- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Düşüncen,izin vs vs? Bi baksana çok alakasız. Yorum yazarken birilerininde size cevap verme olasılığını göze alarak yazmanız geriyor,yoksa yazmayın.
Uslubu sizinkine çevireyim.. sanane kardeşim sana mı sorucam düşünce mi yazarken ? :)
Pembe gözlüğüm yok,fazlasıyla gerçekçi yaşayanlardanım.. yaşıyorsak bu dünyada iğrenç,kötü,pis diye kendimizimi yiyelim yoksa biraz güzellik mi arayalım ?
Üzüldüm sizin adınıza der ve çekilirim..
Yazdigin cevap konuyla alakali degil, benim yorumumla alakali. Senin dusuncen, beni ilgilendirmiyor. Ayrica bir yorum yapiyorsan sana tavsiye ; topluca intihar edin diyerek yoruma girip sonra empati ve sempati bekleyemezsin. Okudugum en basit yorumlardan biriydi. Uslubuna bak , sonra benim uslubumu sorgula. Bu durumda ne yapiyoruz . Goz ardi ediyoruz.
Son olarak ; kalbinin guzelligi yorumuna yansimis. Bu da bir marifet tabi. Ara sira kalbini havalandir.
Biz hiç birlikte de uyumadıkÇok plan yapmak doğru gelmiyor bana ince düşünüyorsun fazlasıyla eşin de istiyorsa yap bence çocuk ama önce eşinin kişisel bakım sorununu çözmen gerek sen yıka gerekirse bir hafta hergün sonra rahatlatıcı dinlendirici temizleyici birşey olduğunu anlar duş almanın belki...
duştan sonra dişlerini fırçalayıp bi roll on oh mis olur adam tarzını beğenmiyorsan giyim kuşam bi gardrop yenilemeye bakar duştan sonra da senin başlattığın bi ilişki ya da duşta ilişki sizi
birbirinize yaklaştıracaktır
Birlikte uyuyun mutlaka
Takdir edin davranışlarını
Geçmiş güzel günlerden söz edin
Birbirinize zaman ayırıp eğlenmeye çalışın
Önerdiğim yöntemle adam günde 2 kere duş almış olacak hem
Evet aslında en büyük tereddütlerimden birisi bu.ben 60 olacağım oğlum 20 yaşındayken.okul veli toplantılarında gencecik velilerin arasında mesela anneanne gibi mi olacağım der üzülürüm.annem kizkardesimi 35te doğurdu.ilkokulda iken okuluna gidip onu sordugumda arkadasları babaannesi götürdü onu demişti .annemi babaannesi sanmıştı minikler .bunu hiç unutamadım hiç.
Allah rahmet eylesin canım.cok üzüldüm.olsun mu diyorsunBende tek çocuktum annem 37 yaşında kardeşimi doğurdu ve annemle babam hep sorunlu bir evlilik geçirdiler... Ve sonuç annem 48 yaşında vefat etti ve şimdi bana kalan 12 yaşında kız kardeşim yoldaş oldu annemin kaybı beni çok etkiledi. Eğer çocuğunuz düşünüyorsan benim yaşadıklarım bunlar bil istedim..
Majör depresyon ve okb.hastasıyım.yıllardır tedavi görüyorüm.bunlar normal duygular değil öncelikle ikinizin de psikolojik tedavi görmeniz lazım. çok arada kalmışsın ve belki de sendekileri hissettiği için eşin de kendine bakma ihtiyacı hissetmiyordur.. sizin mevzunuz ikinci çocuk değil daha büyük ve daha önemli. burda herkesin kafasından çıkan fikirlerle şekillenecek bir durum da değil..
Aaaaa harikaaaaaAy yeni nesil öyle değil, ben de oğlumun okulunda en genç velilerden biriyim, 30 yaşındayım. Geneli 35 den sonra doğurmuş.
Çok ilginç :) tam bugünlerde kafamda karşılaştırıyordum...çalışmak mı zor çocuk bakmak mı diye :) bana çocuk bakmak daha zor geldi şahsen :)Yıllarım bebek istemekle geçti kavusunca anladım ki asıl çalışma, para kazanma,işyerindeki entrikalar daha cekilmezmiş.nasıl olur derdim evde cocuk mu bakılır çalismak uretmek varken.ama bu duygu da bambaskaymis ya:)ilk gülüşü,ilk oturuşu,bir hareketi herseyini izlemek mucize gibi.kendimi tatilde hissediyorum o dereceyim.ne yorulmuşum meğer.sanırım doydum herşeye.
