Bu yasadigim duygu ne

Ailen huzur vermiyor mu ?
Nankörlük böyle bir şey :)
Kız sen babanı kocana dövdürmüş insansın, yazdırma beni şimdi.
Adam seninle sorun yaşadı ama torununa asla kıyamadı. Hep başında oldular, banane demediler.
Bu nasıl nankörlük la ?
Sen kötü aile görmemişsin hayatında.
Ailenin vefasız ve işe yaramayan evladı sensin ama kötü olan ailen öyle mi ? Haha
Bir dakika bir dakika.
Babasini kocasinin dovmesi mi.
Sormaya asiri korkuyorum su an ama...konu sahibinin asıl tanindigi nicki bu degil, degil mi?
Ya nolur o olmasin.

Kızlar memlekete tayin aldım ama şu an pişmanım üzülüyorum alışamadım ve şu an oturduğum yeri benimsemisim ben.gecer mi duygular.surekli ağlama hissi, eski yerimden ayrılmak istememe yabancı gibi hissetme.gecer mi bu duygular.gerci şu anki yerime tayin aldığımda 5 sene önce orayı da begenmemistim sonra sonra sevdim.hatta hiç begenmemistim simdi bırakamıyorum
geçer merak etme

Ailen huzur vermiyor mu ?
Nankörlük böyle bir şey :)
Kız sen babanı kocana dövdürmüş insansın, yazdırma beni şimdi.
Adam seninle sorun yaşadı ama torununa asla kıyamadı. Hep başında oldular, banane demediler.
Bu nasıl nankörlük la ?
Sen kötü aile görmemişsin hayatında.
Ailenin vefasız ve işe yaramayan evladı sensin ama kötü olan ailen öyle mi ? Haha
Konuştuk, biraz kafam yerine gelsin.dublekste ortak oturacağız.bir katta onlar bir katta ben.mutfakli yerde onlar.

Hayatı yaşıyorsunuz biraz da olumlu taraflarına bakın, hep olumsuz düşünüp duruyorsunuz biraz şükür edin . Değişmeye ihtiyacınız var mesela daha ılımlı saygılı sevgi ile yaklaşmaya çaba harcayabilirsiniz ha bide mantıkla lütfen. Tebdil-i mekanda bereket vardır derler yeni işiniz yeni şehir kendiniz için hayati daha güzel yapmayalım çalışın siz ve oğlunuz için.

Kızlar memlekete tayin aldım ama şu an pişmanım üzülüyorum alışamadım ve şu an oturduğum yeri benimsemisim ben.gecer mi duygular.surekli ağlama hissi, eski yerimden ayrılmak istememe yabancı gibi hissetme.gecer mi bu duygular.gerci şu anki yerime tayin aldığımda 5 sene önce orayı da begenmemistim sonra sonra sevdim.hatta hiç begenmemistim simdi bırakamıyorum
Bacim bu konudaki 57475. Konun istersen bir uzmana git destek al. Iki secenegin var yani bu kadar basit, boyle aglamakli oluyorsan seni bir doktor görsün belki kararinda da yardimci olur.

Ali Rıza Bey gibi "Şaşırmayacağım diyip gene şaşırıyorum.". Kocaya baba dövdürmek nedir ya? Bir de gelirler yardıma diyor, yuhunuz.
Hem de öyle bir koca ki karısı hamileyken karnını tekmeleyip bu benden değil diyen bir adam. Bu adama kendisine sahip çıkmaya çalışan babasını dövdürdü. Terbiyesizin teki konu sahibi gittiği her yerden kovulur sonra bana mobbing uyguluyorlar der. Memurluktan attıracak kendini en sonunda rahat edecek

Konuştuk, biraz kafam yerine gelsin.dublekste ortak oturacağız.bir katta onlar bir katta ben.mutfakli yerde onlar.

Pamuk ailen muhtemelen torun senin ve babasinin elinde ziyan olmasin diye sehir sehir pesinden geziyor. Bunun bile ne kadar buyuk bir nimet oldugunun farkinda misin? Kac kisinin hayatinda boyle bir luksu var, kac kisi duydun her tayin aldiginda ailesi pesinden gelen?

Baska biri olsa derdim ki ben 7 sene once yurtdisinda o zamanlar yasadigim ulkeye tasindigimda ilk 2 hafta cok zorlanmistim. Sevdigim bir abla demisti ki 'Insan 2 haftada cennete dusse yadirgar' :) Ama sende genel olarak bir seyi isteme > gerceklesene kadar olumsuz dusunme > istegin gerceklesince mutlu olmak yerine onu pas gecip karalar baglama ve pismanlik, isyan modu aciliyor.

Hayatinda hic mi bir seyden mutlu olmadin? Valla psikolojik acilimini bilecek egitime sahip degilim ama sanki kendini mutlu olmaya layik gormuyorsun, surekli bir sekilde her isin rast gittigi halde mutsuzluk, aglama, sizlanma modundasin. Boyle birini zaten kimse yaninda istemez.

40 kusur yasinda yetiskin bir kadin otelde kaldim, ev tuttum, elektrik su actirdim yoruldum diye sizlanip aglar mi ya 😂 Tebrikler, temel yasam becerilerine sahip olan bir yetiskinsiniz.

1) Ailen, 2) Memur olman, yat kalk bunlari dusun sukret. Ikisi olmasaydi ben hayatini dusunemiyorum su an.

Hem de öyle bir koca ki karısı hamileyken karnını tekmeleyip bu benden değil diyen bir adam. Bu adama kendisine sahip çıkmaya çalışan babasını dövdürdü. Terbiyesizin teki konu sahibi gittiği her yerden kovulur sonra bana mobbing uyguluyorlar der. Memurluktan attıracak kendini en sonunda rahat edecek

Ya çok hayal meyal böyle bir konu hatırlıyorum. Aynı kişi mi? Allah ailesine sabır versin.

Cocugum aslında balikesir den gitmeyelim anne dedi ama ben isyerindeki zorbalik hakaret haksızlık vs vs bundan dolayı mecbur kaldım gitmeye.ruh sağlığım tehlikede idi.Allah çıkartsın.duzenimi bozanın düzeni bozulsun. Hakkimi helal etmiyorum
O ettiğiniz beddualar maalesef size dönüyor.

Sizin Samsun’da olmanız gerekiyormuş. Durup dururken gitmeyeceğinize göre bir olay neticesinde gittiniz. Buna şok tesir denir.

Olaylara tepeden bakmayı öğrenmek zorundasınız, kurban psikolojisinden acilen çıkmak zorundasınız. Şu anki yaşamınızdaki pozitif değerleri düşünüp kendinize telkinde bulunmalısınız.

Bu nedir böyle? İnsanların haline bir baksanıza nedir bu şımarıklık?
Siz kendinize gelmezseniz zaten başka bir olayla sizi kendinize getirirler. Herkes artık aklını başına toplamalı.

Yaşadığı m o ağır mobinge rağmen neden gidemediğim anladim.su anki yerimi benim alanım diye çıkmışım kafamda ve ayrılmak düzen bozmak istemedim.bu alınamaması sorunu ile ilgili psikologla görüştüm gene ağlıyor gene ağlıyorum
Siz aslında çok yalnızsınız.Yanınızda bir destekçiniz, bir yol arkadaşınız olsaydı her şey daha farklı olurdu..
Ama
Bir evladınız var o büyümeden kendisini iyi hissetmeden tabi bir ilişkiye başlamayın.

Evlat başkadır öncelik onundur.

Back
X