- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Açıköğretim okuyun üniversite mezunları ve üniversite ogrencilerine verilen hak var. Sınavsız 4 yıllık ve 2 yıllık bolumlerine Yazilirsiniz. Hatta suan kayıtlar var 2.universite kapsamında.ben de heves ettim bir şeyler okuyayım diye ama devam zorunluluğu olmayan yahut az sıkıştırılan bir bölüm aklına gelen bana da yazsın
ben öyle o işi yapayım; atanayım vs de demiyorum
yani 4 yıl öğretmenlik okuyayım; 2-3 yıl KPSS çalışayım vs beni aşar yaş 35 zaten yolun yarısı :)
Açıköğretim okuyun üniversite mezunları ve üniversite ogrencilerine verilen hak var. Sınavsız 4 yıllık ve 2 yıllık bolumlerine Yazilirsiniz. Hatta suan kayıtlar var 2.universite kapsamında.
Anadolu Üniversitesi.
Erzurum Atatürk Üniversitesi
Istanbul üniversitesi.
Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve anadolu universitesi kayıtları başladı.
Istanbul u bilmiyorum ama onunda başlamış olmasi lazim.
Maşallah, ben pek istikrar gösteremiyorum. Daha doğrusu beni çalışmaya sevk edecek bir şeyler arayışındayım. Bir ara açık öğretime yazıldım, çok sıkıcı geldi. Bir şey öğrenmiyordum, sınava gir çıktan başka yaptığım yoktu bıraktım.
Meslegim ve masterim olmasina ragmen yeni bir bolum okuyorum gecen seneden beri.27 yasinda,evli,ve cocukluyum bu arada.Madem istiyorsunuz neden olmasin.
Bilemiyorum azmeden yapar ama açıköğretim bana okul gibi gelmiyor. Zorlayacak bir şey yok, kitaplar duruyor ve sınava yakın çıkmış sorulara bakıp geçiyorsun. Zaman ve emek harcanmıyor, sonuçta da bir şey elde etmeyeceğim kendi adıma... Aslında kendi kendimizi durduruyoruz galibabiraz önce arkadaş bana da önermiş ben de bu korkudayım işte
hani zaten çalışıp sınav da kazanmamışım; bir iki okur sonra da bırakırım gibi; zira kitabı okuyor sınava giriyorsun; alacağın diploma da ekstra bir katkı sağlamıyorsa aç kitap oku o zaman diyorum; kendimi caydırıyorum
Bilemiyorum azmeden yapar ama açıköğretim bana okul gibi gelmiyor. Zorlayacak bir şey yok, kitaplar duruyor ve sınava yakın çıkmış sorulara bakıp geçiyorsun. Zaman ve emek harcanmıyor, sonuçta da bir şey elde etmeyeceğim kendi adıma... Aslında kendi kendimizi durduruyoruz galiba
:) aynı şeyi iki yıl önce arkadaşım söyleyip duruyodu
kendisi hemşire şu an 29 yaşında o zman 27 ydi işte ben hemşire olmak istemiyorum atanmak için yazdım bıdı bıdı
sonna bi sene dershaneye gitti aynı zmandada çalışıyo hastanede özel bi ünide yarı burslu hukuk kazandı
ilk sınıfta tüm derslerini verdi şu an ikinci sınıfa geçti ilk sene kredi çekti bu sene arabasını sattı 3. sınıfta gene kredi çekicem bitircem bu okulu diyo:) ve bitirdiğinde 31 yaşında olacak
söylediği şey ben bu mesleği para kazanmak için seçtim para kazanıyorum paramlada hayallerimi satın alıyorum:)
bende eczacılık istiyodum şimdi beni gaza getirme peşinde:)
Bende endustri muhendisiyim ailede herkes hukukcu bende deli gibi hukuk okumak istiyorum ama zor geliyo. Bildigim kadariyla memuriyet yasi 35. Hukuk icin uni bitip hakimlik sinavlarina hazirlanip gayet hayallerinizi gerceklestirebilirsiniz. Bana da ornek olursunuz :))
Yaş sınırı kalktı diye biliyorum düz memurlukta yok. Tabi bazı alanlarda olabilir.yaş sınırı.Bende endustri muhendisiyim ailede herkes hukukcu bende deli gibi hukuk okumak istiyorum ama zor geliyo. Bildigim kadariyla memuriyet yasi 35. Hukuk icin uni bitip hakimlik sinavlarina hazirlanip gayet hayallerinizi gerceklestirebilirsiniz. Bana da ornek olursunuz :))
Bakanlik ilanlarinda hala 35 yas siniri var ondan eminim. Hakimlikte var mi hatirlamiyorumYaş sınırı kalktı diye biliyorum düz memurlukta yok. Tabi bazı alanlarda olabilir.yaş sınırı.
Canım şöyle yapabilirsin açıköğretimde adalet bölümÜ var iki yıllık onu bitirip dgs ile hukuğa geçebilirsin...ben öyle yapıyorum şuan adalet ikinci sınıftayım yaşıtız bu aradaKızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?