Bu Yaşta depresyona giricem lütfen yardım edin

Yengemde .çocuklara,eşine akrabalara çok çektirdi şimdi alzheimer hastası, senin annende aday olabilir

Babam daha iyi evet yani annemin kızmasına hiç izin vermez evdeyse 4 çocukla kolay mı be ablam ben gittim avukata 4 çocuk var kaç Yaşına Gelmişler hakim boşamaz dedi
Iyi bari baban savunuyormus sizi.Insanlar kotu giden evlilklerinin cezasini cocuklara ödetiyolar.Sanki cocuklar evlendirmis onlari gibi.Annenin ilerde düzelecegini de sanmiyorum.Bi iyi bi kotu olmaya devam edecek.Mecburen yapacagin tek sey is sahibi olmak.Onun hakimiyetinden ciktigin zaman istedigi kadar kotu olsun bi kulagindan girer birinden cikar.Umursamazsin.

Canım hakkaten bazı insanlar problemli oluyor benzer durumu yasamasam belki anlamazdim ama bende babamdan dolayi bircok sey yasadim daha dogrusu yasatti oyle cevremdeki insanlar aralarinda babasi nazenine neden boyle falN diye konusanlari biliyorum

Cok sukur cevrem icinde iyi bilinirim oyle ki babama karsi falan ovulurum tabi oda onlarin yaninda nazenin bitanedir falan der ama neler yasatriginada az cok insanlarda saht babamin dengesizliklerini saymaya kalsam sabaha kadar bitmezde canim sakin evliligi sirf bu yuzden kurtulus olarak gorme zamani geldigibde evliligi gercekten bir omur yasamayi isteyecegin biriyle yap gerci senin yasindayken belki talip falan ciksa o caresizlikle gozum kapali bende kabul edecektim ama ....Allah muhafaza yagmurdan kacip doluya tutulma

Bu arada bak cok sukur okuyup bi yerlere gelmissin ve geleceksin benim oyle bir sansimda olmadi inançlı bir insansin bazi seyler imtihanimiz insallah zamanla hersey duzelir hayatinda gonlunden gecen hersey hayirlisiyla nasip olur

Bak ne güzel kendine bir gelecek kurmaya çalışıyorsun sakın ola ki yaşadıklarından kurtulmak için evlenmeyi düşünme. Sorunlarını daha net görebileceğin bir perspektiften bakmayı dene. Hem kendine hem annene ve aranızdaki yaşananlara. Eminim bir psikolog adayı olarak bunu yapabilirsin. İçinde sakın öfke büyütme. Karşındakiler ne yaparsa yapsın .Kendi ayaklarının üzerinde durmak hedefin olmalı.

Ya neden böyleler bilmiyorum ya bende ilerde bana böyle yapmasından korkuyorum cidden ya
Ohoo bunun gibi daha neler var
Her dogum gunumde , kendi dogum gununde ve bilimum ozel gunler beni arar nasil binbir cefa ile dogurdugunu anlatir
gecen gunde laf acildi diyor ki, ben hamileligim boyunca cok hareket ettim ama sen kipirdamiyosun yerinden nasil yapacaksin dogumu bilmem ben cok kolay dogurdum seni diyor

tabi ben sok 10 yildir bosa mi dert yaniyodun kadin
ya da ayakkabi alirdim hic begenmez yasli ayakkabisi bu derdi su yasimda giymem ben bunlari diyordu ama git bak
giydigi butun ayakkabilar benim biraktigim
esim bile dedi ...annenden annelik bekleme takdir beklrme o senle garip bir yaris icinde diye ..

.tavsiyem evden ayril
ve bu psikolojiden ayril...sonu yok....
ve inan iyi insanlara denk gelirsin....annenin evi gibisi yok laflari hikaye....maleesef herkes icin gecerli degil bu

Ya gerçekten bu tarz Şeyler bizde de oldu benim aldığım hiç bişeyi beğenmez ama hep benle gider alışverişe aslında ben ilerde tek olmak istemiyorum hep hayalimdi eskiden annemle Altlı üstlü oturmak

Çok zor işte çok kinci bi insanım kolay unutamıyorum. Yapılanları yani hep böyle kötü değil tabiki ama arada yaptığı bu Şeyler eski iyi olan Herşeyi unutturuyor yaptıklarıma ona bağırdığın zaman hiç özür diyemiyorum böyle değildim ben

Gerçekten annemi anlattınız babam da o kadar olmasa da o da biraz onun gibi zaten imtihan diye düşünmesem daha fazla dayanamam beni hep insanlara kötülüyor işte kız evladı adı var sadece vs eskiden olsa çok üzülürdüm artık vurdumduymaz. Çekingen biri olmaya başladım

Yaşamın sonu Ölüm herkes yaşıyor bunu. Sevdiklerini babasını,annesini evladını. Ama insan başına gelince anlıyor asıl nasıl bir boşluk olduğunu ölümün ve onun yarattığının doldurulamazlığını. Annemi 4 ay önce kaybettim, malum kötü hastalıktan. Evlendikten sonra hep uzaktaydım ondan. Ama hergün telefon ile görüşürdük.Geçmişe dönüp baktığımda onu üzdüğüm anları hatırlıyorum biliyor musun. O yüzden diyorum anlık öfkelerine kapılma. Evet zor olmalı gerçekten ama yerlerinin doldurulamayacak olması daha da zor. ..

Yazdıklarını okuyunca üzüldüm canim ama evlilik kurtuluş değil ki eğer sevdigin güvendiğin biri varsa dusunenilirsin ama sırf kurtulmak için bu yönde bir şeyler yaparsan hat yapma olasılığın yüksek. Annenin başına kakacagi bir malzemesi daha olur..

Yazdıklarını okuyunca üzüldüm canim ama evlilik kurtuluş değil ki eğer sevdigin güvendiğin biri varsa dusunenilirsin ama sırf kurtulmak için bu yönde bir şeyler yaparsan hat yapma olasılığın yüksek. Annenin başına kakacagi bir malzemesi daha olur..

Aynı sevmiyor bazı anneler bütün çocuklarını. Umarım hepsi için geçerli değildir bu. Lise dönemlerimde fark ettim ben bunu ve şu an annem ne yapsa bana batıyor. En küçük hatası gözüme en olmadık yanlış gibi görünüyor. İşin en kötü yanı da birlikte yaşıyor olmamız. Pek çok şeyden ötürü onu affedemiyorum. İçimdeki öfkeyi atmak için psikiyatriste ve psikoloğa da gittim ama faydası olmadı. Allah sana, bana ve daha az değerli görülen bütün çocuklara iç huzuru versin.

Sen o evde mutsuz olursan kardeşini de mutlu edemessin ki okulunu engellemesin bu tür şeyler belki kısa bir süre teyzende kalsan yokluğunu görür özler seni .çok güçlü olduğunu düşünüyor galiba annen.Allah yardımcın olsun canım

Psikoloji okuyorsun ama anlatım tarzını beğenmedim. İmla kuralları sıfır.Gözüm şasi oldu okurken. Bence okulu bırakın ve girin bir terzinin yanına. Anneye gelince öz anne yapamaz ......

Evlenince kurtulacagini mi saniyosun

Psikoloji okuyorsun ama anlatım tarzını beğenmedim. İmla kuralları sıfır.Gözüm şasi oldu okurken. Bence okulu bırakın ve girin bir terzinin yanına. Anneye gelince öz anne yapamaz ......
Kiz burda psikolojim bozuldu diyo sen orda tutmus imladan bahsediyosun olacak is mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…