1978 doğumluyum.geçen senede 43 müş
her konusunda da ayrılın demeyin istemiyorum yorgunum demiş.
Sizin gibiler yüzünden dert paylaşılmaz burda ya, ben ne diyorum siz ne. Yazmayın bari mecbur değilsiniz ki. Yasiniz kaç sizin merak ettim. Ablan yaşındayımdır.Eski konu yeni ne farkeder?
Hepsi aynı değil mi?
Buraya yaşadığınız şey yeni gibi yazınca birşey değişmiyor sizin hayatınızda. Yapılacak yorumlarda işe yaramayacak.
Bu oflamayı eşinize yapabilseniz keşke.
Eşi de 4 yaş büyümüş2 ayda 6 yaş nasıl büyüdünüz?
1978 doğumluyum.
Sizin gibiler yüzünden dert paylaşılmaz burda ya, ben ne diyorum siz ne. Yazmayın bari mecbur değilsiniz ki. Yasiniz kaç sizin merak ettim. Ablan yaşındayımdır.
Derdin ne senin eski konulara bakmanın alrinda yardim etmekmi? Ne istiyorsun? Bende senin eski konularina baksam birebir. Tutarsiz biseyler arasam?Konularınız hep aynı eksi yeni be farkediyor adam ufak birşeyde sizden ayrılmak istiyor
Engelledim seni yazsamda görmem. Yaz sen.Sizin bize gerizekali muamelesi yapmaniz normal yani. Rica ediyorum yapmayin sunu ya.
Benim daha once de boyle konularim vardi, bilen ve hatirlayan arkadaslar olacaktir diye konu acsaniz kimse eski konulariniz boyle demezdi zaten.
1978 doğumluyum.
Sizin gibiler yüzünden dert paylaşılmaz burda ya, ben ne diyorum siz ne. Yazmayın bari mecbur değilsiniz ki. Yasiniz kaç sizin merak ettim. Ablan yaşındayımdır.
Engelledim seni yazsamda görmem. Yaz sen.
Gözardı ettim seni yazsanda görememEski konu yeni ne farkeder?
Hepsi aynı değil mi?
Buraya yaşadığınız şey yeni gibi yazınca birşey değişmiyor sizin hayatınızda. Yapılacak yorumlarda işe yaramayacak.
Bu oflamayı eşinize yapabilseniz keşke.
Yaşınızla, yaşımla ne alakası var bunun?1978 doğumluyum.
Dedtek alıyorum çok bir faydası yok malesef..yardım arıyor olsanız destek alırsınız beni istemeyen adama neden bu kadar bağımlıyım diye.
gün bugün değil bugün sizin için yıllardır aynı gün ve bunu kendiniz seçiyorsunuz
Seni gözardı ettim yazsanda goremem. Siz kötü ve ard niyet arayan insanlar. Çoğaldınız bu dünyada.Yaşınızla, yaşımla ne alakası var bunun?
Benim gibiler derken? Bu yaştan sonra aklıma gelmezdi deyip yıllardır yaşadığınız şeyi yeni birşey gibi yazınca ne oluyor anlamıyorum ki?
Siz çözüm bulmak için açmıyorsunuz konularinızı, yazın rahatlayın madem.
İyi forumlar size.
Dedtek alıyorum çok bir faydası yok malesef..
Ohoo herkesi gözardi ettinizSeni gözardı ettim yazsanda goremem. Siz kötü ve ard niyet arayan insanlar. Çoğaldınız bu dünyada.
Sebebini ? Pek anlamadım neyin sebebi?Ohoo herkesi gözardi ettiniz
Konunuza gelince, esiniz sebebini biliyor soylemiyordur.
Bakabilirsin gelip buraya hiç birsey yokmuş gibi sanki kocam ilk kez böyle davranıyor gibi yazarsam sende bana yaz bunuDerdin ne senin eski konulara bakmanın alrinda yardim etmekmi? Ne istiyorsun? Bende senin eski konularina baksam birebir. Tutarsiz biseyler arasam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?