Ilk kezmi dedim ben . Gözardı edildin güle güle.Bakabilirsin gelip buraya hiç birsey yokmuş gibi sanki kocam ilk kez böyle davranıyor gibi yazarsam sende bana yaz bunu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk kezmi dedim ben . Gözardı edildin güle güle.Bakabilirsin gelip buraya hiç birsey yokmuş gibi sanki kocam ilk kez böyle davranıyor gibi yazarsam sende bana yaz bunu![]()
Eminim. Eski konulardan acik aranmayacaksaEn mantıklı fikirleri sunacak kişileri bir bir göz ardı ettiniz. Çözüm aradığınıza emin misiniz?
Yanlış anlamayın ama neden açığınız var? Eski konularınızı bilmiyorum, girip bakma gibi bir durumumda yok. Konunuza gelirsek belki çift terapisi deneyebilirsiniz. Altında başka bir sağlık sorunu veya başka biri yoksa iyi bir alternatif. Diğer yandan kocanız sizden ayrılmak istiyorsa siz istemesenizde eninde sonunda ayrılacaktır.Eminim. Eski konulardan acik aranmayacaksa
Eski konulardan açık aramayalım hadi öyle istiyorsunuz diyeEminim. Eski konulardan acik aranmayacaksa
Acigim yok. Dert ettigim zaman buraya yazmak disinda. Benden ayrilmak istemesunin üzerinden aylar geçti. Halletmiştik. Şimdi ayrilalim da demiyor. Ama isteğim kalmadı sana dedi. Ne yapacağımızı birlikte düşündük. Hâlâ düşünüyorum ben. Ne yapmalı? Ben onu seviyorum. O tutku bitti diye hayıflanıyor.Yanlış anlamayın ama neden açığınız var? Eski konularınızı bilmiyorum, girip bakma gibi bir durumumda yok. Konunuza gelirsek belki çift terapisi deneyebilirsiniz. Altında başka bir sağlık sorunu veya başka biri yoksa iyi bir alternatif. Diğer yandan kocanız sizden ayrılmak istiyorsa siz istemesenizde eninde sonunda ayrılacaktır.
Peki.Yanlış anlamayın ama neden açığınız var? Eski konularınızı bilmiyorum, girip bakma gibi bir durumumda yok. Konunuza gelirsek belki çift terapisi deneyebilirsiniz. Altında başka bir sağlık sorunu veya başka biri yoksa iyi bir alternatif. Diğer yandan kocanız sizden ayrılmak istiyorsa siz istemesenizde eninde sonunda ayrılacaktır.