- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi KumkatNedir
Ha seviştin diye kokan bir adamı ömür boyu çekeceksin yani?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle yaşamak daha zor değil mi sence ?? nerde sevgi, nerde ilgi ?
sizin yaşadığınız yerde erkek ne yapsa kadın köle gibi onun peşinde olmak zorunda heralde. bunun ülkeyle alakası yok, erkeklere koz veren böyle zihniyetlerle alakası var.oyle dıyorsun ama bu bızım ülkemızde bıraz zor biliyorsun degil mi ?
Neresi zor arkadaşım ? O kadar evlenen arkadaşım oldu zira benim ilişkim evlilik yolunda farklı ülkedemi yaşıyoruz ?
sizin yaşadığınız yerde erkek ne yapsa kadın köle gibi onun peşinde olmak zorunda heralde. bunun ülkeyle alakası yok, erkeklere koz veren böyle zihniyetlerle alakası var. peh..
Siz bu hıyardan (evet efenim diyardan değil hıyardan, hoş bu adamı küp küp doğrasan cacık bile olmaz bundan ya neyse) eninde sonunda el mahkum gideceksiniz o belli.Gelecegime dair oyle cok korkularim varkiuzun sureli sorunlu bir küs bir barış yuruttugum bir ilişkim var erkek arkadasimla birliktelik yasadik ve bundan öyle çok pişmanım ki
muhafazakar bir aile yapisina sahibim . Ya bu deveyi gudecegim ya bu diyardan gidecegim. İçimde halledemedigim oyle cok sorunlar varki . En onemlisi cook seviyorum ve gidemiyorum kiyamiyorum ozluyorum canim aciyor ve bunlar onun.umrunda degil cok yogun.calisma hayati var 3 haftada 1 kez gorusuyorz yanima sac sakal karisik ustu basi toz geliyor oysa benim.icin oyle cok onemliki kisisel bakimi
banyo olmak bu kdar zor olamaz saat 11debuyanacagina 1 saat erken kalkabilir oysaki benim.icin yarim saat gidip hediye begenmesi gun.icinde 1 kez aramasi haftadabbir kez bukusmak okdar luks olduki hediye alsa gunlerce vakit ayirip almis diyorum gece yarilarina kadr calisiyor cunku . Cok ilgisiz cok umursamaz 5 yildir birlikteyiz cocuktum onu tanidigimda ilk askimdi cok ipleri eline verdim yalvardim agladim beraber olduk gidemem diyemi bukdar umursamaz anlamiyorum ne kdar calisirsa calissin 1 dk aramak bu kdr zor olmamali . Herkese imrenir oldum herseye kiriliyorum oyle cok.inciniyorumki birakamiyorumda .. gelecegimden oyle cok.korkuyorumki nolur hi akil verin ne yapacagimmm ben geceleri uyku uyuyamiyorum artik beni asla birakmaz ama bu degersizlik beni bir gun.oldurecek hekeslebkiyaslar oldum kendimi eksik aramaya basladim artik
hayatimin.merkez joktasi yaptigim icinmi yasiyorum bunlari
2. cümlede açıkladım. alakasını kurmaya çalışırsın artık.ne alaka simdi yasadıgım yer bızım toplumumuz bu sekılde...
2. cümlemde açıkladım. alakasını kurmaya çalış bence.
Siz bu hıyardan (evet efenim diyardan değil hıyardan, hoş bu adamı küp küp doğrasan cacık bile olmaz bundan ya neyse) eninde sonunda el mahkum gideceksiniz o belli.
Belli olmayan gitmek için doğru zamanı seçmeyi becerebilecek misiniz, beceremeyecek misiniz?
O konuda da pek bi ışık görmüyorum ama çıkmayan candan umut kesilmez.
Evet çünkü çevrem kaliteli.sizin düşünceniz saygı duyuyorum ...
ya kastım şu : sevgilinizle bırlıkte oluyorsunuz sonra ayrılıyorsunuz pekı ya sonra bızım ulkemızde kabullenen bıey degıl bu... zorlukları var yanı
oyle dıyorsun ama bu bızım ülkemızde bıraz zor biliyorsun degil mi ?
iyi o zaman zorsa katlansın madem kadın.. anla istersenmiş.sende benım ne demeye calıstıgımı bı anla ıstersen... bu zıhnıyet kım kadınlar degıl mı erkegı bu kdar pohpohlan kadınlar degıl mı ? erkegı erkek yapan da kadın... bende onu dıyorum ıste kulturumuzde yapımızda dınımızde bu yokken boyle seylerı yasamak ve sonrasında karsılaşacagı zorluklar... benım demeye calsıtıgım sey yasayabılecegı karsılasabılecegı zorluklar... yoksa kadın boyle olmaz ya da yasayamaz ya da cekmek zorunda demıyorum dkkatını cekerim....
Hiç bir zorluğu yok bunun. Toplum şöyle erkek böyle klasik yalan ki bunu diyenler de bilerek diyor geneli eşini kandırıp evlenen tiplerin yalanı kimse kusura bakmasın. Cinsel hayatını yaşayan çok kadınlar olarak bizde erkekler kadar rahatız bu konuda lütfen
ya kastım şu : sevgilinizle bırlıkte oluyorsunuz sonra ayrılıyorsunuz pekı ya sonra bızım ulkemızde kabullenen bıey degıl bu... zorlukları var yanı
iyi o zaman zorsa katlansın madem kadın.. anla istersenmiş.
ben ve çevremdeki insanlar katlanmak zorunda değil işte. zihniyet farkı.aynen oyle..
Sen kaç yaşındasın,okuyor musun...o kaç yaşında ne iş yapıyor...evlilik düşünüyor musunuz yakın zamanda...onunla evlendiğinde bu yoğunluğu seni mutsuz etmeyecek mi...dürüst olmak gerekirse bence adam seni sevmiyor...birlikte olmana rağmen adam üç haftada bir buluşuyorsa,cinsel anlamda da pek arzulamıyor seni