• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaşımda gülmeyi unuttum

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Her seyden biktim artik daha 18 yasindayim bir sinav ugruna hayatim berbat oldu. Aylardir sadece okula gidiyorum ders calisiyorum yemek yiyip uyuyorum. Eskiden cok sosyal bi insandim bu sene kimseyle konusmak dahi istemiyorum insanlarin her dedigi her yaptigi batiyo yapmacik geliyo. Kendimi zorlasam da mutlu olamiyorum biriyle konusmaktan. İyi bi anadolu lisesini kazanmistim iyi bi ogrenciydim simdi afedersiniz kopek gibi calismama ragmen netlerim yerlerde. Allahim neden basarili olamiyorum ne zaman bitecek bu kabus :(

Bir hayalin falan yok mu? Ders çalışırken can çekişirsen tabi ki de başarılı olamazsın.
En önemlisi bir hedef belirleyip ona göre çalışmayı zevkli hale getirmek. Ben çalışırken egleniyordum lise yıllarımda. Renkli kalemlerim vardı, hayallerim vardı hep onları gerçekleştireceğim günü düşünürdüm bu da motive ederdi beni. O yüzden hiç bu duruma gelmedim. Bence dediklerimi uygula farkı göreceksin..

Bir hayalin falan yok mu? Ders çalışırken can çekişirsen tabi ki de başarılı olamazsın.
En önemlisi bir hedef belirleyip ona göre çalışmayı zevkli hale getirmek. Ben çalışırken egleniyordum lise yıllarımda. Renkli kalemlerim vardı, hayallerim vardı hep onları gerçekleştireceğim günü düşünürdüm bu da motive ederdi beni. O yüzden hiç bu duruma gelmedim. Bence dediklerimi uygula farkı göreceksin..
Olmaz mi? Kucuklukten beri avukat olmak istiyorum. Ve ders calismayi iskence olarak gormuyorum calismayi seven bi insandim.. Karsiligini alamadikca soguyorum sadece. Hayallerime yaklasmam gerekirken yerimde sayiyorum 6 aydir.

Her seyden biktim artik daha 18 yasindayim bir sinav ugruna hayatim berbat oldu. Aylardir sadece okula gidiyorum ders calisiyorum yemek yiyip uyuyorum. Eskiden cok sosyal bi insandim bu sene kimseyle konusmak dahi istemiyorum insanlarin her dedigi her yaptigi batiyo yapmacik geliyo. Kendimi zorlasam da mutlu olamiyorum biriyle konusmaktan. İyi bi anadolu lisesini kazanmistim iyi bi ogrenciydim simdi afedersiniz kopek gibi calismama ragmen netlerim yerlerde. Allahim neden basarili olamiyorum ne zaman bitecek bu kabus :KK43:
Canım lütfen kendini zorlama, böyle aşırı çalışırsan üniversitede daha fazla çalışman gerekiyor orada güç bulamazsın ygs lys ye çok uğraştım pilim bitti dersin

Bir gun bunu diycegimi tahmin bile etmezdim
ama...yinede diycem...
yerinde olmak icin neler vermezdim....
ama tabi bu kafayla...yoksa senin kafayla yine bisey yapamazdim :D
18 yasinda gulmeyi unuttum nedir ya....
:D:D:D of of

Olmaz mi? Kucuklukten beri avukat olmak istiyorum. Ve ders calismayi iskence olarak gormuyorum calismayi seven bi insandim.. Karsiligini alamadikca soguyorum sadece. Hayallerime yaklasmam gerekirken yerimde sayiyorum 6 aydir.
Ama elbet çalıştığının karşılığını alırsın. Doğru çalıştıkça mutlaka alırsın. Çalışma yöntemlerini değiştir. Bildiğin konuları çalışma. Hocalarıyla iletişime geç anlat neden böyle oluyor diye. Kendini belki de veremiyorsun derse. Yani okuyorsun anladığını zannediyorsun ama sınava gelince anlamadığını görüyorsun.

Bu kadar strese değmez,
Sonunda Astronot olsan da stresin etkilerini çekmeye değmez

Az kaldı sabret sınav sonrası her şey cok guzel olacak...herkes bu yollardan geçti sen de geçeceksin ve sonrası super olacak öyle düşün...son 6 ay sık dişini...

Dur hele bi üniversiteyi kazan bi kpssyle tanış da:KK53: macera daha yeni başlıyorr:KK53:

Şaka bi yana ben hep bu sınav sistemlerine teslim olmamayı benimsedim.. Tek bi şeye odaklanarak, gece gündüz onun stresini taşımak bende ters etki yapar.. Ders dinlemek, konu çalışmak vs. Neyse ama tadında olmalı bence..
Mutluluk, huzur, yaşam sevinci olmadıktan sonra netlerin tavan olsa neye yarar..
Rahat olmaya bak canım elinden geldiğince.. Tabi ki ders de çalış ama film izleyerek gezerek artık ne seviyosan farklı şeyler yaparak kendine vakit ayır görürsün bak algın açılacak.. Yazık etme yıllarına güldür yüzünü :KK68:

Hayır çalış çabala bol bol soru çöz anlamadıklarını oku anla ama kendini yiyip bitirme. Psikolojik olarak kendini zorlama

Evet haklisiniz bu stres yiyip bitiriyor beni. Bir de bu aile ortaminin icinde. Babam dershaneye verdigi parayi bile basima kakiyor resmen.

Dur hele bi üniversiteyi kazan bi kpssyle tanış da:KK53: macera daha yeni başlıyorr:KK53:

Şaka bi yana ben hep bu sınav sistemlerine teslim olmamayı benimsedim.. Tek bi şeye odaklanarak, gece gündüz onun stresini taşımak bende ters etki yapar.. Ders dinlemek, konu çalışmak vs. Neyse ama tadında olmalı bence..
Mutluluk, huzur, yaşam sevinci olmadıktan sonra netlerin tavan olsa neye yarar..
Rahat olmaya bak canım elinden geldiğince.. Tabi ki ders de çalış ama film izleyerek gezerek artık ne seviyosan farklı şeyler yaparak kendine vakit ayır görürsün bak algın açılacak.. Yazık etme yıllarına güldür yüzünü :KK68:

Ya ne guzel yazmissiniz da keske olabilsem.. Benim yapim boyle bir seye full odak full stres

Az kaldı sabret sınav sonrası her şey cok guzel olacak...herkes bu yollardan geçti sen de geçeceksin ve sonrası super olacak öyle düşün...son 6 ay sık dişini...
Sonunun guzel olacagini bilsem feda olsun 6 ayim :( ama hic ilerleyemiyorum kiziyorum kendime. Benden geride baslayanlar gecti beni. Ben hala ayni netlerdeyim. Kendimi salak gibi hissetmeye basladim

Durumun müsaitse anlamadığın konular için arada özel hoca tut. Mutlaka faydası olacaktır. Bazen insan tek başına motive olamıyor. Yüzüp kuyruğuna gelmişsin. Pes etme. Bazı dersanelerde 2 kişilik sınıflar oluyor. TM isteyen bir arkadaşınla git konuş. Hemen toparlarsın.

Ama boyle hayallerinede golge dusuruyorsun genc bayan..
Bak sen bir kez 18 yasinda olacaksin unutma buju. Hayatin sana ne getirecegi hic belli olmaz. Hayat sadece bir sinavdan ibaret degil. Kendini jeba ettigin seyden ertesi yil buz gibi soguyabilirsin. O yuzden biraz oluruna birak kendini sıkmadan hayallerine hayal ederek yuru, kendini parcalayarak degil.
hakkinda hayirlisi neyse o olsun..

Back
X