Bu yaşadiğim neyin fragmani ?

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Gelecegime dair oyle cok korkularim varki :( uzun sureli sorunlu bir küs bir barış yuruttugum bir ilişkim var erkek arkadasimla birliktelik yasadik ve bundan öyle çok pişmanım ki :( muhafazakar bir aile yapisina sahibim . Ya bu deveyi gudecegim ya bu diyardan gidecegim. İçimde halledemedigim oyle cok sorunlar varki . En onemlisi cook seviyorum ve gidemiyorum kiyamiyorum ozluyorum canim aciyor ve bunlar onun.umrunda degil cok yogun.calisma hayati var 3 haftada 1 kez gorusuyorz yanima sac sakal karisik ustu basi toz geliyor oysa benim.icin oyle cok onemliki kisisel bakimi :( banyo olmak bu kdar zor olamaz saat 11debuyanacagina 1 saat erken kalkabilir oysaki benim.icin yarim saat gidip hediye begenmesi gun.icinde 1 kez aramasi haftadabbir kez bukusmak okdar luks olduki hediye alsa gunlerce vakit ayirip almis diyorum gece yarilarina kadr calisiyor cunku . Cok ilgisiz cok umursamaz 5 yildir birlikteyiz cocuktum onu tanidigimda ilk askimdi cok ipleri eline verdim yalvardim agladim beraber olduk gidemem diyemi bukdar umursamaz anlamiyorum ne kdar calisirsa calissin 1 dk aramak bu kdr zor olmamali . Herkese imrenir oldum herseye kiriliyorum oyle cok.inciniyorumki birakamiyorumda .. gelecegimden oyle cok.korkuyorumki nolur hi akil verin ne yapacagimmm ben geceleri uyku uyuyamiyorum artik beni asla birakmaz ama bu degersizlik beni bir gun.oldurecek hekeslebkiyaslar oldum kendimi eksik aramaya basladim artik :( hayatimin.merkez joktasi yaptigim icinmi yasiyorum bunlari

Ne iş yapıyor ki ya bu kadar yoğun

Ilk önce beraber yaşadıysan yaşadın sen bu çoçuğu seviyorsun öyle değil mi bunlar çok masum duygular sonuçta sevdigin insan ama bence bu çoçukla yürümez

Gelecegime dair oyle cok korkularim varki :KK43: uzun sureli sorunlu bir küs bir barış yuruttugum bir ilişkim var erkek arkadasimla birliktelik yasadik ve bundan öyle çok pişmanım ki :KK43: muhafazakar bir aile yapisina sahibim . Ya bu deveyi gudecegim ya bu diyardan gidecegim. İçimde halledemedigim oyle cok sorunlar varki . En onemlisi cook seviyorum ve gidemiyorum kiyamiyorum ozluyorum canim aciyor ve bunlar onun.umrunda degil cok yogun.calisma hayati var 3 haftada 1 kez gorusuyorz yanima sac sakal karisik ustu basi toz geliyor oysa benim.icin oyle cok onemliki kisisel bakimi :KK43: banyo olmak bu kdar zor olamaz saat 11debuyanacagina 1 saat erken kalkabilir oysaki benim.icin yarim saat gidip hediye begenmesi gun.icinde 1 kez aramasi haftadabbir kez bukusmak okdar luks olduki hediye alsa gunlerce vakit ayirip almis diyorum gece yarilarina kadr calisiyor cunku . Cok ilgisiz cok umursamaz 5 yildir birlikteyiz cocuktum onu tanidigimda ilk askimdi cok ipleri eline verdim yalvardim agladim beraber olduk gidemem diyemi bukdar umursamaz anlamiyorum ne kdar calisirsa calissin 1 dk aramak bu kdr zor olmamali . Herkese imrenir oldum herseye kiriliyorum oyle cok.inciniyorumki birakamiyorumda .. gelecegimden oyle cok.korkuyorumki nolur hi akil verin ne yapacagimmm ben geceleri uyku uyuyamiyorum artik beni asla birakmaz ama bu degersizlik beni bir gun.oldurecek hekeslebkiyaslar oldum kendimi eksik aramaya basladim artik :KK43: hayatimin.merkez joktasi yaptigim icinmi yasiyorum bunlari

dediğn gibi ya bu deveyi gütcen ya da bu diyardan gitcen.... kac yasındasınz ıkınızde... ?

muhafazakar aile ve gene birliktelik :KK14: neyse kişisel bakımına dikkat etmeyen insandan bi mok olmaz kusura bakma bizim kocalarımız çalışmıyormu adam her işten geldiğinde duşa koşuyor :KK51: ki muhasebeci oturduğu yerde çalışıyor genelde

Cerrah bile olsa seni daha sık görebilirdi

Birliktelik yaşadın diye eksik degilsin. Ona mecbur değilsin. Sana.özensiz davranma hakkını ona sen veriyorsun resmen. Yaşadığınız şeylerin sorumlulugunu bi alın yaa allah aşkına.

Oofff of.

Bi ilişkiyi en çok yıpratan şey sizin ilişkinizde baş koltukta oturuyo...

Dediğin gibi ya bu deveyi güt yada bu diyardan git

Siz nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz merak ediyorum şahsen. Ülkeyle alakası yok bunun. Kadınlar artık kendi ayakları üstünde duruyor, sırf birlikte oldu diye kimseye eyvallah demiyorlar eskide kaldı o.
oyle dıyorsun ama bu bızım ülkemızde bıraz zor biliyorsun degil mi ?

Sen kaç yaşındasın,okuyor musun...o kaç yaşında ne iş yapıyor...evlilik düşünüyor musunuz yakın zamanda...onunla evlendiğinde bu yoğunluğu seni mutsuz etmeyecek mi...dürüst olmak gerekirse bence adam seni sevmiyor...birlikte olmana rağmen adam üç haftada bir buluşuyorsa,cinsel anlamda da pek arzulamıyor seni

Back
X