Bu yaptığı da ne şimdi?mutsuzum çok..

İstemezsen gitmeyiz, birlikte bir şey yaparız ne demek ? Bu kadar mı aciz olunur ?
Bu ilişkide tamamen pasif kalmışsın. Adam gel deyince gelip git deyince giden tarafsın.
Bu ilişkini mutlaka bitir ama bir daha kimsenin seni yönlendirmesine izin verme.

"Ben senin yerinde olsam, ufak ufak uzarım durmam. Pılımı pırtımı, (dırırım) toplar giderim. Bakmam göz yaşına bakmam bir dakka bile katlanmam sevene zulmedeni.."

Durumu özetleyen şarkının tamamı için lütfen tıklayın:

+++++++

Sevgi anlayisinda bir sorun var senin. Bugun iftira atip gidecek yarin donunce affedeceksin pasa gonlu istetince gidecek sende benimle bir yemege gel diye dil dikeceksin. Cidden bu musun sen?

Mesaj atamadığın kabahat hemen at
nolur gel de , istedigin zaman istedigin olur de. Ben cebindeyim zaten de bi iki guzel soz saril agla burnunu cek yeter bana de. Sonra git kafam karisik de tribi yap ben beklerim de
Ne de osa annem sen oyna diye dogurmus de.

Senin yaptigin tamda bu okuyunca ne hissettin???

Nasıl da iyi geldi bu şarkı çok teşekkür ederim

Ben mesaj atmak değil son yazdığıma cevap vermediği için hesap sormak maksadıyla içimden atamadığım sinirimi yazıcaktım..bu kadar aşağılık biri değilim ben..

Çok haklısın..kalp hep yanıltıyo..böyle biri için değmez..sadece hazmedemiyorum tek suçum inanmaktı..

Ben mesaj atmak değil son yazdığıma cevap vermediği için hesap sormak maksadıyla içimden atamadığım sinirimi yazıcaktım..bu kadar aşağılık biri değilim ben..
Yanlis anlama maksadim seni asagilamak asla degil. Ama yapma bi kere seni uzup hemde iftiralar atip gidene guvenme.

Sadece onun gozundeki resmi gormeni istedim. Tam da yazdigim gibi dusundugu belli.

Sen onunla yeniden gorusmenin hata oldugunu icinde ona karsi her seyin bittigini bu sayede anladigini falan soyleyip gururunu kurtar. Bence....

Gelmeyeceğini biliyodum ve denedim..maalesef aynı şeyler yine..engelledim şimdi her yerden..

Gelmeyeceğini biliyodum ve denedim..maalesef aynı şeyler yine..engelledim şimdi her yerden..

ben adama degil size kızdım hala niye yazıyorsunuz adam yine 180 derece donmus hala anlamadınızmı bu adamdan hayır gelmez

Haklısın..ben keşke demek istemedim herkes ikinci bi şansı hak eder dedim..ama olmadı..karşımda gerçekten hasta olduğuna inandığım bi insan var..bu durumu yani sıkıntılarını sinirli olmasını babasının onu çocukken terketmesine bağlıyo,o kadar merhametli davrandım ki..salakmışım ben..

keşke önce burnunu iyice bir sürtseydiniz
değişip değişmediğini iyice bir kontrol etseydiniz
ne çabuk affetmiş, ne çabuk yaptıklarını unutmuşsunuz
aşkta bir yere kadar
kimsenin sizi bu kadar üzmesine müsaade etmeyin bundan böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…