- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi Assfhjkhfhnbjkm
-
Bide kimi yapiyo kimi yapmyo inanmasi zor geliyo ama neler oluyo su dunyada bu arada reami bi sayfa olsa imlasina dikkat ederdiKiz burda psikolojim bozuldu diyo sen orda tutmus imladan bahsediyosun olacak is mi bu
Baba tarafina benziyosun diye disliyodur.bi anne cocugunu babasina benziyo diye dislar mi yaBöyle Şeyler nasıl anlatılır hiç bilmiyorum yani annemin beni sevmesini bırakın nefret ettiğini kesin olarak bi kez daha anladım aslında senede bi kaç kez böyle büyük kavgalarımız olur ama bu sefer farklı bakın olayı anlatayım ilk önce %100 haklıyım demiyorum ama biz kardeşimle internet üzerinden birşeyler satıyorduk bana Dediki kız cüzdanınızdan para Alıp Alıp harcıyormuşsun tabi deli oldum resmen hırsızlıkla suçlandım babamla arası pek iyi değil baban evde diye yapıyorsun hep bunları falan saydırdı hep bana küçükken yaptığım şeyleri falan yüzüme vurup durmaya başladı kardeşlerimi de kendi safına çekip beni düşman ilan ettiler gerçekten her gece Ağlayarak uyumaktan bıktım Allah'a şükür başarılı bi öğrenciyim psikoloji okuyorum ve hep burslu okudum tek Kuruş masrafım olmadı onlara seni ne diye okutuyorsak Allah namazlarını kabul etmesin kardeşlerini de yedin Defolup gitmedin birahane göremeyecek miyim yani gerçekten dayanamıyorum artık ona anlattığım sırlarımı kardeşlerime anlatıp dalga geçiyorlar bişey olunca Şerefsiz ablanız gibi bilmişlik yapmayın diyor bende her girdiğim ortamda sevilirim okul boyunca da her öğretmenim beni. Çok sevdi ve Toplantılardan gelince bi kaç gün sonra kavga çıkarırdı beni hep insanlara kötüleyemeye Çalışıyor aramız iyi olunca herşeyimi anlatırım bensiz bi yere gitmez ama böyle yapması gerçekten bıktım 19 yaşındayım ve evlenmeyi düşünüyorum cidden kurtulmak için zaten öyle çok da sevgi görmedim. Hiç sarılmaz bana kardeşlerime ve abime hiç öyle değil ama çok imrenirim anne kız iyi olanlara bi arkadaşıma giderim gelince bişey Yüzünden kızar ve demediğini bırakmaz bana biri Kızın çok hamarat dese eve gelip bir Sürü kızar kendini çok iyi sanma Allah'a şükür dinime uymaya çalışıyorum. Sende Münafıklık alameti var Der. Gerçekten evden ayrılmak istiyorum bide beni babama ve halamlara benzetir hep onları sevmiyor acaba benide mi ondan sevmiyor bilmiyorum herkesi bana karşı düşman yapmaya Çalışıyor napıcağım bilmiyorum param olunca alışveriş çıktıysak beraber hep ben ödemeye çalışırım ve hiç kıymeti olmaz ona hep hediyeler alırım hiç kıymeti olmadı hatta hediye aldığım eteği giymiş diyorki sen mi aldın devletten burs alıyordum ortaokul da abime paramla telefon aldım bi onunla iyi gibi aram babam eskiden çok severmiş beni ama o da artık tınlamıyor pek diyorum ya ben mi gerçekten bu kadar kötü Şerefsiz bi insanım mesela ben ilkokul da hep sınıf başkanı vs oldum okul birincisi oldum ona bile Son sene geldi sadece ama kardeşim başkan olmuş gözleri doldu ben umrunda bile olmazdım tabiki küçük çocuklar çok sevilir ama bende onun çocuğuyum lütfen yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor
AynenBaba tarafina benziyosun diye disliyodur.bi anne cocugunu babasina benziyo diye dislar mi yasenden once annenin bi psikologa gitmesi gerek bence
annen seni kıskanıyor sanırım. senin ya başarınla ya ailede sevilmenle ilgili içten bir kıskançlık gibi geliyor. seni benimseyememiş sanki. annenin eğitim durumu ne?
Annem Köyde büyümüş tabiki imkanlar kısıtlıymış o zaman ilkokul mezunu evet arkadaşınızın durumuyla benzerKendisi okuyamamissa kompleksbmi yapiyo nedir.. Boyle bi arkadasm vsrdi.annesiyle hep kapisrdi.annesi asaglk kpmpleksine girmsti grur duymk yerine sen bize bakmazsin vs gibi syler diyordu kizina. Durduk yere kavga cikarrdi.. Tabi kiz cok uzuliyordu hic haketmiyordu..
Sabredecen kardes. İsini eline alacan hayatina bakacan. Ama kotu davranma o anlar hatasini imsallah...
Çok yanlış anlaşıldım sanırım evlenme fiili manada değil yani önceden düşünce olarak bile aklından geçmedi tabiki üniversite bitmeden evlenmemBu evden kaçmak için evlenme sakın.
