Bu yalnızlık hissi de nereden geldi :/

Biliyorum hiçbir şey için geç değil ama cahil insanlara pek tahammül edemiyorum yani annem ile babam neden bana bunu yaptılar neden kendilerini geliştirmediler neden beni yönlendirmediler hep öğrenmek hep açık olmak özgüvenli olmak isterdim ve bunlar çocukluktan geliyor
benim annem babam çok açık görüşlü modern ve eğitimli insanlardır ve evet aslına bakarsanız beni olabildiğince güzel şeylere yönlendirmeye çalıştılar ama benim aklım anca başıma geldi dedikleri şeylerin kıymetini daha yeni yeni anladım ve şimdilerde uygulamaya çalışıyorum
demem o ki sadece anne babayla da olacak iş değil siz kendinize inanın güvenin kendinizi geliştirmeye odaklanınn gerekirse uzmna yardımı alın ve hayatınızın bundan sonrasını istediğiniz gibi yaşayın :KK200:

Kimim var böyle Cat kapı dostu kimseye Cat kapı gidemezsin herkesin bir hayatı var başkalarına bağlı yaşamak mutsuz eder benim senin gibi gezme şansım yok evli çocukluyum oğlum küçüktü komşular da çocuklu hadi parka gidelim yok pikniğe gidelim diyolar organize yok aman dedim ya ben bunlarımi bekliycem aldım oğlumu yaptım sırt çantası İstanbul için de gezdim küçücuktu eşim çalışıyo evli arkadaşlar ama kocamsiz gidemem diyo evemi kapansaydim sen hemde bekarsin çocuk derdin yok yazıl kurslara istediğin enstrüman kursu kaçmadı hala öğrenebilirsin al sandalye git sahile kitabını oku mutluluk senin içinde dışarda arama bulamazsin yeni bir kitap en yakın arkadaşın olur yeri gelince😍
evet şu aralar çok kitap okuyorum zaten haklısınız kendimle gezip eğlenmeyi öğrenmem lazım bir kere tek başıma tatile çıktım orda birileri ile tanıştım ama gene de tek hoşuma gitmedi

Kurban kafası.farkında varıp hayatınızda başınıza gelen şeylerin sorumluluğunu almazsanız aynı böyle gider.zaten diyelimki sihirli bi değnek değdi ve yarından itibaren bu hayalinizdeki hayatı yaşamaya başladınız hiç bir zevk almayacağınızdan adım kadar eminim.çünkü dünyanın diğer ucunuda gitsek kafamızın içi de bizle beraber geliyor. Önce babanıza sonra kaçırdığınız eş adaylarına mutsuzluk ya da mutluluk kaynağı olarak bakmaktan vazgeçip yani sorumluluğu alırsanız gerisi çorap söküğü gibi gelir
sorumluluklarımı alıyorum ama mutlu olmak için tabiki başka kaynaklara ihtiyaç duyduğum doğru siz ihtiyaç duymuyor musunuz ?

Baskıcı aileni suçluyorsun fakat şuan bu isteklerini yapacak gücü de kendinde bulmuyorsun ileride de kendini yapmadığın için suçlayacaksın. 30 yaş bunları yapabilmek için çok ideal. Gerçekten ne istediğine karar verip harekete geç pişman olma
Hayır babam şuan bile hala karışıyor izin vermiyor gezmeme kavga çıkartıp gidiyorum ama kavgalarımızdan yoruldum

Hayat bir gün o da bugün. Ne yapmak istiyorsanız bir liste yapın ve tek tek yapmaya başlayın. Harekete geçin. Kimseyi beklemeyin başlamak için arkadaş va. Maalesef günümüz arkadaşlıkları çıkar ilişkisi için çok az öyle dost şu bu. Boşverin. Turlara katılın. Keşke ve gelecek arasında yaşarken hayatı kaçırıp gelecekte bugünlerinize üzülmemek için adım atın. Herkes belli sınavlardan geçiyor hayatta.

Hayat bir gün o da bugün. Ne yapmak istiyorsanız bir liste yapın ve tek tek yapmaya başlayın. Harekete geçin. Kimseyi beklemeyin başlamak için arkadaş va. Maalesef günümüz arkadaşlıkları çıkar ilişkisi için çok az öyle dost şu bu. Boşverin. Turlara katılın. Keşke ve gelecek arasında yaşarken hayatı kaçırıp gelecekte bugünlerinize üzülmemek için adım atın. Herkes belli sınavlardan geçiyor hayatta.
bu his bazen geliyor sanırım aslında işte arkadaşlarımla eğleniyorum akşam evimde How I met your mother izliyorum çok keyif alıyorum sonra kitap okuyorum vss bazen de .ok yalnız hissediyorum

Bütün sonraki açıklamaşarınız bile kurban kafasında .herşeyi göze alıp sınır çizeceksiniz ayrı eve çıkacaksınız ama bazen söylenmekten mağduriyetten zevk alırız .şu an siz de bu durumda gibisiniz.hayatın ve duyguların sorumluluğunu almak derken şunu kastediyorum:bizi mutsuz eden kendimiz olmaktan uzaklaştıran herkese ve herşeye hayır demek.mesela babanızın karşısında daha da güçlü durmanız ya da ayrı eve çıkmanız.almanız gereken aksiyonlar çok net aslında.ama sadece bunları konuşmak hoşunuza gidiyo gibi geldi bana

İyi bir işin var meslek sahibisin. İlk önce kendini tanı sonra birilerini hayatına alırsın. Hayatının büyük bir bölümünde hep nişanlı olduğun için kız arkadaşın olmaması çok normal
heh tam bunu demek istiyorum ben de. sürekli birileriyle bişey kovalıyosun Allah bahtını açık etsin ama hatırlıyorum öz kardeşinden bile kıskanıp adamları sinir krizleri geçiriyorsun, garip yakıştırmaların var, milletin eşin dostu için ay bende gözü var onun da'ya getiriyosun kafanda piremsesciim, arkadaşın kalmaması normal yani. bi de annen seni çok gazlıyo ya onun yüzünden hiç evlenemiyceksin ya da çok yanlış bi evlilik yapıcaksın. Bence akışı değiştirmek senin elinde.

Back
X