Bu yaşımda gülmeyi unuttum

Seneye eylülde üniversiteye başlayacaksın
Belki yepyeni bir şehirde tek başına ama özgür belki ailenin yanında ama huzurlu ve güvende.
Hangi bölüm olacak, hangi üni olacak bilemem. Bilemeyiz, inşallah ennn iyisi olur aklındaki olur.
Ama ne olursa olsun bir yola gireceksin. O yolda en iyisi olmaya çalışacaksın. Nerede olursan nasıl olursan ol mutlu olmayı öğreneceksin.
Belki aklından geçen en son şey olacaksın ama çok mutlu olacaksın iyi ki diyeceksin.
Hayat böyledir. Amaçlar, sonuçlar, tekrar hedef belirleme, tekrar tekrar. Yoksa nasıl yaşarız.
Şu an kafanda çok büyütüp stresini yaptığın sınav (bence tüm problemin stres) ileride senin için çok da bir şey ifade etmeyecek zaman geçtikçe giderek önemi azalacak hayatında. Bir sürü sınava girdim hem eğitim hayatımda, hem profesyonel anlamda hem de manevi. En önemlisi bir şeyleri başarma isteği, umut ve sağlık bu hayatta.
Bu yaşından böyle cümleler kurma. Daha kocaman bir hayat var önünde. Bir şanssızlık yaşarsın yepyeni bir şansa vesile olur, su akar yolunu bulur...

Emin ol bir yıl sonra hiçbirini hatirlamayacaksin. Sadece sınavdan sonra keşke dememek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış gerisi nasip kismet.

Bir de son bir ay kala filan çoğu insanin netleri bir anda artar merak etme..

Olmaz mi? Kucuklukten beri avukat olmak istiyorum. Ve ders calismayi iskence olarak gormuyorum calismayi seven bi insandim.. Karsiligini alamadikca soguyorum sadece. Hayallerime yaklasmam gerekirken yerimde sayiyorum 6 aydir.
Canım hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi olarak söylüyorum çalışmayı sevmiyorsan hukuk fakültesini yazma, çünkü yapamazsın.
Karşılığını alırsın 1 olmaz 2 olmaz 3.de olur, azmini elden bırakma, pes etme.

1-2 gün izin ver kendine, öyle deneme çözmeyi dene.
Kendimi hatırlıyorum, ben ağlamıştım hüngür hüngür, insanın sinirleri çok yıpranıyor
Son 6 ay, sonra özgürsün
Şimdi valla hiçbirini hatırlamıyorum o stresin

Kendını sadece des calısmaya zorlama baska seyler de yap. On saat masanın basında on sayfa ılerlemek ıcın uhrasacagına ıkı saatonı gez fılm ızle kalan vakıtte zaten calısıyorsun. Bı de odanı temız duzenlı tut

Esek kadar halımle ajanda tutmaya basladım ben duzenlı olım dıye. Konuları yazdım bıtırdıkce soru cozdukce ısaretlıyorum.

Kafamı dagıtmak ıcın o an ımkanım yoksa gelıp buraya yazıyorum darladı mı da.

Altta bı tane kararsızlık motivasyn vıdeosu da var ona da bak mutlaka.

Kendın ıcın calısıyorsun ama olmazsa da sorun degıl, bi sekılde bı ekmek kapısı acılıyor sen ıstedıkten sonra. Krndını olacaga sartlama.

Elınden gelenı yapamadıgın bunaldıgın ıcın stres olmıssun bi mola ver uc gun hıcbı sey yapma. Uzaklas mesela.

Senin gibi milyonlarca insan var, ben de bu insanlardan biriyim. Olmuyorsa olmuyordu çok da zorlama sağlığını bile yitirebilirsin.. Hem herkes doktor avukat olacak diye bir kaide yok ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…