Bu yaptığı da ne şimdi?mutsuzum çok..

bizarif

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
149
71
18
41
merhaba arkadaşlar.kafam o kadar karışık ki..benden hakaretler ederek haksızlık yaparak arkamdan konuşarak ayrılan erkek arkadaşım geri döndü..5 ay sonra..senden af dilmeye bile hakkım yok dedi..ben seni çok özledim dedi..ilk önce yazmadım sonra duyglarım bitmemiş yazdım ben de..bi yanım hala affetmiyo seni dedim..ısrarları sonucu geçtiğimiz pazar buluştuk..konuştuk..sarıldı yine..sadece yanlış mı yapıyoruz diye sordum çünkü bana çok acı yaşattı..iftiralar bile attı..ama ben sevdim onu çok hem de..ama pazar gününden beri o kadar soğuk ki..yazmıyo..birden değişti..kafası karışmış sözde..(karışacak bişey yok halbuki hep böyle dengesizdi)ben de son olarak okulun yemeğine davet ettim herkes eşiylesevgilisiyle geliyo yanımda olur musun istemezsen gitmeyiz birlikte bişeyler yaparız yazdım..okudu yazdığımı ve hala sesi çıkmadı..ben de üstüne hiçbişey yazmadım..
Yazsa mıydım acaba?iyi şeyler yazmayacağını biliyorum daha çok üzülecektim..
ben şimdi ne yapacağım??nolur fikirleriniz çok önemli benim için..ağlıyorum sadece inanmıştım düzeldiğine..nasıl geçer bu?

adam oynuyor senle, senin hala ona aşık olduğunu görünce tribe girmiş ne adammışım bee diye
bence sen de arayıp sorma, hayatına bak, bu düşündüklerini bilse zevkten dört köşe olur
hem sana iftira atabilen bi adamla ne işin var ki, tarih tekerrürden ibarettir, kişisel olarak bile

İyi şeyler yazmayacağını bile bile neden cevap bekliyorsun anlamış değilim

Sana hakaret eden, iftira atan, arkandan konuşan eski sevgiline geri dönmüşsün ve hala ne isterse yapmaya hazırsın. Kendine hiç mi saygın yok? Sana iftira atan birini nasıl sevebiliyorsun hala?Daha ilk dakikada yine egosunu şişirmişsin. Ne gibi bir yardım bekliyorsun anlamadım.

Biraz kendinize saygınız olsun rica ediyorum. Fırsat eline geçmişken süründürmeliydin.

Bi erkeğin huyu hic degismez bunu anlamissindir artik.

Hak etmişsin canım. Sana hakaretler yağdıran, iftira atan adamla daha işin ne ki. Hiç mi kendine saygın yoktu. Kendine saygısı olmayana başkası da saygı duymaz. Şimdi alıştı. Her istediğinde gelecek, her istediğinde gidecek çünkü senin her seferinde bu şekilde affedeceğini bilecek.

Üstüne düşme kendini bi b.... sanır. Yoluna bak yazmazsada kendi bilir.Elbet sana dönüş yapacaktır. Güçlü dur.

Çok değiştiğini, hata yaptığını aklının sonradan başına geldiğini,instagramda bazı kişilerin benim hakkımda söylemlerine inandığını o an sinirinden gözü hiçbir şey görmediğini söyledi..inandım,,hata yaptım biliyorum kalbime yenik düştüm..aklım hep yanlış yoldasın dedi..hep iyi niyetliydim belki dedim belki..bu durum çok gücüme gitti..

Biliyor musun hemen hemen hiç bir erkeğe değmez...zamanını bu adamın palavralarına harcatma sevme sevme en çok kendini sev...saçma salak erkekler için 1 dk üzülmeye değmez ! ayrıca erkekler çok yalancıdır. Değişen adam bu tarz davranmaz.

Kendine değer vermeyen birine başkası da değer vermez..

Hayatımda bir kere olsun güvenmek istedim..bir kere..ama olmadı..o kadar kırgınım ki..salaklığıma mı yanayım böyle birisi için kendime olan kızgınlığıma mı?

Bu adamdan bi halt olmaz. Ezilme,büzülme, ağlama, arama karşısında falan.

Seni incitmiş kötü ayrılmış lütfedip beyfendiye bir şans vermişsin ama o tepmeye devam etmiş. Kesin olarak kenarı bırakıp yoluna devam etmelisin. Bundan sonra yine bir dengesizlik yapıp dönmeye çalışırsa ilgilenme bence. Daha çok üzülmeye taviz vermeye gerek yok

Hayatımda bir kere olsun güvenmek istedim..bir kere..ama olmadı..o kadar kırgınım ki..salaklığıma mı yanayım böyle birisi için kendime olan kızgınlığıma mı?

Senin yerinden olsam başkasına şans verirdim.Hiç bu herifi sallamazdım. Bu adama bir şans verdin ama değerini bilmedi o yüzden sen kendi değerini bil her yerde engelle gitsin ona mı kaldın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…