eşimden ayrilsam bile iki çocuğa tek başıma gayet rahat bakarim diyorsaniz yapın. Kardes iyi bir şey. Ama esinizle bigün ayrilirsaniz ve iki cocuga bakmak zor gelebilecekse boşverin. Ayrica yaşınız ilerlemiş üzmek istemem ama riskli bi durum zaten belki siz isteseniz de olamaz.Merhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorumdogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verinözetle:yaş oldu 41 .cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..
ayy klasik erkek işte.Denedim defalarca hem de.peşimde koşarken isyerlerime çiçekler pastalar gonderirdi doğumgünlerimde.nasıl memnun etsem ne alsam nereye götürsem derdindeydi.şimdi ise öperek dahi kutlamıyor.
Yıkanmıyor resmen .kokuyorsun diyorum calistin geldin terlisin beş dk.nı alır diyorum ııhhhh.
Eşiniz iyi adammış.Sizi cezbeden yanı kalmamış sadece madem öyle siz yapın birşeyler arkadaşın dediği gibi terliğine ayakkabısına karbonat dökün.Hoş kokulu deodorant,parfümler alın Eşinizi siz yıkayın, temiz çamaşır ,kıyafetlerini hazırlayın giyinmesine yardımcı olun , kokularını sıkın belki zamanla o düzene alışıp kendi yapmaya başlar size de eşiniz daha cazip hale gelir aranız ısınır.Sağol arkadaşım .o kadar iyi bir baba oldu ki.söyledim defalarca kibarlıkla da söyledim bağırarak ta söyledim.banyo yapar kirlileri giyer.banyo yapmadan temizleri giyer.söylemesem haftalarca giter bir hırkayı.diş macunu ,stick oylece durur dolapta kullanmaz
Ama işten gelir 9 aydır evi süpürür siler bebegim durmuyor diye.onune ne koysam yer hicbisey yapmadim desem olsun yumurta kırarız der.böyle de mülayim
Cinsel terapi alsanız belki isteksizlik hormonlardan kaynaklı olabilir.Zamanında onun için çok ağlamışsınız.2009da cok buyuk ailevi problemler yasadim.bir gecede ailem dağıldı.ayrı eve taşındım.yasadiklarim birikti yalnızlığa da dayanamadım.zaten ara ara gelen depresyonum majör depresyon olarak hortladı.hastaneye dahi yattım.can yoldaşım arkadasim herseyim o aslında ama işte gel gör ki öpmeye dahi isteğim yok
Evet işte ben de bunu anlamlandıramıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma .Hem işten gelmesini bekliyorsunuz zamanı sayıyorsunuz beraber yemek yapalım yiyelim vs.
Hemde yemek yemesinden tut herşeyine tiksiniyorsunuz anlamadım ben.
İnsanın bu kadar igrendigi biriyle bi o kadarda mutlu olması degişik
Ayy çok tatlısınız, eşinizle diyaloğunuz ne güzel:)Gülme kız ciddiyim ben :)
Bak bide alakasız yerlerde öyle ben bişeyler anlatırken falan araya girip
"Sinem hayattaki ilk doğrum seninle evlenmekse ikinci kesinlikle bu kız.Ee niye üçüncü doğruyu yapmıyoruz biz" gibi cümleler kurar
Siz birde kavga ederken ki diyaloglarımızı bilsenizAyy çok tatlısınız, eşinizle diyaloğunuz ne güzel:)
Kıyamam ben ona ağladım hungür hüngür.Allah en hayırlısını nasip etsin size deBir tek çocuk annesi olarak, çocuğunuza muhakkak bir kardeş yapın derim. Çocuk için çok zor bir şey. Çok çocuklu annelere göre 3-4 kat daha fazla oğlum için çabaladığım halde, çok yalnızlık çekiyor. Evde oynarken kulağı kapıda, zil çalsa da kuzenlerinden biri gelse diye, Okuldan geldiği an evde biri var mı diye soruyor. İleride nasıl olursa olsunlar, çocuk dediğin şey küçükken oyuna doyacak.
Kendimden örnek verirsem, annemin ilgisizliğiyle büyüdük tamamen 3 kardeş ama çocukluğumda oğlumun yaşadığı yalnızlığı, sıkılmışlığı hiç yaşamadım. Büyüdük, annem ilgisiz hala ama biz birbirimizin eksiklerini doldurmaya çalıştık öyle böyle. Şimdi hepimizin farklı hayatları var, bundan sonra bayramlarda birbirimizi görsek de yeter.
Geçenlerde hala oldum, oğlum ben büyüyünce ne olacağım diye sordu. Yaz gelir eve sokaktan çocuk toplarım, oynasın diye. Doğum günü olur, çocuk toplarım eğlensin diye.
Biz 6 sene sonra ikinci çocuk istedik, ben 27 yaşındaydım ama malesef menapoza girmişim bu süre içinde.şimdi tüp bebek yapıyorum art arda. Oğlum 8 yaşında şimdi, ama ne kadar yaş farkı olursa olsun, oynayamasa da biliyorum ki içindeki büyük boşluğu dolduracak kardeş sevgisi.
Bazı çocuk kardeş istemiyorum der ama oğlumda öyle değil. Her namazdan sonra kardeşim için dua ettin mi diye soruyor. Yaş hiç önemli değil bence. En kısa zamanda bir kardeş düşünün, beraber büyütün. Zaten biri için verdiğiniz zahmetle ikinci de kolayca büyüyor emin olun.
Siz birde kavga ederken ki diyaloglarımızı bilseniz
Topik arkadaşım hoşgeldin.sağol kuzum.Canım benim sizin bu durumunuza çok üzülüyorum. Naçizane tavsiyem ilk önce aranızdaki sevgi problemini halledin. Bence en önemlisi bu.
Uzuuun uzun yazdım sonuca bağlayamadım sildim yine
Bence yap :)
Yazik.. ne diyim allah yardimciniz olsun... sevmediginiz bir insanla hayatı paylasmak zor .. mesela ben 9 yıllık evliyim bazen esime cok kızıyorum boğazını sikmak istiyorum.. ama tırnağına zarar gelse dünyayı yikarim .. yani benim bildigim normal bi evlilik böyle... inşallah sizinkide normale dönerEvet haketmeyen birini sevdim baktım değer gormüyorum eşimle evlendim zaten.aşktan meşkten vazgectim ama azıcık çekim dahi yok neden olmaz ki?cok istiyorum bağrıma basayım sımsıkı sarılayım.
Hareketli bir işi var cok terliyor. işten gelir gelmez beş dk.nı alır diyorum ama yok ,öyle geziyor,yatıyor,dişlerini hic fırçalamaz.bazen yakınıma sokuluyo tesadüfen.öffff diyorum tütün ter karışmış bu ne koku diyorum hiççç kime diyorum.ortada bır evlılık bır es ılıskısı yokken ıkıncı bır cocuk yapmayın yasta bence artık kemale ermıs gerek yok Türkiye sartlarında yasayacagınız maksımum 30 yıl bırakın onuda doya doya yasayın, kardeş şart değil ayrıca siz ona gereken ilgiyi sevgiyi sorumlulugu verirseniz hayata tek başına da tutunabılır...
ayrıca eşiniz hiç mi banyo yapmaz anlayamadım orasını? benimde kokulara karşı hassasiyetım var eşim sigara da içer her gunde yıkanmaz gun asırı yıkanır genelde ama pek kokmaz, kokarsada soylerım yanı gıt yıkan yada dısını fırcala falan dıye sızde soyleyın o akıl edemıyorsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?