Ben uzun bisüre görüşmedim üst üste yazdı af diledi,görüşmek istedi kabul etmedim,istemiyorum affedemiyorum seni dedim..sonradan görüştük yüzyüze bana yaptığı haksız söylemleri sordum tüm yaptıklarını söyledim..görüşmeden bigün sonra kafası karışmış onca insana(çünkü çok şey söyledi yakan yanlış suçlu)ne dicez diye.sonra da bunlar oldu zaten..keşke önce burnunu iyice bir sürtseydiniz
değişip değişmediğini iyice bir kontrol etseydiniz
ne çabuk affetmiş, ne çabuk yaptıklarını unutmuşsunuz
aşkta bir yere kadar
kimsenin sizi bu kadar üzmesine müsaade etmeyin bundan böyle..
Haklısın..ben keşke demek istemedim herkes ikinci bi şansı hak eder dedim..ama olmadı..karşımda gerçekten hasta olduğuna inandığım bi insan var..bu durumu yani sıkıntılarını sinirli olmasını babasının onu çocukken terketmesine bağlıyo,o kadar merhametli davrandım ki..salakmışım ben..
O kadar haklısınız ki..hatalıyım..ama ders çıkardım bundan sonra..sen doktor musun ki onu düzeltmeye kalkıyorsun
insanları düzeltecem derken, bir bakmışsın sen onlar gibi olmuşsun..
hasta olur çıkarsın,
kendi canından olmadığı sürece kimseye bu kadar tolerans tanıma..
Bir daha görüşme cevap verme. Belli ki sen bırakamıyorsun. Ne yaparsa yapsın yine de konuşuyorsun. Onun için sen cepte bi jokersin. Canı mı sıkıldı boşlukta mı. Nasıl olsa oylanacağı biri var. Seni kullanmasına izin verme.merhaba arkadaşlar.kafam o kadar karışık ki..benden hakaretler ederek haksızlık yaparak arkamdan konuşarak ayrılan erkek arkadaşım geri döndü..5 ay sonra..senden af dilmeye bile hakkım yok dedi..ben seni çok özledim dedi..ilk önce yazmadım sonra duyglarım bitmemiş yazdım ben de..bi yanım hala affetmiyo seni dedim..ısrarları sonucu geçtiğimiz pazar buluştuk..konuştuk..sarıldı yine..sadece yanlış mı yapıyoruz diye sordum çünkü bana çok acı yaşattı..iftiralar bile attı..ama ben sevdim onu çok hem de..ama pazar gününden beri o kadar soğuk ki..yazmıyo..birden değişti..kafası karışmış sözde..(karışacak bişey yok halbuki hep böyle dengesizdi)ben de son olarak okulun yemeğine davet ettim herkes eşiylesevgilisiyle geliyo yanımda olur musun istemezsen gitmeyiz birlikte bişeyler yaparız yazdım..okudu yazdığımı ve hala sesi çıkmadı..ben de üstüne hiçbişey yazmadım..
Yazsa mıydım acaba?iyi şeyler yazmayacağını biliyorum daha çok üzülecektim..
ben şimdi ne yapacağım??nolur fikirleriniz çok önemli benim için..ağlıyorum sadece inanmıştım düzeldiğine..nasıl geçer bu?
Sadece guvenmek istedin. Herkes 2. Sansi hak etmez burdan bunu ogrenmis oldun. Hayat adina tecrube sahibi yapti yasananlar. En guzel sekilde yoluna bakmani dilerim. Unutma sen kendine deger vereceksin ki karsindakiler deger versin saysinHaklısın..ben keşke demek istemedim herkes ikinci bi şansı hak eder dedim..ama olmadı..karşımda gerçekten hasta olduğuna inandığım bi insan var..bu durumu yani sıkıntılarını sinirli olmasını babasının onu çocukken terketmesine bağlıyo,o kadar merhametli davrandım ki..salakmışım ben..
Gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken..öyle incitmiş ki beni..kendimi değersiz hissettirdi bana resmen..onu Allah'a havale ediyorum..kendi karanlığında kaybolsın diyorum..inşallah vardır öyle hayırlı biri..Malesef enteresan insanlara payeler veriyor hiç olamayacağı kadar değerli kişilikler yüklüyoruz.
