Bu yaşadiğim neyin fragmani ?

ya kastım şu : sevgilinizle bırlıkte oluyorsunuz sonra ayrılıyorsunuz pekı ya sonra bızım ulkemızde kabullenen bıey degıl bu... zorlukları var yanı

ne gibi zorluklardan bahsediyorsunuz ?

konu sahibesi sende kendini ona mecburmuş gibi hissettirmişsin sanırım.. bu psikolojiden çık.. sen kendine değer vermezsen saygı göstermezsen o sana hiç göstermez..
ilişkinden beklentilerini açık açık söyle.. üzüldüğünü ve bunun ilişkinizi yıprattığını vs.. düzelirse ne ala düzelmezse yol ver gitsin..

Cerrah bile olsa seni daha sık görebilirdi

Birliktelik yaşadın diye eksik degilsin. Ona mecbur değilsin. Sana.özensiz davranma hakkını ona sen veriyorsun resmen. Yaşadığınız şeylerin sorumlulugunu bi alın yaa allah aşkına.

Oofff of.
Bunun farkindayim rahatsizlik fuyuyorum ama canim acidiginda bununla basa cikamiyorum

Ben 22 o 28 yasinda ben okuyorum onun galerisi var 5 yildir sevgiliyiz evlili dusunuyoruz hergun sorun bu hayatumizda abimin nisanli onu bekliyoruz hatta 2 3 ay sonra nisanlancaktik ve beni bekliyor. Ama ben korkuyirum dusunmuyorum sevgim mecbur kiliyor ah alacagim diye cok korkuyorm ailesi hetkes nisanimizi bekliyor ben ayrilmaya cesaretim yok Cunku yaptigim seyden utanc duyuyorum.ve kabul etmiyorum

ohoo siz daha seviştiğiniz için utanç duyuyorsunuz..
adama da benimle evlenmen gerek imajını çoktan çizmişsinizdir..

Ben 22 o 28 yasinda ben okuyorum onun galerisi var 5 yildir sevgiliyiz evlili dusunuyoruz hergun sorun bu hayatumizda abimin nisanli onu bekliyoruz hatta 2 3 ay sonra nisanlancaktik ve beni bekliyor. Ama ben korkuyirum dusunmuyorum sevgim mecbur kiliyor ah alacagim diye cok korkuyorm ailesi hetkes nisanimizi bekliyor ben ayrilmaya cesaretim yok Cunku yaptigim seyden utanc duyuyorum.ve kabul etmiyorum
sen sevdiğinden emin misin önce buna karar ver. olaylara başkasının gözünden bakabilsen sevip sevmediğini anlarsın. bence daha fazlası var.

Adam seni bırakamasın diye mi birlikte oldun ben öyle anladım çünkü adamın senle işi yok belli ki
Son 1 yildir cok yogun calisiyor vebbirazda benim.ustune cok.dusmemle alakali asla beni birakmasin diye birsey yok hatta birakadabilir keza kendimde bu.gucu goremiyorum sevgimden.dolayi ..

Hiç bir zorluğu yok bunun. Toplum şöyle erkek böyle klasik yalan ki bunu diyenler de bilerek diyor geneli eşini kandırıp evlenen tiplerin yalanı kimse kusura bakmasın. Cinsel hayatını yaşayan çok kadınlar olarak bizde erkekler kadar rahatız bu konuda lütfen
siz yaşayabilirsiniz, ben de erkeğe normal görüp kadını kınayanların doğru olduğunu savunmuyorum
ancak toplumumuzda halen devam eden bir gerçek var. bunu da yokmuş gibi davranmak yanlış olur.
istanbul da bile halen bekar kadına tek başına ev vermek istemeyen binlerce ev sahibi var ki, anadoludaki bir şehirden hiç bahsetmiyorum bile

Ben cok kez gitmeye calistim hayattan kendimi oyle cok soyutlamisimki zorlaniyorum :KK43: dogru zamn nedir su an ayriyiz mesela neden.biliyormusunuz yarim saat konustuk tel. Uyumak.istedi zaten.bi.aksam.konuyoruz ben ozledgimi konusmak istedgimi soyledik tartstik bundan sonra benden birsey.bekleme ilgi bekledim.ozur dilerim deyip kapattim nsj atmis beklersem.serfsizim 3 gundur 1 kezde aramadi :KK43:

Pardon kusura bakmayın ama 6 yıllık ilişki üstüne yarım saat tel konuşmasının sonu
kavga ile biter.
Boşa dememişler çok muhabbet tez ayrılık getirir diye.
Diğer konularda değil ama bu konuda seni anlayışsız gördüm.

Bu arada yüksek ihtimal bununla buluşma dışında bir hayatın yoktur.
Sana dışarıya çıkmayı, arkadaşlarınla gezmeyi falan da yasaklayıp burnundan getiriyordur.
Sen de vaktinde her isteğine he dedin, bu nedenle adam rahat.
Benim hatun nasılsa evde kalbinde ben, gözleri de telefondadır diye salmış kendini.

Çok normal onun yerinde olsam ben de aynısını yapardım.

