- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Allah (c.c.) razi olsun arkadasim...Çok üzüldüm sizin için çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
Amin cumlemize ins. ♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah (c.c.) razi olsun arkadasim...Çok üzüldüm sizin için çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
Sizede geçmiş olsun .Of bende tam skolyoz ve fıtık olduğunu öğrendim. Mr çektirecegim gün hamile kaldığımı öğrenince herşey yarım kaldı. Doğumdan sonraya kaldı hepsi. Ben de 27 yaşındayım. Ama spor yapmaya başladığımdan beri boyun fıtığı dair bi belirti yaşamıyorum. Ellerim falan uyuşuyordu hepsi geçti. Bel ağrısı var ama hala. O da biraz da hamilelikle ilgili.
Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın28 yaşında geçirdiğim kaza sonucu belimdeki diskin parçalandığını ve bacak sinirlerime zarar verdiğini öğrendim
ve artık sağ bacağım yürürken sürünoyrdu resmen arkamdan geliyordu
acilen ameliyat olmak durumunda kaldım
maalesef ki yaşın önemi yok bazı hastalıklarda
geçmiş olsun
psikilojimi etkiledi sanırım evham yaptım allah başka dert vermesin inşallah bizlereFıtığın yaşla hiç alakası yok önce onu belirteyim ve ardına coookkk geçmiş olsun diyeyim.. Başlığı okuyunca "eyvah nedir acaba" diye açtım Allah iyiliğini versin ! Evet çok da iyi bir hastalık değil ama artık günümüzde 10kisinden 5inde var bu fıtık olayı :/ erken teşhis ise tedavisi hem rahat hem de mümkün,ehli ellerde ameliyatın ya da tedavi yapılırsa tamamen kurtulursn umarım tekrarlayan bir fıtık cinsi değildir Allah şifa versin
Doğrudur daha önceden ciddi rahatsızlıklar yaşanmamış ise çok doğal ama abartılacak gibi değil artık fıtık olayı ki biliyorsun kansere bile çare var üzme kendini çok fazla cuzzamli gibi de gezme :))
psikilojimi etkiledi sanırım evham yaptım allah başka dert vermesin inşallah bizlere
Amin canım teşekkür ederim.Sizede geçmiş olsun .
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizle uzun bir ömür yaşarsınız inşallah![]()
Doğrudur daha önceden ciddi rahatsızlıklar yaşanmamış ise çok doğal ama abartılacak gibi değil artık fıtık olayı ki biliyorsun kansere bile çare var üzme kendini çok fazla cuzzamli gibi de gezme :))
Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın