Bu yaşta ikinci çocuk???

eşimden ayrilsam bile iki çocuğa tek başıma gayet rahat bakarim diyorsaniz yapın. Kardes iyi bir şey. Ama esinizle bigün ayrilirsaniz ve iki cocuga bakmak zor gelebilecekse boşverin. Ayrica yaşınız ilerlemiş üzmek istemem ama riskli bi durum zaten belki siz isteseniz de olamaz.

Eşinizle aranizdaki sorunları çözmeye çalışın bence. Kurtarilabilir bi evlilik gibi.

ayy klasik erkek işte.
benim eşim de başlarda öyleydi. başının etini yiyorum. yazın her gün duş aldığı için kendini ördek sanıyormuş :)))

bazı insanlar cinselliği sevmez. belki eşle alakalı bir durum değildir.

Evliliğinizde kavga,saygısızlık ve sorumsuzluk yoksa 2.yapın derim çünkü tek olmak gerçekten çok zor,kendimden biliyorum. Oğlunuzun kanından canından biri olsun,yaşa çok takılmayın geleceği ancak Allah bilir.

Maddi imkanınız varsa bir cift terapisine gidin ya da 2niz de psikiyatrik bir danışma alın. O sizi siz de onu seviyorsunuz bence. Çünkü onu seviyorum keske öpebilsem diyorsunuz.

Esinizde de sizde de bir takım problemler bu noktaya getirmis bence. 3.bir göz sizi kendinize getirir gibi.

Bir de esinizin yikanip dislerini fircalamasi oglunuzun sagligi açısından da iyi. Birsürü mikrobu oglunuza bulastirir.

Ve ayrı odalarda mi yatiyosunuz?

Ablam yaşındasın konu sahibi..
Üşenmedim 9 sayfayı da okudum :) Tam bir olgunluk abidesisin.. Nasıl da güzel anlatıyorsun herşeyi.. Çok ısındım sana :) <3

Benim de bir akrabam var 40 yaşında. bir oğlu var o da 19 yaşında.. Yıllarca denediler 2.yi yapamadılar 4-5 tane düştü çocuk.. Ama şuan delikanlı maşaAllah.. Keşke kardeşi olsaydı..

Cinsellik tabi ki önemli.. Ben henüz anne değilim. Ama eğer annelik bütün her şeyin üzerindeyse ve bu kadar ilgili baba varsa bence yap 2.yi..

Ne konular okuduk çocuk isteyip isteyip sonra karısını aldatan, çocukla ilgilenmeyen.. Senden 15 yaş küçük bir kardeşinin küçük bir tavsiyesi.. :)

m.beauty

Eşiniz iyi adammış.Sizi cezbeden yanı kalmamış sadece madem öyle siz yapın birşeyler arkadaşın dediği gibi terliğine ayakkabısına karbonat dökün.Hoş kokulu deodorant,parfümler alın Eşinizi siz yıkayın, temiz çamaşır ,kıyafetlerini hazırlayın giyinmesine yardımcı olun , kokularını sıkın belki zamanla o düzene alışıp kendi yapmaya başlar size de eşiniz daha cazip hale gelir aranız ısınır.

Cinsel terapi alsanız belki isteksizlik hormonlardan kaynaklı olabilir.Zamanında onun için çok ağlamışsınız.

Tek cocugum cok da mutluyum. Oyle kardesler goruyorum ki ana babalarinin ardindan birbirlerine giriyorlar,once yaslilikta anama babama kim bakacak kavgasi,sonra da miras kavgasi. iyi ki tekim derim hep.

Siz de esinizle asker arkadasi olduk diyorsunuz,cinsellik yok diyorsunuz. Boyle adama bir cocuk bile yapilmamasi gerekirken ikinciyi dusunmeyin derim. Yoksa yasinizla alakali bir sorun gormedim ben herkes 20li yaslarda anne olmak zorunda degil

Not;adam pisse ayni evde bile yasanmaz,o bir cocugu da yapmazdim ben olsam,dis fircalamayan igrenc adam iyyyk

Son düzenleme:
Sizin evlilikte bir gariplik var.
Kopuk olmanızdan bahsetmiyorum, olacak ama olamıyor gibi bir gariplik.
Çok mu yanılıyorum?

Çocuk için de eğer böyle devam ederiz boşanmayız diyorsan neden olmasın.
Hem çocuk yapma çalışmalarında belki alevlenir bir şeyler :)

Ama önce şu temizlik sorununu çözsün eşin.

35 yaşındayım, sizin yaşadığınız sorunların çoğu hayatımda yok, buna rağmen 2. çocuğu düşünmüyorum, zaten sırf kardeş olsun diye bir tane daha doğurmak ilkine de ikincisine de büyük haksızlık...

Böyle bir koçan olsa yoluna paspas olurdum. Maşallah ne iyi insan. Stick falanda görmemişse babasından kardeşinden ne bilsin. Siz hediye edin kırmadan kullanmasını sağlayın. Duş içinde banyo günü belirleyin şu gün şu saat sırayla herkes banyo yapsın banyoyu temizleyeceğim temiz kalsın diyebilirsiniz, işleri düzene oturtmak istiyormuş gibi. Ay ne bilim çok büyük bi sorun değil bence aşılabilir

Evet işte ben de bunu anlamlandıramıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma .

Ayy çok tatlısınız, eşinizle diyaloğunuz ne güzel:)

Kıyamam ben ona ağladım hungür hüngür.Allah en hayırlısını nasip etsin size de

Evet haketmeyen birini sevdim baktım değer gormüyorum eşimle evlendim zaten.aşktan meşkten vazgectim ama azıcık çekim dahi yok neden olmaz ki?cok istiyorum bağrıma basayım sımsıkı sarılayım.
Yazik.. ne diyim allah yardimciniz olsun... sevmediginiz bir insanla hayatı paylasmak zor .. mesela ben 9 yıllık evliyim bazen esime cok kızıyorum boğazını sikmak istiyorum.. ama tırnağına zarar gelse dünyayı yikarim .. yani benim bildigim normal bi evlilik böyle... inşallah sizinkide normale döner

Hareketli bir işi var cok terliyor. işten gelir gelmez beş dk.nı alır diyorum ama yok ,öyle geziyor,yatıyor,dişlerini hic fırçalamaz.bazen yakınıma sokuluyo tesadüfen.öffff diyorum tütün ter karışmış bu ne koku diyorum hiççç kime diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…