Tabi istiyoruz güzel insanla güzel aşk yaşayalım sevelim sevilelim.
Ama çok belli ki bu o değil kardeş...
Alüminyum folyolu şövalye bu bildiğin gereksizin teki...
Çöpe at gitsin. Yerinde rahat etsin.
Bu saniyeden itibaren kendine bak önüne bak. Elbet bekliyor seni de biri..Ona şans ver bununla kirletme hayallerini..
Daha kafasını toplayıp karar verip düzgün duramıyor bu daha, hayatın çetin yollarında yuvarlanır ayol. Kafasını gözünü patlatır seni de her türlü tek bırakır.
İlişkide en büyük kriterim benden daha delikanlı olması mümkünse..
Gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken..öyle incitmiş ki beni..kendimi değersiz hissettirdi bana resmen..onu Allah'a havale ediyorum..kendi karanlığında kaybolsın diyorum..inşallah vardır öyle hayırlı biri..
, tek söyleyebileceğim dengesizin önde gideni,sadece kendini seven,hep haklı,alttan almayı bilmeyen,minnet duygusu olmayan..yani narsist..Size bunları yapmış bir insana hala nasıl şans verirsiniz anlamış değilim... adam sizinle oynuyor sevdiği falan yok..bütün eski sevgililerini arıyor sırayla..hangisi cazip gelirse onunla devam ediyor..Size yazdığına zaten pişman olmuş.. biraz acı oldu ama!
merhaba arkadaşlar.kafam o kadar karışık ki..benden hakaretler ederek haksızlık yaparak arkamdan konuşarak ayrılan erkek arkadaşım geri döndü..5 ay sonra..senden af dilmeye bile hakkım yok dedi..ben seni çok özledim dedi..ilk önce yazmadım sonra duyglarım bitmemiş yazdım ben de..bi yanım hala affetmiyo seni dedim..ısrarları sonucu geçtiğimiz pazar buluştuk..konuştuk..sarıldı yine..sadece yanlış mı yapıyoruz diye sordum çünkü bana çok acı yaşattı..iftiralar bile attı..ama ben sevdim onu çok hem de..ama pazar gününden beri o kadar soğuk ki..yazmıyo..birden değişti..kafası karışmış sözde..(karışacak bişey yok halbuki hep böyle dengesizdi)ben de son olarak okulun yemeğine davet ettim herkes eşiylesevgilisiyle geliyo yanımda olur musun istemezsen gitmeyiz birlikte bişeyler yaparız yazdım..okudu yazdığımı ve hala sesi çıkmadı..ben de üstüne hiçbişey yazmadım..
Yazsa mıydım acaba?iyi şeyler yazmayacağını biliyorum daha çok üzülecektim..
ben şimdi ne yapacağım??nolur fikirleriniz çok önemli benim için..ağlıyorum sadece inanmıştım düzeldiğine..nasıl geçer bu?
Hem de çok var..kendilerini iyi yürekli insan gibi gösterip sanalda tanıdıklarına canım cicim ama normalde hastalıklı ruha sahipler..Birgün o kişi çıktığında diyeceğim ki Allah "canıma "acımış ki iyi ki olmamış..İncinme hemen yıkılma güçlü ol.Bunlardan daha çok var.
Var tabii.Adam gibi ilişki yaşayabileceğin biri.
Sen olumlu düşün enerjini bitirme. kendi kendini kapatma.
Dalga mı geçiyorum?bu sizin düşünceniz..sadece burasının daha aktif olduğunu gördüğüm için bir destek bir akıl gösterici yorum istedim..günlerdir yaşadığım mutsuzluğa biraz da olsa çare arıyorum..Aynı konuyu 20 Kasım da acmissiniz...
Daha sonra da tekrar tekrar farklı günlerde dalga geciyorsun..
Kib...
Senin yerinden olsam başkasına şans verirdim.Hiç bu herifi sallamazdım. Bu adama bir şans verdin ama değerini bilmedi o yüzden sen kendi değerini bil her yerde engelle gitsin ona mı kaldın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?