• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaştan sonra okunur mu

Bende kamuda memurum ama yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum geçen yıl ygs ye girdim 2 yıllık tam burslu ikinci öğretim moda tasarımı kazandım bu hafta okulum başlıyo bu arada 27 yaşındayım 1 yaşında kızım varrr okumanın yaşı yok :)

Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
Bu yaştan sonra okunurmu diyince bende daha fazla sandım ki Fazla olsa bile okumanın yaşı olmaz . Hem mesleğine devam edersin hem dışardan okursun bende okucam insallah

bende su an üni öğrencisiyim ve okul bitince ikinci üniversite olarak ne okusam diye planım var :KK45: okumanın yası yoktur bence sansınız deneyin kazandığınızda calısma hayatnzı da devam ettirmek icin bazı düzenlemeler yapmanz gerekicek o nasıl ayarlanır onu bilmyrm amao_O

ama hukuk dısardan okuncak bi bölüm değil illaki okula gitmeniz gerekicek

eşim 30 yaşında
bu sene açıköğretimden sosyal hizmet lisans programına başlıyor
34-35 yaşında mezun olacak inşallah
olmyacak şey değil neden yapamayasınız ki
çok çalışırsanız olur ;)

Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi ygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.
Aöf de adalet bölümü var 2.universite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz.
DGS ile hukuk fakültesine geçiş yapabilirsiniz.
Eğer düşünürseniz kayıtları başladı.

Bizim okuldaki bi öğretmen hem hukuk okuyor hem de çalışıyor. O da savcı olmak istiyormuş. Özel üniversite de okuduğu için devamlılık sorunu da yok

Bende hakim olmak isterim sahsen.. cunku hayatimda adaleti cok severim .. adaletsizliktende nefret ederim.. acaba okusammi diyorum.. hic birsey icin gec degil aslinda..

yaparsın okursun ama mesleğini bırakmadan nasıl olur okulunda belli saatleri var e üniversitenin de devam zorunlulu var part time iş yapmıyorsunn ki benim bir arkadaşım memurluk kazandı aynı sene ikinci öğretimlerin derslerine giriyordu ve işine de gidiyordu saatleri uyarlarsan daha yaşında genç olabilir bence. ben olsam bi hukukçuyla konuşur mesleğin zor ve iyi yanlarını öğrenirdim ona göre karar verirdim bende beden öğretmenliği istiyordum ailem istemedi sanat resim tiyaro vs okumak isterdim acayip yetenekliyim sanatın her dalına ama malesef ona da hayır denildi bizde bankacılık aile mesleği gibi bir şey . Allah yardımcımız olsun konunu okuyunca yalnız olmadıgımı anladım

Yapabilirsiniz,neden olmasın.
Hukuk zaten TM-3 puan dilimine alındı,sözel daha baskın artık.
Matematikten de az bir şey yaparım derseniz olur bu iş...

Aöf de adalet bölümü var 2.universite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz.
DGS ile hukuk fakültesine geçiş yapabilirsiniz.
Eğer düşünürseniz kayıtları başladı.

bu dgs ne oluyor ? başka bölümler içinde bu şekilde geçiş yapma şansı var mı?

güzelim öss ye öys ne ne oldu yahu iyice yaşlanmışım:KK70:

Bir tanidigim 30 yasinda acik öğretime basladi ve mali müşavir oldu 35 yasinda simdi neden olmasn okumanın yaşı yoktur

Kızlar benim bir derdim var ben şuan öğretmenim ama liseden beri hakim savcı olmak isterdim sözelim çok iyidir çalışmayı da çok seviyorum hiç dersaneye gitmeden kendim çalışarak 88 puan aldım kpssden ve atandım ben şimdi iygs ye çalışıp hukuku kazanıp mesleğimi bırakmadan dışardan bitirmek istiyorum mümkünmü bu çok mu zor bişey başarabilir miyim liseden eşit ağırlık çıkışlıyım.

Mümkün çoğu hukukta devamsızlık bile yok
Sakın işinden de ayrılma okul bitince de devlette kurum değişikliği mi unvan değişiklşği mi sınavı oluyprmuş
Önce diplomanı verir sonra unvan değişikliği yaparsın mis givi devlet avukatı olarsk devam edersin..kesinlikle denemelisin:)

Hs bu arada hiç adalet okuyayım sonrs dgs ile hukuğa geçeym deme o yolu uğraşan çok direk hukuk daha kolay kazanması bence:))ne bilym hem kesin olur..devamsızlık yok sınavdan sınava izin alır rapor alır bi şekilde gidersin olur bitrr

Yaşım 30 veteriner olmak istiyorum ben de öğretmenim. İşi bırakmadan okuyabileceğime inansam, birileri de gaz verse ne güzel olurdu ama hep "bir bayan için en ideal meslek öğretmenliktir" sözünü duyuyorum.
aöf den sınavsız veteriner tek. okuyup sonra dgs ile 4 e tamamlayıp veteriner olabilirsiniz :KK23:

aöf den sınavsız veteriner tek. okuyup sonra dgs ile 4 e tamamlayıp veteriner olabilirsiniz :KK23:
Aöf de laborant ve veteriner sağlık okuyordum ama hiç bir şey öğrenmeden devam ettim. O yüzden hoşlanmayıp bıraktım. Bu arada bahsettiğim bölüm zaten 4 yıllıktı başka veterinerlikle alakalı bölüm görmedim.

Aöf de laborant ve veteriner sağlık okuyordum ama hiç bir şey öğrenmeden devam ettim. O yüzden hoşlanmayıp bıraktım. Bu arada bahsettiğim bölüm zaten 4 yıllıktı başka veterinerlikle alakalı bölüm görmedim.

ben dün gece bayağı baktım..kendime göre bir bölüm bulurum diye ama yok bulamadım..
2.üniversite kısmına baktım ben var 2 senelik dediğiniz bölüm ama staj zorunluluğu varmış onunda size uyar mı bilemem..

Aslında ikinci öğretim olabilir,, veremediğin dersleri yaz okulunda tamamlayabilirsin. Neden olmasın ki istedikten sonra ??

neden olmasın ki, çoğumuz bazı sebeplerden dayatmalardan dolayı sevdiğimiz işi ne yazık ki yapamıyoruz.
eğer ki ygs ye hazırlanmak zor diye düşünürseniz ki bana zor geliyor:) , bu aralar başvuruları hala devam eden açıköğretim ikinci üniversite başvuruları var. 2 yıllık adalet bölümünü açıköğretimden bitirdikten sonra, dgs ile hukuka geçiş yapabilirsiniz.
madem eşit ağırlıkçısınız dgs de türkçe matematik zaten yapabilirsiniz diye düşünüyorum. çevremde dgs ile hukuka geçmiş ve okuyan arkadaşlarım da var. istedikten sorna herşey yapılabilir.

canım ben de 27 yaşındayım. üni son senedeyim. örgün hem de 5 çocuğum var. seneye biter bitmez de psikoloji yazmayı düşünüyorum. sen yeter ki iste. zaten puanlar oldukça düşmüş.

Back
X