Gir bir part time işe. Bir kaç arkadaş bul eve çık. Arkana da bakma.
Sonra evlilik.
Evliliği araç olarak kullanma. Yanlış kararlar verirsin.
Benimde hep aklıma ölüm hastalık geliyor Allah gecinden versin bu arada başınız Sağolsun mekanı cennet olsun annenizinYaşamın sonu Ölüm herkes yaşıyor bunu. Sevdiklerini babasını,annesini evladını. Ama insan başına gelince anlıyor asıl nasıl bir boşluk olduğunu ölümün ve onun yarattığının doldurulamazlığını. Annemi 4 ay önce kaybettim, malum kötü hastalıktan. Evlendikten sonra hep uzaktaydım ondan. Ama hergün telefon ile görüşürdük.Geçmişe dönüp baktığımda onu üzdüğüm anları hatırlıyorum biliyor musun. O yüzden diyorum anlık öfkelerine kapılma. Evet zor olmalı gerçekten ama yerlerinin doldurulamayacak olması daha da zor. ..
Hayır şu an düşünce olarak düşünüyorum 5 sene içinde öyle bişey olmaz heralde en azından kıymet bilen birisi olur diye düşünüyorumEvlenince kurtulacagini mi saniyosun
Sağolun bu şekilde tavsiyenize gerek yok ben nasıl hemen yazar yayınlarım derdindeydim takıldığınız noktaya bakın bence sizde boşverin tavsiye verme işini kusura bakmayın bi dahakine küçük ünlü uyumuna kadar dikkat ederimPsikoloji okuyorsun ama anlatım tarzını beğenmedim. İmla kuralları sıfır.Gözüm şasi oldu okurken. Bence okulu bırakın ve girin bir terzinin yanına. Anneye gelince öz anne yapamaz ......
Evet benim kalbimin Taştan OLDUĞUNU hiç üzülmediğimi üzülsemde yaygara OLDUĞUNU düşünür teyzem değilde yurda gitmek istiyorum çünkü orda da gel anne mevzusu olacak bi ara Kafamı dinlemek istiyorumSen o evde mutsuz olursan kardeşini de mutlu edemessin ki okulunu engellemesin bu tür şeyler belki kısa bir süre teyzende kalsan yokluğunu görür özler seni .çok güçlü olduğunu düşünüyor galiba annen.Allah yardımcın olsun canım
Ya zaten evlilik bence çok zor heleki şu devirde insanları gerçekten tanıyamıyorsunuzCicim aylarinda senden mutlusu olmaz ama snrasi icin ayni seyi soyliyemem
Âmin ya gerçekten çok zor anne sevgisi Apayrı bişey siz kaç yaşındasınızAynı sevmiyor bazı anneler bütün çocuklarını. Umarım hepsi için geçerli değildir bu. Lise dönemlerimde fark ettim ben bunu ve şu an annem ne yapsa bana batıyor. En küçük hatası gözüme en olmadık yanlış gibi görünüyor. İşin en kötü yanı da birlikte yaşıyor olmamız. Pek çok şeyden ötürü onu affedemiyorum. İçimdeki öfkeyi atmak için psikiyatriste ve psikoloğa da gittim ama faydası olmadı. Allah sana, bana ve daha az değerli görülen bütün çocuklara iç huzuru versin.
Ya zaten öyle görüştüğüm biri vs yok çok erken zaten şimdi ben üniversite bitmeden evlenmem heralde fikriyat olarak hiç düşünmezdim şimdşye kadar yaşlanınca annemlere Bakıcam vs diye düşünürdümYazdıklarını okuyunca üzüldüm canim ama evlilik kurtuluş değil ki eğer sevdigin güvendiğin biri varsa dusunenilirsin ama sırf kurtulmak için bu yönde bir şeyler yaparsan hat yapma olasılığın yüksek. Annenin başına kakacagi bir malzemesi daha olur..
Evet bn bide okurken evlendim hamileydim apar topar evlendik ne oldu verdigi sozlerin hicbiri olmadi annesini buraya getircekti ikimizde okula devam etcektik gelmedigi yetmiyomus gibi bide para sikintisindan dolayi bni esimin yanina gondermediler okulu dondurdum bnYa zaten evlilik bence çok zor heleki şu devirde insanları gerçekten tanıyamıyorsunuz
Annem Köyde büyümüş tabiki imkanlar kısıtlıymış o zaman ilkokul mezunu evet arkadaşınızın durumuyla benzer
Bence de yurda çıkın tabi ki arada özlem olur belki değişmese de yumuşar ama yine de bir psikoloğa görünebilirsiniz belki bir uzmanın bakış açısı da önemliEvet benim kalbimin Taştan OLDUĞUNU hiç üzülmediğimi üzülsemde yaygara OLDUĞUNU düşünür teyzem değilde yurda gitmek istiyorum çünkü orda da gel anne mevzusu olacak bi ara Kafamı dinlemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?