Karşındaki insan evliliğe hazırsa sen de seviyorsan geçen 5 yıldan dolayı görüşememekten birlikte uzun zamandır bir şey paylaşamamaktan vs kafan karışmış olabilir. Fevri kararlar alma. Ama allah aşkına galerisi var diyosun. Kendi işini yapan insan gece yarılarına kadar ne yapıyor? Çok merak ettim.

Evlenince de böyle olacaksa çok zor.

Senin çevren muhafazakar olabilir önemli olan senin kafa yapın. Kimseye ezik durma. Başın dik olsun. Yaptığın hata ya da suç değil. Sevdin seviştin bitti gitti. Kimseye bunun hesabını vermek zorunda hissetme kendini.

Ama her şeyden önce şimdi sevgiline karşı dik durmayı öğren. Ona ayrılamayacağın mesajını vermişsin. Bu imajdan derhal kurtur. Güçlü olduğunu. Bekaretten korkmadığını. Gerekirse ömrünün sonuna kadar bekar kalacağını yine de istemediğin bir evliliği bekaret yüzünden yapamayacağını hissettir. Gerçekten gerekirse evlenme. Ne yani. Bu kadar koca meraklısı olmaya gerek yok.

Son 1 yildir cok yogun calisiyor vebbirazda benim.ustune cok.dusmemle alakali asla beni birakmasin diye birsey yok hatta birakadabilir keza kendimde bu.gucu goremiyorum sevgimden.dolayi ..
beni asla bırakmaz yazmışsın konunda neden acaba?

Haa bu arada yok öyle bir şey yok.
Onun dışında da bir hayatım var, saçmasapan kısıtlamaları yok diyorsan da suç sende hayatının
göbeğine oturtmuşsun adamı. Dakikaları, mesajları sayar olmuşsun.

Çek ilgiyi üzerinden. Aramaları mesajları sen azalt.
Trip, naz çıkar hayatından.

Bir kaç mesajına geç dön, aramasını cevaplama.
Sorunca da pardon şarjdaydı, ayy aşkım duşa girmiştim, veya arkadaşlarımla muhabbete
dalmışım hiç aklıma gelmedi yazacağın özür dilerim de.

Bak nasıl çekidüzen veriyor kendine.
O tasalanıyor acaba beni önemsemiyor mu artık diye.

Seviyorsa tabiki..

Sevmiyorsa ne yaparsan yap bitecek..

siz yaşayabilirsiniz, ben de erkeğe normal görüp kadını kınayanların doğru olduğunu savunmuyorum
ancak toplumumuzda halen devam eden bir gerçek var. bunu da yokmuş gibi davranmak yanlış olur.
istanbul da bile halen bekar kadına tek başına ev vermek istemeyen binlerce ev sahibi var ki, anadoludaki bir şehirden hiç bahsetmiyorum bile

Kişi ile de alakalı iki yolun var ya yaşar ya beklersin ters ise sana yaşama.

Ayrıca kiraya vermeyen zihniyet belli o kuşak hala aynı kafa şuan ki nesil öyle değil.

sen sevdiğinden emin misin önce buna karar ver. olaylara başkasının gözünden bakabilsen sevip sevmediğini anlarsın. bence daha fazlası var.
Daha fazlasindan.kastiniz.ne mesela :( ben evet objektif bakamiyorum kor degilim ama kabullenmek zorundaymisim.gibi bu beraberliklede alaksi yok bu yasadiklarimi.kimse bana.unutyuramiycak pisman olmaktan oyle cok.korkuyorumki

Doslugunu atkadasligii fikir almayi ina sarilmayi herseyi cok seviyorum ama sevdgim seyler ile sevmekdiklerimi kiyasla derseniz sevmediklerim mutsuz oldgum seyler oyle cokki

Al karşına konuş her şeyi olmuyorsa da zorlama

açık seçik söyle çocuğu seviyor musun ???

karakteri nasıl ? biz bilmiyoruz.

az biraz temizlik huyu törpülenirse tamamdır diyor musun ? 5 yılı devirmişsin. baskası olsa da zamanla ilgi azalacak. maalesef ilk zamanlar gibi olacağını zannediyorsan, hayal görüyorsun.

""beraberliğin için kimse birşey söyleyemez, sorumluluğu sana ait.

bu işi yaptığında adam aynı adamdı, o zaman da evlenmek istiyordun ki, beraber oldun.""

senin anlatmadıgin başka birşey var...
ne değişti senin içinde ? senin de ilgin bittiği için mi? bu kadar seviyorum seviyorum ama ama diyorsun ??

anlatmadıgın ne ise anlat ?

Daha fazlasindan.kastiniz.ne mesela :KK43: ben evet objektif bakamiyorum kor degilim ama kabullenmek zorundaymisim.gibi bu beraberliklede alaksi yok bu yasadiklarimi.kimse bana.unutyuramiycak pisman olmaktan oyle cok.korkuyorumki
kimse unutturmasa bile zaman unutturur. başkasını düşünmene gerek yok ama birlikteliği göz önünde bulundurarak da ilişkiyi sürdürüp kendini yıpratma.

Beraber olsanız da ona mecbur değilsiniz.

Siz de farkındasınız ayrılmazsanız gelecekte başınıza geleceklerin. Gerekeni yapıp kurtarın kendinizi.

Back
X