- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Bu yaştan sonra okunurmu diyince bende daha fazla sandım ki Fazla olsa bile okumanın yaşı olmaz . Hem mesleğine devam edersin hem dışardan okursun bende okucam insallahKızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
Aöf de adalet bölümü var 2.universite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz.Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
Yapabilirsiniz,neden olmasın.Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
Aöf de adalet bölümü var 2.universite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz.
DGS ile hukuk fakültesine geçiş yapabilirsiniz.
Eğer düşünürseniz kayıtları başladı.
Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi iygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
aöf den sınavsız veteriner tek. okuyup sonra dgs ile 4 e tamamlayıp veteriner olabilirsinizYaşım 30 veteriner olmak istiyorum ben de öğretmenim. İşi bırakmadan okuyabileceğime inansam, birileri de gaz verse ne güzel olurdu ama hep "bir bayan için en ideal meslek öğretmenliktir" sözünü duyuyorum.
Aöf de laborant ve veteriner sağlık okuyordum ama hiç bir şey öğrenmeden devam ettim. O yüzden hoşlanmayıp bıraktım. Bu arada bahsettiğim bölüm zaten 4 yıllıktı başka veterinerlikle alakalı bölüm görmedim.aöf den sınavsız veteriner tek. okuyup sonra dgs ile 4 e tamamlayıp veteriner olabilirsiniz
Aöf de laborant ve veteriner sağlık okuyordum ama hiç bir şey öğrenmeden devam ettim. O yüzden hoşlanmayıp bıraktım. Bu arada bahsettiğim bölüm zaten 4 yıllıktı başka veterinerlikle alakalı bölüm görmedim.
Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?