Bu yaşta ikinci çocuk???

Yazdigin cevap konuyla alakali degil, benim yorumumla alakali. Senin dusuncen, beni ilgilendirmiyor. Ayrica bir yorum yapiyorsan sana tavsiye ; topluca intihar edin diyerek yoruma girip sonra empati ve sempati bekleyemezsin. Okudugum en basit yorumlardan biriydi. Uslubuna bak , sonra benim uslubumu sorgula. Bu durumda ne yapiyoruz . Goz ardi ediyoruz.

Son olarak ; kalbinin guzelligi yorumuna yansimis. Bu da bir marifet tabi. Ara sira kalbini havalandir.

Üzüldüm sizin adınıza der ve çekilirim..

Biz hiç birlikte de uyumadıkçok horluyor ve puf puf diye sesler çıkarıyor.imkansız uyumam .oğlum da doğdugu gunden beri benimle yatıyor 10 dk.ayrilamiyorum yanindan.
Nasıl anlatsam ben 76 doğumluyum.çocukluğumda falan insanlar haftada bir yıkanırlardı,erkeklerin hepsinin ayakları kokar sanardım:)amcalarım dayılarım hep terle karışık sigara kokarlardı.eşimde bu 80ler güruhu var sanki.Çevresi arkadaslarinin da çoğu öyle sanıyorum.gecenlerde gezmeye gidecegimiz gun benim ona aldigim uzun kollu renkli fanilayi giymis.dedim bu ne boyun kısmı pamuk pamuk.cıkar dedim.eski bir pantolon giymis cikar dedim.aliyorum bazen ust baş yine dikkat etmiyor.

Ay yeni nesil öyle değil, ben de oğlumun okulunda en genç velilerden biriyim, 30 yaşındayım. Geneli 35 den sonra doğurmuş.

Allah rahmet eylesin canım.cok üzüldüm.olsun mu diyorsun

Majör depresyon ve okb.hastasıyım.yıllardır tedavi görüyorüm.

Çok ilginç :) tam bugünlerde kafamda karşılaştırıyordum...çalışmak mı zor çocuk bakmak mı diye :) bana çocuk bakmak daha zor geldi şahsen :)

Çok ilginç :) tam bugünlerde kafamda karşılaştırıyordum...çalışmak mı zor çocuk bakmak mı diye :) bana çocuk bakmak daha zor geldi şahsen :)
Turizm ve hizmet sektöründe günde 12 saati bulan çalışma yıllarım oldu.Günde üç saatim yolda geçiyordu üç yıldır.
Bebegim de zor bebek bu arada.10 dk.bensiz durmayan,hiçbir iş yaptırmayan,devamlı vızıklayan bir bebek:)

Ooo 3 saat yol kötüymüş harbi.çekilmez hergün...Allah bağışlasın :)

Ben yıllardir tedavi goruyorum canım.majör depresyon ve okb varve ani sinir ataklarım var,öfke kontrolsüzlüğüm var,şiddete meylim var.ayrı yatıyoruz evet.işten gelince ellerini yıkatmayı,uzerini değiştirmeyi öğretebildim:)

Cok tesekkur ederim canım benim:)

Ya bunu okuyunca adam içinde üzüldüm, o da belki duygusal beraberlik vs istiyordur. Diğer depresyon okb durumunuzu da okudum, bence evlilik terapisine filan gidin, ikiniz içinde bu evlilik böyle zor olur, inşallah düzeltebilirsiniz

Psikiyatriye gidiyorum.psikiyatri dr.um kontrolcüsün dedi kendi enerjini emiyorsun dedi.rahat bırak kendini dedi.

rahat bırak diyince rahat bırakılıyor muymuş? psikiyatristler bana hiçbir zaman güven vermemiştir. bu bağlamda psikologlar daha faydalı geliyor tabi sizin görüşünüzü bilemem. bi doktor değişikliğine gidebilirsiniz. sonuçta kendini rahat bırak dendiğinde bu işler olsa idi herkes birbirine böyle telkinde bulunurdu. muhakkak bir çözümü olmalı. çünkü bence evliliğiniz çok kötü değil.
eşinizin pis olmasından bahsediyorsunuz ya benim sigaradan dişleri at dişine dönmüş, bi terledi mi teke gibi kokan çok sevdiğim bi erkek arkadaşım var eşi de dünyalar güzeli ama o kadar aşık ki kadın kocasına bunları görmüyor bile. bir gün şikayet ettiğini duymadım.
sizde aşk yok bu cepte ama kullanılmayan her şeyin köreldiği gibi evlendiğinizden beri nasılsa aşk yok diyerek kendinizi cinsellikten de mental olarak uzak tuttu iseniz, bunu bir zaruret olarak gördü iseniz bu kısım da körelmiş belli ki.
ne evlilikler nelerin kıyısından dönüyor. bence siz bunu eşinizle aşabilirsiniz. akabinde de çocuk düşünülebilir bence.
ama bu durumda belki sırf çocuk yapmak için cinsellik mevcut saygınızı da kaybetmenize yol açabilir.

Böyle diye diye 4 tane yaptım ben.
İşten kaçmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…