Bu Yaşta depresyona giricem lütfen yardım edin

annen seni kıskanıyor sanırım. senin ya başarınla ya ailede sevilmenle ilgili içten bir kıskançlık gibi geliyor. seni benimseyememiş sanki. annenin eğitim durumu ne?

Baba tarafina benziyosun diye disliyodur.bi anne cocugunu babasina benziyo diye dislar mi ya senden once annenin bi psikologa gitmesi gerek bence

Kendisi okuyamamissa kompleksbmi yapiyo nedir.. Boyle bi arkadasm vsrdi.annesiyle hep kapisrdi.annesi asaglk kpmpleksine girmsti grur duymk yerine sen bize bakmazsin vs gibi syler diyordu kizina. Durduk yere kavga cikarrdi.. Tabi kiz cok uzuliyordu hic haketmiyordu..

Sabredecen kardes. İsini eline alacan hayatina bakacan. Ama kotu davranma o anlar hatasini imsallah...

Bu evden kaçmak için evlenme sakın.
Gir bir part time işe. Bir kaç arkadaş bul eve çık. Arkana da bakma.
Sonra evlilik.

Evliliği araç olarak kullanma. Yanlış kararlar verirsin.

annen seni kıskanıyor sanırım. senin ya başarınla ya ailede sevilmenle ilgili içten bir kıskançlık gibi geliyor. seni benimseyememiş sanki. annenin eğitim durumu ne?
Annem Köyde büyümüş tabiki imkanlar kısıtlıymış o zaman ilkokul mezunu evet arkadaşınızın durumuyla benzer

Bu evden kaçmak için evlenme sakın.
Gir bir part time işe. Bir kaç arkadaş bul eve çık. Arkana da bakma.
Sonra evlilik.

Evliliği araç olarak kullanma. Yanlış kararlar verirsin.
Çok yanlış anlaşıldım sanırım evlenme fiili manada değil yani önceden düşünce olarak bile aklından geçmedi tabiki üniversite bitmeden evlenmem

Reactions: K_G
Benimde hep aklıma ölüm hastalık geliyor Allah gecinden versin bu arada başınız Sağolsun mekanı cennet olsun annenizin

Psikoloji okuyorsun ama anlatım tarzını beğenmedim. İmla kuralları sıfır.Gözüm şasi oldu okurken. Bence okulu bırakın ve girin bir terzinin yanına. Anneye gelince öz anne yapamaz ......
Sağolun bu şekilde tavsiyenize gerek yok ben nasıl hemen yazar yayınlarım derdindeydim takıldığınız noktaya bakın bence sizde boşverin tavsiye verme işini kusura bakmayın bi dahakine küçük ünlü uyumuna kadar dikkat ederim

Evet benim kalbimin Taştan OLDUĞUNU hiç üzülmediğimi üzülsemde yaygara OLDUĞUNU düşünür teyzem değilde yurda gitmek istiyorum çünkü orda da gel anne mevzusu olacak bi ara Kafamı dinlemek istiyorum

Âmin ya gerçekten çok zor anne sevgisi Apayrı bişey siz kaç yaşındasınız

Ya zaten öyle görüştüğüm biri vs yok çok erken zaten şimdi ben üniversite bitmeden evlenmem heralde fikriyat olarak hiç düşünmezdim şimdşye kadar yaşlanınca annemlere Bakıcam vs diye düşünürdüm

Ya zaten evlilik bence çok zor heleki şu devirde insanları gerçekten tanıyamıyorsunuz
Evet bn bide okurken evlendim hamileydim apar topar evlendik ne oldu verdigi sozlerin hicbiri olmadi annesini buraya getircekti ikimizde okula devam etcektik gelmedigi yetmiyomus gibi bide para sikintisindan dolayi bni esimin yanina gondermediler okulu dondurdum bn

Bnde evlenmeyi falan hic dusunmezdim bi anda kendimi evli mutsuz cocuklu buldum bi mutlulugum cocugum suan

Annem Köyde büyümüş tabiki imkanlar kısıtlıymış o zaman ilkokul mezunu evet arkadaşınızın durumuyla benzer

Ama sımdı arkadaşım da atandı gıttı kafası daha rahat aynı evde olunca kavga daha cok oluyor. Sen de ısını elıne al. Mesafe gırınce daha degerlı oluyosun aıle degerını anlıyo.. sen hayatını yoluna koymaya calıs

Evet benim kalbimin Taştan OLDUĞUNU hiç üzülmediğimi üzülsemde yaygara OLDUĞUNU düşünür teyzem değilde yurda gitmek istiyorum çünkü orda da gel anne mevzusu olacak bi ara Kafamı dinlemek istiyorum
Bence de yurda çıkın tabi ki arada özlem olur belki değişmese de yumuşar ama yine de bir psikoloğa görünebilirsiniz belki bir uzmanın bakış açısı da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…