Turizm ve hizmet sektöründe günde 12 saati bulan çalışma yıllarım oldu.Günde üç saatim yolda geçiyordu üç yıldır.Çok ilginç :) tam bugünlerde kafamda karşılaştırıyordum...çalışmak mı zor çocuk bakmak mı diye :) bana çocuk bakmak daha zor geldi şahsen :)
Majör depresyon ve okb.hastasıyım.yıllardır tedavi görüyorüm.
Ooo 3 saat yol kötüymüş harbi.çekilmez hergün...Allah bağışlasın :)Turizm ve hizmet sektöründe günde 12 saati bulan çalışma yıllarım oldu.Günde üç saatim yolda geçiyordu üç yıldır.
Bebegim de zor bebek bu arada.10 dk.bensiz durmayan,hiçbir iş yaptırmayan,devamlı vızıklayan bir bebek:)
Psikiyatriye gidiyorum.psikiyatri dr.um kontrolcüsün dedi kendi enerjini emiyorsun dedi.rahat bırak kendini dedi.evliliğindeki sorunların sebebi bunlar olabilir hiç konuşmadın mı psikoloğunla? o ne diyor evliliğindeki bu mevzulara?
Amin canım.Ooo 3 saat yol kötüymüş harbi.çekilmez hergün...Allah bağışlasın :)
Ben yıllardir tedavi goruyorum canım.majör depresyon ve okb varve ani sinir ataklarım var,öfke kontrolsüzlüğüm var,şiddete meylim var.ayrı yatıyoruz evet.işten gelince ellerini yıkatmayı,uzerini değiştirmeyi öğretebildim:)Maddi imkanınız varsa bir cift terapisine gidin ya da 2niz de psikiyatrik bir danışma alın. O sizi siz de onu seviyorsunuz bence. Çünkü onu seviyorum keske öpebilsem diyorsunuz.
Esinizde de sizde de bir takım problemler bu noktaya getirmis bence. 3.bir göz sizi kendinize getirir gibi.
Bir de esinizin yikanip dislerini fircalamasi oglunuzun sagligi açısından da iyi. Birsürü mikrobu oglunuza bulastirir.
Ve ayrı odalarda mi yatiyosunuz?
Cok tesekkur ederim canım benim:)Ablam yaşındasın konu sahibi..
Üşenmedim 9 sayfayı da okudum :) Tam bir olgunluk abidesisin.. Nasıl da güzel anlatıyorsun herşeyi.. Çok ısındım sana :) <3
Benim de bir akrabam var 40 yaşında. bir oğlu var o da 19 yaşında.. Yıllarca denediler 2.yi yapamadılar 4-5 tane düştü çocuk..Ama şuan delikanlı maşaAllah.. Keşke kardeşi olsaydı..
Cinsellik tabi ki önemli.. Ben henüz anne değilim. Ama eğer annelik bütün her şeyin üzerindeyse ve bu kadar ilgili baba varsa bence yap 2.yi..
Ne konular okuduk çocuk isteyip isteyip sonra karısını aldatan, çocukla ilgilenmeyen.. Senden 15 yaş küçük bir kardeşinin küçük bir tavsiyesi.. :)
m.beauty
Ya bunu okuyunca adam içinde üzüldüm, o da belki duygusal beraberlik vs istiyordur. Diğer depresyon okb durumunuzu da okudum, bence evlilik terapisine filan gidin, ikiniz içinde bu evlilik böyle zor olur, inşallah düzeltebilirsinizYıllarca bir cinsel hayatı olmadan yaşamış .benden başkası da olmamış hayatında.duygusal ve uzun sevişmeler zaten olmadı ki hiç aramızda.o bunu isterdi hep. baktı hissetti tabi kacışlarımı. en basiti öpüşmek istemezdim.vazgeçti o da belli ki iyice.
Psikiyatriye gidiyorum.psikiyatri dr.um kontrolcüsün dedi kendi enerjini emiyorsun dedi.rahat bırak kendini dedi.
Böyle diye diye 4 tane yaptım ben.Yıllarım bebek istemekle geçti kavusunca anladım ki asıl çalışma, para kazanma,işyerindeki entrikalar daha cekilmezmiş.nasıl olur derdim evde cocuk mu bakılır çalismak uretmek varken.ama bu duygu da bambaskaymis ya:)ilk gülüşü,ilk oturuşu,bir hareketi herseyini izlemek mucize gibi.kendimi tatilde hissediyorum o dereceyim.ne yorulmuşum meğer.sanırım doydum herşeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?