merhaba arkadaşlar.kafam o kadar karışık ki..benden hakaretler ederek haksızlık yaparak arkamdan konuşarak ayrılan erkek arkadaşım geri döndü..5 ay sonra..senden af dilmeye bile hakkım yok dedi..ben seni çok özledim dedi..ilk önce yazmadım sonra duyglarım bitmemiş yazdım ben de..bi yanım hala affetmiyo seni dedim..ısrarları sonucu geçtiğimiz pazar buluştuk..konuştuk..sarıldı yine..sadece yanlış mı yapıyoruz diye sordum çünkü bana çok acı yaşattı..iftiralar bile attı..ama ben sevdim onu çok hem de..ama pazar gününden beri o kadar soğuk ki..yazmıyo..birden değişti..kafası karışmış sözde..(karışacak bişey yok halbuki hep böyle dengesizdi)ben de son olarak okulun yemeğine davet ettim herkes eşiylesevgilisiyle geliyo yanımda olur musun istemezsen gitmeyiz birlikte bişeyler yaparız yazdım..okudu yazdığımı ve hala sesi çıkmadı..ben de üstüne hiçbişey yazmadım..
Yazsa mıydım acaba?iyi şeyler yazmayacağını biliyorum daha çok üzülecektim..
ben şimdi ne yapacağım??nolur fikirleriniz çok önemli benim için..ağlıyorum sadece inanmıştım düzeldiğine..nasıl geçer bu?
İyi şeyler yazmayacağını bile bile neden cevap bekliyorsun anlamış değilimmerhaba arkadaşlar.kafam o kadar karışık ki..benden hakaretler ederek haksızlık yaparak arkamdan konuşarak ayrılan erkek arkadaşım geri döndü..5 ay sonra..senden af dilmeye bile hakkım yok dedi..ben seni çok özledim dedi..ilk önce yazmadım sonra duyglarım bitmemiş yazdım ben de..bi yanım hala affetmiyo seni dedim..ısrarları sonucu geçtiğimiz pazar buluştuk..konuştuk..sarıldı yine..sadece yanlış mı yapıyoruz diye sordum çünkü bana çok acı yaşattı..iftiralar bile attı..ama ben sevdim onu çok hem de..ama pazar gününden beri o kadar soğuk ki..yazmıyo..birden değişti..kafası karışmış sözde..(karışacak bişey yok halbuki hep böyle dengesizdi)ben de son olarak okulun yemeğine davet ettim herkes eşiylesevgilisiyle geliyo yanımda olur musun istemezsen gitmeyiz birlikte bişeyler yaparız yazdım..okudu yazdığımı ve hala sesi çıkmadı..ben de üstüne hiçbişey yazmadım..
ben şimdi ne yapacağım??nolur fikirleriniz çok önemli benim için..ağlıyorum sadece inanmıştım düzeldiğine..nasıl geçer bu?
Hak etmişsin canım. Sana hakaretler yağdıran, iftira atan adamla daha işin ne ki. Hiç mi kendine saygın yoktu. Kendine saygısı olmayana başkası da saygı duymaz. Şimdi alıştı. Her istediğinde gelecek, her istediğinde gidecek çünkü senin her seferinde bu şekilde affedeceğini bilecek.merhaba arkadaşlar.kafam o kadar karışık ki..benden hakaretler ederek haksızlık yaparak arkamdan konuşarak ayrılan erkek arkadaşım geri döndü..5 ay sonra..senden af dilmeye bile hakkım yok dedi..ben seni çok özledim dedi..ilk önce yazmadım sonra duyglarım bitmemiş yazdım ben de..bi yanım hala affetmiyo seni dedim..ısrarları sonucu geçtiğimiz pazar buluştuk..konuştuk..sarıldı yine..sadece yanlış mı yapıyoruz diye sordum çünkü bana çok acı yaşattı..iftiralar bile attı..ama ben sevdim onu çok hem de..ama pazar gününden beri o kadar soğuk ki..yazmıyo..birden değişti..kafası karışmış sözde..(karışacak bişey yok halbuki hep böyle dengesizdi)ben de son olarak okulun yemeğine davet ettim herkes eşiylesevgilisiyle geliyo yanımda olur musun istemezsen gitmeyiz birlikte bişeyler yaparız yazdım..okudu yazdığımı ve hala sesi çıkmadı..ben de üstüne hiçbişey yazmadım..
Bu konulmaların öncesi de vardı..uzun bisüre görüşmeyi kabul etmedim..ama bir günde değişti..dengesiz ve narsist olduğunu düşünüyorumBiraz kendinize saygınız olsun rica ediyorum. Fırsat eline geçmişken süründürmeliydin.
Çok değiştiğini, hata yaptığını aklının sonradan başına geldiğini,instagramda bazı kişilerin benim hakkımda söylemlerine inandığını o an sinirinden gözü hiçbir şey görmediğini söyledi..inandım,,hata yaptım biliyorum kalbime yenik düştüm..aklım hep yanlış yoldasın dedi..hep iyi niyetliydim belki dedim belki..bu durum çok gücüme gitti..
Hayatımda bir kere olsun güvenmek istedim..bir kere..ama olmadı..o kadar kırgınım ki..salaklığıma mı yanayım böyle birisi için kendime olan kızgınlığıma mı?Biliyor musun hemen hemen hiç bir erkeğe değmez...zamanını bu adamın palavralarına harcatma sevme sevme en çok kendini sev...saçma salak erkekler için 1 dk üzülmeye değmez ! ayrıca erkekler çok yalancıdır. Değişen adam bu tarz davranmaz.
Bu adamdan bi halt olmaz. Ezilme,büzülme, ağlama, arama karşısında falan.Çok değiştiğini, hata yaptığını aklının sonradan başına geldiğini,instagramda bazı kişilerin benim hakkımda söylemlerine inandığını o an sinirinden gözü hiçbir şey görmediğini söyledi..inandım,,hata yaptım biliyorum kalbime yenik düştüm..aklım hep yanlış yoldasın dedi..hep iyi niyetliydim belki dedim belki..bu durum çok gücüme gitti..
Hayatımda bir kere olsun güvenmek istedim..bir kere..ama olmadı..o kadar kırgınım ki..salaklığıma mı yanayım böyle birisi için kendime olan kızgınlığıma mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?