Bu yaşadiğim neyin fragmani ?

oyle dıyorsun ama bu bızım ülkemızde bıraz zor biliyorsun degil mi ?
sizin yaşadığınız yerde erkek ne yapsa kadın köle gibi onun peşinde olmak zorunda heralde. bunun ülkeyle alakası yok, erkeklere koz veren böyle zihniyetlerle alakası var.

Neresi zor arkadaşım ? O kadar evlenen arkadaşım oldu zira benim ilişkim evlilik yolunda farklı ülkedemi yaşıyoruz ?

ya kastım şu : sevgilinizle bırlıkte oluyorsunuz sonra ayrılıyorsunuz pekı ya sonra bızım ulkemızde kabullenen bıey degıl bu... zorlukları var yanı

Gelecegime dair oyle cok korkularim varki :KK43: uzun sureli sorunlu bir küs bir barış yuruttugum bir ilişkim var erkek arkadasimla birliktelik yasadik ve bundan öyle çok pişmanım ki :KK43: muhafazakar bir aile yapisina sahibim . Ya bu deveyi gudecegim ya bu diyardan gidecegim. İçimde halledemedigim oyle cok sorunlar varki . En onemlisi cook seviyorum ve gidemiyorum kiyamiyorum ozluyorum canim aciyor ve bunlar onun.umrunda degil cok yogun.calisma hayati var 3 haftada 1 kez gorusuyorz yanima sac sakal karisik ustu basi toz geliyor oysa benim.icin oyle cok onemliki kisisel bakimi :KK43: banyo olmak bu kdar zor olamaz saat 11debuyanacagina 1 saat erken kalkabilir oysaki benim.icin yarim saat gidip hediye begenmesi gun.icinde 1 kez aramasi haftadabbir kez bukusmak okdar luks olduki hediye alsa gunlerce vakit ayirip almis diyorum gece yarilarina kadr calisiyor cunku . Cok ilgisiz cok umursamaz 5 yildir birlikteyiz cocuktum onu tanidigimda ilk askimdi cok ipleri eline verdim yalvardim agladim beraber olduk gidemem diyemi bukdar umursamaz anlamiyorum ne kdar calisirsa calissin 1 dk aramak bu kdr zor olmamali . Herkese imrenir oldum herseye kiriliyorum oyle cok.inciniyorumki birakamiyorumda .. gelecegimden oyle cok.korkuyorumki nolur hi akil verin ne yapacagimmm ben geceleri uyku uyuyamiyorum artik beni asla birakmaz ama bu degersizlik beni bir gun.oldurecek hekeslebkiyaslar oldum kendimi eksik aramaya basladim artik :KK43: hayatimin.merkez joktasi yaptigim icinmi yasiyorum bunlari
Siz bu hıyardan (evet efenim diyardan değil hıyardan, hoş bu adamı küp küp doğrasan cacık bile olmaz bundan ya neyse) eninde sonunda el mahkum gideceksiniz o belli.

Belli olmayan gitmek için doğru zamanı seçmeyi becerebilecek misiniz, beceremeyecek misiniz?

O konuda da pek bi ışık görmüyorum ama çıkmayan candan umut kesilmez.

Benim de bu durumda olan bir arkadaşım vardı. Zavallı kız kendini mahkum görüp senin gibi yalvar yakar kaç haftada bir görüşmek için medet umar olmuştu. Yapmayın kendinizi mahkum etmeyin böyle ilişkilere. Böyle düşünerek kendiniz ipleri veriyorsunuz eline. Bu arada görüşmek isteyen adam illa ki vakit bulup görüşür. Adam seni görmek istemiyor

2. cümlemde açıkladım. alakasını kurmaya çalış bence.

sende benım ne demeye calıstıgımı bı anla ıstersen... bu zıhnıyet kım kadınlar degıl mı erkegı bu kdar pohpohlan kadınlar degıl mı ? erkegı erkek yapan da kadın... bende onu dıyorum ıste kulturumuzde yapımızda dınımızde bu yokken boyle seylerı yasamak ve sonrasında karsılaşacagı zorluklar... benım demeye calsıtıgım sey yasayabılecegı karsılasabılecegı zorluklar... yoksa kadın boyle olmaz ya da yasayamaz ya da cekmek zorunda demıyorum dkkatını cekerim....

