bu yaştan sonra !!!

Twbrik ederim.Yasim 46 olsa ben de okuyacagim.
Almanyada kii universiteler de 50 yasinda insanlar var.tum Avrupa oyle.Onlara bakmayin.Onlar yapamadiklari icin sizin nasil yapacaginiza hayret etmisler
Yapin ve gosterin
Iste budur deyin.
bende sizi tebrik ederim :)
ne kadar güzel türkiyenin hali de böyle işte ...

Yav he he de geç
Bu yaş dediğin en güzel yaş yani ne varmış sanki sıkıntı edecek
Bizim arkadaşlar 40 yaşında başladılar doktoraya valla canavar gibi de okuyorlar

Ay ne varmış acaba yaşında. Tam senin yaşlarında y. Lisans yapan birini tanıyorum. Üstüne hem doktorasını da yaptı çalışırken hem 2 tane çocuk yaptı. Şimdi erken emekli olup, küçük bir şehre yerleşiyor akademisyen olarak, gelirinde bir azalma olmadan daha sakin bir tempoda çalışıp, yaşayıp çocuklarının büyümesiyle ilgilenebilecek vaktinde harcadığı emekler sayesinde.

32 yaşındayım ales için kursa yazılacam onlar bo s vakitlerini tv izleyerek internette gezerek harcıyor siz ders çalışarak degerlendireceksiniz.ben 26 yaşında üniversiteye başladım.ayni tepkiyi abim ve m verdi.bakiyirum 6 yıl geçmiş ve ben hem onlisanstan hemde aof lisanstan mezun olmuşum.frida kahlo ne demiş güzel şeyler yap in ama kimseye söylemeyin insanlar hep mahveder

yok artık onlara ne takmayın kimseyi.

darısı basıma inş şu okul bıterde mahcup olmam kımseye karsı

evet onlar öyle söyledikçe o kadar moralım bozluyor kı bir de şey diyorlar size de oldu mu bilmiyorum ''bunu bitirince ne olacak şimdi ? ''

yüksek lisansa başladığımda iş yerinde 30 dan sonra okumak nedir lafını çok duydum. gülüp geçtim şimdi doktoraya devam ediyorum hala yadırgayan var ama umrumda değiller. hala 30 un az üstüyüm. bazen enerjimi düşürüyor bu tür insanlar ama sonra geçiyor. sen kendi yoluna bak yolun sonu onları değil seni ilgilendiriyor. öğrenmenin, kendini geliştirmenin, her zaman bir tık üstünü istemenin yaşı mı olurmuş :))

size de ne olacak pekı bundan sonra ne işe yarayacak dıyenler oldu mu?

size de ne olacak pekı bundan sonra ne işe yarayacak dıyenler oldu mu?

olmaz mı tadını çıkarta çıkarta dalga geçtiler :)) kimi zaten amaçlarına ulaşıp enerjimi düşürdüler, kimi zaman yaş bunalıma girdim ama mantıklı düşününce hepsi geçiyor. sohbetlerimizden alıntılar eeeee bitirince ne olacaksın bakim, zaten işin var para kazanıyorsun ne gerek var, çok lüzumsuz boş işlerle uğraşıyorsun bunların yanında alaycı gülümsemeleri de cabası.. bende onlar gibi yaptım kendime laf vurdum mesela; bana laf atınca biri sorma ya zaten yaş kaç evlenemedim okuyayım bari deyip bende onlarla gülüyorum susuyorlar :)

Ben olsam " sizin gibi olmamak için okumaya devam ediyorum tavsiye ederim " derdim. Ayrica iyi bir hossssstt cekseydiniz.

yahu ben 42 yaşındayım, açıköğretimden keyfime ve ilgi alanıma uygun diye medya ve iletişim okuyorum. pek çok kişi dalga geçti, sen ne zaman durulacaksın, ayyy sen ne ilginç bir insansın, anlayamıyorum seni'ler havada uçtu. güldüm geçtim.

hiç tatlı canınızı sıkmanıza, o zeki kafanıza takmanıza lüzum bile yok. enerji vampiri diyorum ben böyle insanlara. yol veriniz gitsinler, dikkate almayınız :) !

ay o kadar sinir bozucular ki sanki benim çevremdeki insanları anlatmışsınız

bende zaten o bilinçteyim okumanın ev öğrenmenin sınırı yok fakat 30 dan sonra ne işine yarayacak ki laflarına sinir oldum.

Takılma bende 31im ve bu sene üni sinavina gircem işimde var evlyimde cocukda olsun istiyorım napalım yani bunlar var diye olmıyormuymuş onlar kendilerine baksin müdür sıkıntı etmezse calis tabi

evet onlar öyle söyledikçe o kadar moralım bozluyor kı bir de şey diyorlar size de oldu mu bilmiyorum ''bunu bitirince ne olacak şimdi ? ''
Diploma olması dolabinizda kar mı zarar mi onu düşünün önce.size olmasada çocuklarınıza faydası olur.hem.peygamber efendimizde mezara kadar ilim öğreniniz dememiş mi :) onlar kim

Varlıkları yorumları kadar gereksiz insanlar bunlar. Başkası adına karar vermekten farkı yok bu tarz tepkilerin. Hayata sayı numara rakamla bakmaya devam edemeyiz. Yaş dediğimiz şey somut bir kavram değildir soyuttur. Bu kadar soyut bir şey için kendimizi sınırlamak ne garip. Hayattasın yaşıyorsun nefes alıyorsun yediğin yemekten hala tat alıyorsun peki nedir bu yaş denilen şey, gümrük kapısı mı hooop dur bakalım bu sınırdan sonra yüksek lisansla geçemezsin bu tarafa denilen bir çizgi mi ? Bunların hepsi dayatma ve kalıplaşmış yanlış kabuller. Ben 39 yaşındayım ve ingilizce öğrenmeye başladım . Son nefesimize kadar hayatta olduğumuza göre neyi neden erteleyeyim. Başarılar dilerim size de.

Takılma bende 31im ve bu sene üni sinavina gircem işimde var evlyimde cocukda olsun istiyorım napalım yani bunlar var diye olmıyormuymuş onlar kendilerine baksin müdür sıkıntı etmezse calis tabi
bir de o konu var sahi müdür ilk basta ben sana yardımcı olurum dedi şimdi de yan çizmesinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…