Bu yaptığı da ne şimdi?mutsuzum çok..

Ben uzun bisüre görüşmedim üst üste yazdı af diledi,görüşmek istedi kabul etmedim,istemiyorum affedemiyorum seni dedim..sonradan görüştük yüzyüze bana yaptığı haksız söylemleri sordum tüm yaptıklarını söyledim..görüşmeden bigün sonra kafası karışmış onca insana(çünkü çok şey söyledi yakan yanlış suçlu)ne dicez diye.sonra da bunlar oldu zaten..

sen doktor musun ki onu düzeltmeye kalkıyorsun
insanları düzeltecem derken, bir bakmışsın sen onlar gibi olmuşsun..
hasta olur çıkarsın,
kendi canından olmadığı sürece kimseye bu kadar tolerans tanıma..

O kadar haklısınız ki..hatalıyım..ama ders çıkardım bundan sonra..

Bir daha görüşme cevap verme. Belli ki sen bırakamıyorsun. Ne yaparsa yapsın yine de konuşuyorsun. Onun için sen cepte bi jokersin. Canı mı sıkıldı boşlukta mı. Nasıl olsa oylanacağı biri var. Seni kullanmasına izin verme.

Sadece guvenmek istedin. Herkes 2. Sansi hak etmez burdan bunu ogrenmis oldun. Hayat adina tecrube sahibi yapti yasananlar. En guzel sekilde yoluna bakmani dilerim. Unutma sen kendine deger vereceksin ki karsindakiler deger versin saysin

Malesef enteresan insanlara payeler veriyor hiç olamayacağı kadar değerli kişilikler yüklüyoruz.
Tabi istiyoruz güzel insanla güzel aşk yaşayalım sevelim sevilelim.

Ama çok belli ki bu o değil kardeş...

Alüminyum folyolu şövalye bu bildiğin gereksizin teki...

Çöpe at gitsin. Yerinde rahat etsin.

Bu saniyeden itibaren kendine bak önüne bak. Elbet bekliyor seni de biri..Ona şans ver bununla kirletme hayallerini..

Daha kafasını toplayıp karar verip düzgün duramıyor bu daha, hayatın çetin yollarında yuvarlanır ayol. Kafasını gözünü patlatır seni de her türlü tek bırakır.
İlişkide en büyük kriterim benden daha delikanlı olması mümkünse..

Adam boşluğa düşmüş seninle doldurmak istemiş sen de hemen ağına düşmüşsün kolay lokma görüyor yazma artık bence kendini daha da küçük düşürme

Gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken..öyle incitmiş ki beni..kendimi değersiz hissettirdi bana resmen..onu Allah'a havale ediyorum..kendi karanlığında kaybolsın diyorum..inşallah vardır öyle hayırlı biri..

İncinme hemen yıkılma güçlü ol.Bunlardan daha çok var.
Var tabii.Adam gibi ilişki yaşayabileceğin biri.
Sen olumlu düşün enerjini bitirme. kendi kendini kapatma.

Size bunları yapmış bir insana hala nasıl şans verirsiniz anlamış değilim... adam sizinle oynuyor sevdiği falan yok..bütün eski sevgililerini arıyor sırayla..hangisi cazip gelirse onunla devam ediyor..Size yazdığına zaten pişman olmuş.. biraz acı oldu ama!

, tek söyleyebileceğim dengesizin önde gideni,sadece kendini seven,hep haklı,alttan almayı bilmeyen,minnet duygusu olmayan..yani narsist..

Aynı konuyu 20 Kasım da acmissiniz...
Daha sonra da tekrar tekrar farklı günlerde dalga geciyorsun..
Kib...

İncinme hemen yıkılma güçlü ol.Bunlardan daha çok var.
Var tabii.Adam gibi ilişki yaşayabileceğin biri.
Sen olumlu düşün enerjini bitirme. kendi kendini kapatma.
Hem de çok var..kendilerini iyi yürekli insan gibi gösterip sanalda tanıdıklarına canım cicim ama normalde hastalıklı ruha sahipler..Birgün o kişi çıktığında diyeceğim ki Allah "canıma "acımış ki iyi ki olmamış..

Aynı konuyu 20 Kasım da acmissiniz...
Daha sonra da tekrar tekrar farklı günlerde dalga geciyorsun..
Kib...
Dalga mı geçiyorum?bu sizin düşünceniz..sadece burasının daha aktif olduğunu gördüğüm için bir destek bir akıl gösterici yorum istedim..günlerdir yaşadığım mutsuzluğa biraz da olsa çare arıyorum..

Şu adamların şeyini havaya kaldırmayın ya ona olan duygularının bitmediğini bildiği için seninle oynuyo kendini tatmin ediyo duygusal olarak egosu yerlerde bu adamın hayatın dan tamamen çıkar sana değer vermeyen saygı duymayan birini hayatında tutma

Aileleriniz, üç kuruşluk dengesizlerin ayaklarına kapanın diye başının üstünde taşımıyor sizi. Kendinize saygınız yoksa bile onlara merhametiniz olsun.

Öyle iyi geldi ki yazdıklarınız..her türlü yorum beni kendime getirdi..her yerden engelledim..kendi karanlığında kaybolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…