Siz bu hıyardan (evet efenim diyardan değil hıyardan, hoş bu adamı küp küp doğrasan cacık bile olmaz bundan ya neyse) eninde sonunda el mahkum gideceksiniz o belli.

Belli olmayan gitmek için doğru zamanı seçmeyi becerebilecek misiniz, beceremeyecek misiniz?

O konuda da pek bi ışık görmüyorum ama çıkmayan candan umut kesilmez.

Ben cok kez gitmeye calistim hayattan kendimi oyle cok soyutlamisimki zorlaniyorum :( dogru zamn nedir su an ayriyiz mesela neden.biliyormusunuz yarim saat konustuk tel. Uyumak.istedi zaten.bi.aksam.konuyoruz ben ozledgimi konusmak istedgimi soyledik tartstik bundan sonra benden birsey.bekleme ilgi bekledim.ozur dilerim deyip kapattim nsj atmis beklersem.serfsizim 3 gundur 1 kezde aramadi :(

ya kastım şu : sevgilinizle bırlıkte oluyorsunuz sonra ayrılıyorsunuz pekı ya sonra bızım ulkemızde kabullenen bıey degıl bu... zorlukları var yanı

Hiç bir zorluğu yok bunun. Toplum şöyle erkek böyle klasik yalan ki bunu diyenler de bilerek diyor geneli eşini kandırıp evlenen tiplerin yalanı kimse kusura bakmasın. Cinsel hayatını yaşayan çok kadınlar olarak bizde erkekler kadar rahatız bu konuda lütfen

sende benım ne demeye calıstıgımı bı anla ıstersen... bu zıhnıyet kım kadınlar degıl mı erkegı bu kdar pohpohlan kadınlar degıl mı ? erkegı erkek yapan da kadın... bende onu dıyorum ıste kulturumuzde yapımızda dınımızde bu yokken boyle seylerı yasamak ve sonrasında karsılaşacagı zorluklar... benım demeye calsıtıgım sey yasayabılecegı karsılasabılecegı zorluklar... yoksa kadın boyle olmaz ya da yasayamaz ya da cekmek zorunda demıyorum dkkatını cekerim....
iyi o zaman zorsa katlansın madem kadın.. anla istersenmiş.

Hiç bir zorluğu yok bunun. Toplum şöyle erkek böyle klasik yalan ki bunu diyenler de bilerek diyor geneli eşini kandırıp evlenen tiplerin yalanı kimse kusura bakmasın. Cinsel hayatını yaşayan çok kadınlar olarak bizde erkekler kadar rahatız bu konuda lütfen

tamam madem.

Sen kaç yaşındasın,okuyor musun...o kaç yaşında ne iş yapıyor...evlilik düşünüyor musunuz yakın zamanda...onunla evlendiğinde bu yoğunluğu seni mutsuz etmeyecek mi...dürüst olmak gerekirse bence adam seni sevmiyor...birlikte olmana rağmen adam üç haftada bir buluşuyorsa,cinsel anlamda da pek arzulamıyor seni

Ben 22 o 28 yasinda ben okuyorum onun galerisi var 5 yildir sevgiliyiz evlili dusunuyoruz hergun sorun bu hayatumizda abimin nisanli onu bekliyoruz hatta 2 3 ay sonra nisanlancaktik ve beni bekliyor. Ama ben korkuyirum dusunmuyorum sevgim mecbur kiliyor ah alacagim diye cok korkuyorm ailesi hetkes nisanimizi bekliyor ben ayrilmaya cesaretim yok Cunku yaptigim seyden utanc duyuyorum.ve kabul etmiyorum

Back
X