- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Yaşım 30 veteriner olmak istiyorum ben de öğretmenim. İşi bırakmadan okuyabileceğime inansam, birileri de gaz verse ne güzel olurdu ama hep "bir bayan için en ideal meslek öğretmenliktir" sözünü duyuyorum.
Yaşım 30 veteriner olmak istiyorum ben de öğretmenim. İşi bırakmadan okuyabileceğime inansam, birileri de gaz verse ne güzel olurdu ama hep "bir bayan için en ideal meslek öğretmenliktir" sözünü duyuyorum.
Ben de aynı şekilde nasıl olur bilmiyorum yapan var mı başaran var mı yeni sisteme göre nasıl çalışmam lazım bilmiyorum
ben varim elimde kac tane diplomam var hic kimseye soylemiyorum hicbiryerede yazmiyorum okuayi cok seviyorum halen daha okuyorum ustelik 33 yasindayim 3 cocuk annesiyim aslada kocunmuyorum halen daha okula devammi diyenlere hafifce gulerek geciyorum 3 gun ogretmenlik yapip 2 gun okula gidiyorum cok aktif yasiyorum vucudumda acayip dinc hissediyorum arada beyin yorgunlugum oluyor firat bulup sekerleme yaparsam oda geciyor neden olmasin istedikden sonra hersey yaparsiniz emin olunYaşım 30 veteriner olmak istiyorum ben de öğretmenim. İşi bırakmadan okuyabileceğime inansam, birileri de gaz verse ne güzel olurdu ama hep "bir bayan için en ideal meslek öğretmenliktir" sözünü duyuyorum.
Okumanın yaşı yok okuyabilirsiniz elbette.Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
Ben hakim ya da savcı olmak istiyorum avukatlık değil birde hakimlik sınavına girmem gerekicek yani
Maşallah, ben pek istikrar gösteremiyorum. Daha doğrusu beni çalışmaya sevk edecek bir şeyler arayışındayım. Bir ara açık öğretime yazıldım, çok sıkıcı geldi. Bir şey öğrenmiyordum, sınava gir çıktan başka yaptığım yoktu bıraktım.ben varim elimde kac tane diplomam var hic kimseye soylemiyorum hicbiryerede yazmiyorum okuayi cok seviyorum halen daha okuyorum ustelik 33 yasindayim 3 cocuk annesiyim aslada kocunmuyorum halen daha okula devammi diyenlere hafifce gulerek geciyorum 3 gun ogretmenlik yapip 2 gun okula gidiyorum cok aktif yasiyorum vucudumda acayip dinc hissediyorum arada beyin yorgunlugum oluyor firat bulup sekerleme yaparsam oda geciyor neden olmasin istedikden sonra hersey yaparsiniz emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?