- 24 Haziran 2025
- 11
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Serenity11
-
Genetik bence benim eşimin saçlarıda beyaz çok az amaMerhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım. Belki bu konu size çok saçma gelebilir ama son 1 haftadır kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sebebi şu vitiligo hastasıyım ilk 12 yaşımda çıkmıştı belimde sırtımda ve göz kapağımda birde elimin bi kısmında vardı başka çok şükür hiç biryerimde yoktu. Beyaz tenli olduğum içinde kimse anlayamıyor. Sadece makyaj yapmadığımda göz çevren nekadar beyaz aydınlık gibi şeyler söylerler. Makyajsızda çıkmıyorum hiç. Neyse geçen hafta elimi yüzümü yıkıyordum bir baktım kaşımın üstünde 2 beyaz kıl var. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dermatoloğa gittim hemen doktorda baktı sende zaten vitiligo var ondandır dedi ama hiç artmamıştı dedim artarmı diye sordum artabilir dedi krem verdi çok üzgünüm. Daha 29 yaşımdayım. Saçlarımın önlerinde yanlarında hafif beyazlar vardı onlarada üzülüyordum ama bu çok başka bir çok yaşlı insana bakıyorum 40-50 yaşında saçları beyaz ama kaşlar koyu.Ne yapacağımı bilmiyorum. Belki böyle bir şey yaşayan varsa neden olabilir diye yazmak istedim.
29 yaşındayken 40 a çok yaşlı demeyeydiniz iyiydiMerhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım. Belki bu konu size çok saçma gelebilir ama son 1 haftadır kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sebebi şu vitiligo hastasıyım ilk 12 yaşımda çıkmıştı belimde sırtımda ve göz kapağımda birde elimin bi kısmında vardı başka çok şükür hiç biryerimde yoktu. Beyaz tenli olduğum içinde kimse anlayamıyor. Sadece makyaj yapmadığımda göz çevren nekadar beyaz aydınlık gibi şeyler söylerler. Makyajsızda çıkmıyorum hiç. Neyse geçen hafta elimi yüzümü yıkıyordum bir baktım kaşımın üstünde 2 beyaz kıl var. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dermatoloğa gittim hemen doktorda baktı sende zaten vitiligo var ondandır dedi ama hiç artmamıştı dedim artarmı diye sordum artabilir dedi krem verdi çok üzgünüm. Daha 29 yaşımdayım. Saçlarımın önlerinde yanlarında hafif beyazlar vardı onlarada üzülüyordum ama bu çok başka bir çok yaşlı insana bakıyorum 40-50 yaşında saçları beyaz ama kaşlar koyu.Ne yapacağımı bilmiyorum. Belki böyle bir şey yaşayan varsa neden olabilir diye yazmak istedim.
Çözümü olan şeyler için can sıkılmaz.Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım. Belki bu konu size çok saçma gelebilir ama son 1 haftadır kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sebebi şu vitiligo hastasıyım ilk 12 yaşımda çıkmıştı belimde sırtımda ve göz kapağımda birde elimin bi kısmında vardı başka çok şükür hiç biryerimde yoktu. Beyaz tenli olduğum içinde kimse anlayamıyor. Sadece makyaj yapmadığımda göz çevren nekadar beyaz aydınlık gibi şeyler söylerler. Makyajsızda çıkmıyorum hiç. Neyse geçen hafta elimi yüzümü yıkıyordum bir baktım kaşımın üstünde 2 beyaz kıl var. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dermatoloğa gittim hemen doktorda baktı sende zaten vitiligo var ondandır dedi ama hiç artmamıştı dedim artarmı diye sordum artabilir dedi krem verdi çok üzgünüm. Daha 29 yaşımdayım. Saçlarımın önlerinde yanlarında hafif beyazlar vardı onlarada üzülüyordum ama bu çok başka bir çok yaşlı insana bakıyorum 40-50 yaşında saçları beyaz ama kaşlar koyu.Ne yapacağımı bilmiyorum. Belki böyle bir şey yaşayan varsa neden olabilir diye yazmak istedim.
