde niye yalnız kalmıyor hangi bir gün başına insan toplayacak anlamıyorum.zaten aile binası ben 23 yaşındayım 1 yaşında bebeğimle yılın 8 ayı yalnız kaldım gurbette ( eşim asker ) . Ben dahi yanıma insan toplamadim anlayamıyorum

Diğer konunuza hakim değilim ama 2 haftada bir ya size gelecek(ki belli ki bunu istemiyorsunuz) ya da eşiniz gidecek(buna da giderse dönmesin diyorsunuz) başka pek alternatif yok gibi. İki yoldan birine onay vermezseniz sizin huzurunuz daha da kaçar. Sonrasında daha büyük problem yaşamak istemiyorsanız bence 1 yolu seçin ve sonrasında bir aksiyon almayın. Eşinizin annesi yani atıp satamaz.

Allah'ım ya kadın evde niye yalnız kalmıyor hangi bir gün başına insan toplayacak anlamıyorum.zaten aile binası ben 23 yaşındayım 1 yaşında bebeğimle yılın 8 ayı yalnız kaldım gurbette ( eşim asker ) . Ben dahi yanıma insan toplamadim anlayamıyorum
Panik atak psikolojik bir rahatsızlık herkeste olmaz zaten.

Bende de panik atak anksiyete vs var.Gidiyorum psikoloğuma,alıyorum ilacımı,oturuyorum popişimin üstüne.Kimseyi darlayıp bunaltmıyorum.Çok zordaysa doktora gitsin veya yanında kalacak günlük bakıcı tutsun kendine.Zaten belli ki kendi işini kendi görebiliyor muhtaç değil.Sadece yanına arkadaş olarak alacak.Bu hastalıklar zor mu evet zor allah yardımcısı olsun fakat kimse için canınızı sıkıpta sizde kendinizi hasta etmeyin.Hayat gerçekten bazen bencil olmayı öğretiyor insana malesef.Sizle iyi geçinseydide böyle açıkta kalmasaydı şimdi.Bence sonuna kadar haklısınız.

E bunun sürdürülebilirliği yok ki.
Allah geçinden versin de kayınpedere bir şey olsa ya da ayrılsalar kimin evine temelli yerleşip de sığacak pardon da?
Ya bir de siz zaten geçinemiyorsunuz, aynı evin içinde mutlaka kavga çıkar.

Bence bırakın esijiz gitsin baksın annesine, her ikisine de izin vermeyip sorun çıkarmanız evliliğinize zarar verir , siz sevmeyebilirsiniz ama eşinizin annesi sonuçta, atsa atamaz satsa satamaz ,benim kv de de son 2 yıldır panik atak krizleri başladı, evde kalamaz hale geldiği çok oldu , ha biz sizin kadar yüz göz olmadık eşime istediğin zaman git annene göz kulak ol arada da çok bunalırsa bize gelebilir demistim ( sınırlarımı ihlal etmemesi şartıyla) çünkü eşimin vicdan azabıyla ölmesini istemem , madem size gelmesini istemiyorsunuz bırakın eşiniz evlatlık vazifesini yapsın , bu kadar katı olmanızın kimseye faydası yok , olaya bir de burdan bakın...

Bu kadın tedavi oluyor mu bu haline? Yani hiç hiç normal değil bu kadar korku. Eşinin, eşinizin ve görümcenizin bir şeyler yapması lazım bu konuda. Orda burda ne zamana kadra kalabilir ki insan.

Panik atak psikolojik bir rahatsızlık herkeste olmaz zaten.
Aslında bende çok paniğimdir çocuğumu 1 dkka görmesem yarım saat titreyerek ağlarm kanepenin masanın altından çıkar saklanmayi.seviyor . Birçok konuda hiç soğukkanli olamam ama kimseyi de darlandirmiyorum

Back
X