Bu yaştan sonra aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi hatırladım ben. Eşiniz bayadır böyle sanki size ilk defa istemiyorum demiş gibi konu açmışsınız yine.
Ben eşinize de üzülüyorum size de.
Ama daha çok size üzülüyorum.
Neden bırakmıyorsunuz gitmek isteyen adamı.
Belli ki başkası olduğu için de gitmek istemiyor yoksa çoktan giderdi.
Neden korkuyorsunuz tam olarak yaşınız genç daha. Çalışmaktan mı korkuyorsunuz?
Eşim başka kadınla olur diye mi korkuyorsunuz?
Önceki açtığınız konuları unutmuş olamazsınız eğer unuttu iseniz tam bir hayal aleminde yaşadığınızın farkında olmaktan mı korkuyorsunuz?
Hoş eşiniz de normal değil çok ayrılmak istiyorsa gitsin ayırsın evi açsın davayı ne o sürekli Naz yapan insan tripleri.
O da sizin kendisine yalvarmasına bağımlı sanırım

Eminim. Eski konulardan acik aranmayacaksa
Yanlış anlamayın ama neden açığınız var? Eski konularınızı bilmiyorum, girip bakma gibi bir durumumda yok. Konunuza gelirsek belki çift terapisi deneyebilirsiniz. Altında başka bir sağlık sorunu veya başka biri yoksa iyi bir alternatif. Diğer yandan kocanız sizden ayrılmak istiyorsa siz istemesenizde eninde sonunda ayrılacaktır.

aslında her evliliğin bir miadı var. hepsi de bir şekilde bitiyor. insanlar kabullenemese de, evrildi şu oldu bu oldu dese de evrilen değil devrilen bir şey kalıyor ortada. sessiz çığlıklarla vade, çile doldurulur genelde de acaba neden duygularını bu kadar direkt söyledi ki eşiniz? çok mu bunalıyor acaba? çok mu talepkarsınız? madem ayrılmak istemiyorsunuz eşinizden bir şey beklemeden, onu özgür bırakarak sürdürebilirsiniz belki evliliğinizi.

Eminim. Eski konulardan acik aranmayacaksa
Eski konulardan açık aramayalım hadi öyle istiyorsunuz diye
Ama siz her konunuzu yeni fark etmiş gibi açınca şaşırıp size hatırlatma ihtiyacı duyuyoruz haliyle.
Yoksa bize ne?
Ama siz karı koca kaostan beslenmeye çalışıp ama gemileri de bir türlü yakamadığı için kaos bile yaratamayan insanlarsınız sanırım.
Biri gideceğim soğudum der, beri gitme bu yaşta be işin var otur yerine der.
Diğeri de haklısın oturayım üç ay bu tartışmaya benzeyen şey bizi iki ay götürür zaten gidecek yerim de yok öyle konuşuyorum neyse ki sen yiyorsun iyi ki zamanında senle evlenmişim yoksa beni iki ay çekecek insan bulamazdım ben der ama içinden der.
Hoş dışından dese de fark etmez ama o zeka ile onu bile anlayamamış yirmi yıldır 25tr anlar o.
Aygggdhggh

Burada konu açan yeni üye değilse eski konuları hatırlanır veya bakarlar siz bunu bile bile konu açmışsıniz.neden kızıyorsunuz insanlara?
Fikir almak mi istiyorsunuz yoksa başka bir şey mi?
Buranın en akıllı kadınları yazdı onları emin olun dedikleri görüşleri çok da akıllıcaydi . Bir psikiyatri ile görüşseniz belki kendinize itiraf edemediklerinizi ona söylersiniz. Yada eşinizle aranızda olanı olumlu veya olumsuz çözersiniz. Mutluluklar

Acigim yok. Dert ettigim zaman buraya yazmak disinda. Benden ayrilmak istemesunin üzerinden aylar geçti. Halletmiştik. Şimdi ayrilalim da demiyor. Ama isteğim kalmadı sana dedi. Ne yapacağımızı birlikte düşündük. Hâlâ düşünüyorum ben. Ne yapmalı? Ben onu seviyorum. O tutku bitti diye hayıflanıyor.

Abla adam zaten boşanmak istiyormuş. Bir şekilde evliliğiniz bu güne kadar gelmiş ama eğer boşanmayı düşünmüyorsan durumu kabullenmen gerek. Bu adamdan artık sevgi, cinsel alaka bekleme. Muhtemelen boğulma hissi- nefret / merhamet-sağduyu hisleri arasında gidip geliyor. Üstelersen konu hoşuna gitmeyecek yerlere gidebilir.

Peki.

Aynı yaşlarda sayılırız. Evliliklerde birbirlerini seven çiftler arasında yillar gecsede tutku bitmez. İlk yıllar kadar olmasa da vardır. Eşinizin hayatında başka biri olmadığına eminmisiniz?
Sizi istemediğini açıkça da söylemiş. Valla büyük konuşmayayım ama eşim bana böyle birsey söylese sevgimden gebersemde bitiririm evliliği. İnsanın gururu ve kalbi bir kere kırılınca hicbirsey kurtaramaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…