Ben de 29 yaşındayım ve bizde saç beyazlaması genetik olarak erken yaşta oluyor 22 yaşındaki kardeşimde bile var. Benim saçlarım 2-3 yıl içinde çok beyazlamaya başladı ön ve yan taraflardan beyaz doluydu aynaya bakarken ya da odamda kendi fotoğrafımı çekerken beyazları gördükçe rahatsız hissediyordum , yakın zamanda beyaz kapatıcı özellikli boya aldım saçımı boyadım rahatladım. Vitiligonun nasıl bir şey olduğunu biliyorum çok geçmiş olsun şifalar dilerim.Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım. Belki bu konu size çok saçma gelebilir ama son 1 haftadır kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sebebi şu vitiligo hastasıyım ilk 12 yaşımda çıkmıştı belimde sırtımda ve göz kapağımda birde elimin bi kısmında vardı başka çok şükür hiç biryerimde yoktu. Beyaz tenli olduğum içinde kimse anlayamıyor. Sadece makyaj yapmadığımda göz çevren nekadar beyaz aydınlık gibi şeyler söylerler. Makyajsızda çıkmıyorum hiç. Neyse geçen hafta elimi yüzümü yıkıyordum bir baktım kaşımın üstünde 2 beyaz kıl var. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dermatoloğa gittim hemen doktorda baktı sende zaten vitiligo var ondandır dedi ama hiç artmamıştı dedim artarmı diye sordum artabilir dedi krem verdi çok üzgünüm. Daha 29 yaşımdayım. Saçlarımın önlerinde yanlarında hafif beyazlar vardı onlarada üzülüyordum ama bu çok başka bir çok yaşlı insana bakıyorum 40-50 yaşında saçları beyaz ama kaşlar koyu.Ne yapacağımı bilmiyorum. Belki böyle bir şey yaşayan varsa neden olabilir diye yazmak istedim.
Kaşlarınız ne zaman beyazlamaya başladı acaba?Ben 4 yaşındayken vitiligo başladı. Benim de sağ göz kapağımda, koltuk altlarımda, ayak bileklerimin iç kısmında ve boynumun sol tarafında vardı. O zaman eczanede hazırlanan bir ilaçls büyük kısmı geçti, büyümesi durdu ama gözkapağımdaki kaldı. Bem de sizin gibi göz makyajı yapmadan, beyaz kısmı kapatacak şekilde sadece, dışarı çıkmıyorum. Benim de kaşlarımda beyazlar var ama vitiligo kaşa yakın kısımda yok. Ve saçımdaki beyazlar da lisede başlamıştı, şu an 41 yaşındayım. Saçlardaki beyazların genetik olduğu söyleniyor, özellikle erken yaşlardaki. Vitiligo için de açıkçası henüz kalıcı bir çözüm bulamadım. Doktor herkesin muhtemelen duyduğu bir krem verdi ancak faydasını görmedim.
Sizin ne zaman çıktı?Vitiligom yok ama kaşımda beyaz kıl çıktı. Olabilir yani genetik bunlar yaşa göre bakarsak da normal bence.
Merhabalar, bende de vitiligo var ve 35 yaşında fark ettim ilk. Şu an 45 yaşındayım. Bu hastalıkla ilgili araştırmalarım ve denediklerimden kitap yazabilirim:))İlacı çıkmış. Yurt dışında var. Arama motoruna yazınca adı çıkıyor. Ancak çok pahalı. Almanya' da 1200 Euro civarında, Amerika'da 900 dolar civarında. Canınızı sıkmayın diyeceğim ama muhtemelen etki etmeyecek.Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım. Belki bu konu size çok saçma gelebilir ama son 1 haftadır kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sebebi şu vitiligo hastasıyım ilk 12 yaşımda çıkmıştı belimde sırtımda ve göz kapağımda birde elimin bi kısmında vardı başka çok şükür hiç biryerimde yoktu. Beyaz tenli olduğum içinde kimse anlayamıyor. Sadece makyaj yapmadığımda göz çevren nekadar beyaz aydınlık gibi şeyler söylerler. Makyajsızda çıkmıyorum hiç. Neyse geçen hafta elimi yüzümü yıkıyordum bir baktım kaşımın üstünde 2 beyaz kıl var. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dermatoloğa gittim hemen doktorda baktı sende zaten vitiligo var ondandır dedi ama hiç artmamıştı dedim artarmı diye sordum artabilir dedi krem verdi çok üzgünüm. Daha 29 yaşımdayım. Saçlarımın önlerinde yanlarında hafif beyazlar vardı onlarada üzülüyordum ama bu çok başka bir çok yaşlı insana bakıyorum 40-50 yaşında saçları beyaz ama kaşlar koyu.Ne yapacağımı bilmiyorum. Belki böyle bir şey yaşayan varsa neden olabilir diye yazmak istedim.
