Konuştuk, biraz kafam yerine gelsin.dublekste ortak oturacağız.bir katta onlar bir katta ben.mutfakli yerde onlar.
Pamuk ailen muhtemelen torun senin ve babasinin elinde ziyan olmasin diye sehir sehir pesinden geziyor. Bunun bile ne kadar buyuk bir nimet oldugunun farkinda misin? Kac kisinin hayatinda boyle bir luksu var, kac kisi duydun her tayin aldiginda ailesi pesinden gelen?
Baska biri olsa derdim ki ben 7 sene once yurtdisinda o zamanlar yasadigim ulkeye tasindigimda ilk 2 hafta cok zorlanmistim. Sevdigim bir abla demisti ki 'Insan 2 haftada cennete dusse yadirgar' :) Ama sende genel olarak bir seyi isteme > gerceklesene kadar olumsuz dusunme > istegin gerceklesince mutlu olmak yerine onu pas gecip karalar baglama ve pismanlik, isyan modu aciliyor.
Hayatinda hic mi bir seyden mutlu olmadin? Valla psikolojik acilimini bilecek egitime sahip degilim ama sanki kendini mutlu olmaya layik gormuyorsun, surekli bir sekilde her isin rast gittigi halde mutsuzluk, aglama, sizlanma modundasin. Boyle birini zaten kimse yaninda istemez.
40 kusur yasinda yetiskin bir kadin otelde kaldim, ev tuttum, elektrik su actirdim yoruldum diye sizlanip aglar mi ya

Tebrikler, temel yasam becerilerine sahip olan bir yetiskinsiniz.
1) Ailen, 2) Memur olman, yat kalk bunlari dusun sukret. Ikisi olmasaydi ben hayatini dusunemiyorum su an.