Aklima geldi benimde ama bir defa ben hasta değilim demişti konuyu kapattırmıştı .Yani bu durumda aklima sadece profesyonel destek almaniz geldi. Esiniz buna yanasir mi?
Aklima geldi benimde ama bir defa ben hasta değilim demişti konuyu kapattırmıştı .
Aklima geldi benimde ama bir defa ben hasta değilim demişti konuyu kapattırmıştı .
Belki olabilir ama uzun zamandır soğuk.Belki eşinin sağlık ile alakalı bir problemi vardır da söyleyemiyordur.
Sonuc olarak 54 yaşında.
Acaba yaklaşınca tedirgin olup böyle bir bahane mi öne sürdü seni uzaklaştırmak adına
2 ayda 6 yaş nasıl büyüdünüz?
Bendem daha iyi takiptesiniz eski konuları.Nasıl aklınıza gelmezdi?
Sizin evliliğiniz yıllardır böyle, eşiniz ayrılmak istediğini de söylemişti.
Sürpriz olan birşey yok.
Israrla boşanmak istemiyorum diyorsunuz, eşinizin hayatında birinin olmadığına emin falan da olamazsınız.
Eşinizin boşanma düşüncesini icraata dökmemesi için dua etmekten başka birşey yok.
Teveccühünüz.Bendem daha iyi takiptesiniz eski konuları.
Off bu eski eski konucular. Gün bugün benim derdim bugun. Eski konuya bakan yardim etmek istemeyendir.ben hatırladım sizi emin olmak içinde eski konularınıza baktım eşiniz seneleridir ayrılmak istiyor sizden ama sizin bu yaştan sonra aklınıza gelmemiş oluyor.
destek almalısınız.
Bendem daha iyi takiptesiniz eski konuları.
Off bu eski eski konucular. Gün bugün benim derdim bugun. Eski konuya bakan yardim etmek istemeyendir.
Eski konu yeni ne farkeder?Off bu eski eski konucular. Gün bugün benim derdim bugun. Eski konuya bakan yardim etmek istemeyendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?