Kaş beyazlaşması bende de oldu hemde farklı tarihlerde bir kaç sefer ama geçti benim ki hiç kalmadı. Sizin rahatsızlığınızdan bende yok ama kaşım beyazladı 2 ya da 3 kılım onlarda düzeldi sonradan beyaz olarak devam etmediler benim aklıma gelen 3 sefer ve başka başka zamanlarda. Anımsadığım birisinde kaşımın rengini açmıştım o zaman birisinde aşırı sitresli olduğum bir dönemdi birisini de ben gark etmeden arkadaşım fark etmişti yani gün içinde bile beyazlaşmış olabilir ama geçti sonraMerhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım. Belki bu konu size çok saçma gelebilir ama son 1 haftadır kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sebebi şu vitiligo hastasıyım ilk 12 yaşımda çıkmıştı belimde sırtımda ve göz kapağımda birde elimin bi kısmında vardı başka çok şükür hiç biryerimde yoktu. Beyaz tenli olduğum içinde kimse anlayamıyor. Sadece makyaj yapmadığımda göz çevren nekadar beyaz aydınlık gibi şeyler söylerler. Makyajsızda çıkmıyorum hiç. Neyse geçen hafta elimi yüzümü yıkıyordum bir baktım kaşımın üstünde 2 beyaz kıl var. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dermatoloğa gittim hemen doktorda baktı sende zaten vitiligo var ondandır dedi ama hiç artmamıştı dedim artarmı diye sordum artabilir dedi krem verdi çok üzgünüm. Daha 29 yaşımdayım. Saçlarımın önlerinde yanlarında hafif beyazlar vardı onlarada üzülüyordum ama bu çok başka bir çok yaşlı insana bakıyorum 40-50 yaşında saçları beyaz ama kaşlar koyu.Ne yapacağımı bilmiyorum. Belki böyle bir şey yaşayan varsa neden olabilir diye yazmak istedim.
İlacı nedir özelden yazma şansınız varmı acaba?Merhabalar, bende de vitiligo var ve 35 yaşında fark ettim ilk. Şu an 45 yaşındayım. Bu hastalıkla ilgili araştırmalarım ve denediklerimden kitap yazabilirim:))İlacı çıkmış. Yurt dışında var. Arama motoruna yazınca adı çıkıyor. Ancak çok pahalı. Almanya' da 1200 Euro civarında, Amerika'da 900 dolar civarında. Canınızı sıkmayın diyeceğim ama muhtemelen etki etmeyecek.
Aaa inşallah benim de öyle olur aslında bende kaş açıcı kullandım ondanmı acabaKaş beyazlaşması bende de oldu hemde farklı tarihlerde bir kaç sefer ama geçti benim ki hiç kalmadı. Sizin rahatsızlığınızdan bende yok ama kaşım beyazladı 2 ya da 3 kılım onlarda düzeldi sonradan beyaz olarak devam etmediler benim aklıma gelen 3 sefer ve başka başka zamanlarda. Anımsadığım birisinde kaşımın rengini açmıştım o zaman birisinde aşırı sitresli olduğum bir dönemdi birisini de ben gark etmeden arkadaşım fark etmişti yani gün içinde bile beyazlaşmış olabilir ama geçti sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?