- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi Madamgonca
-
onlara verilecek en güzel cevap "okumanın yaşı yok, sizde bu yaşta hatta bu zeka ile okuyabilirsinizmerhaba arkadaslar,
sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba
Ötede kıskanın deseydın .
yükseldikçe böyle şeyler yaşamak doğal demek kiÜniversite hocasıyım yaşım 34 benimle yaşıt lisans öğrencilerim avr hatta benden büyükler de var. Çok da takdir ediyorum. resmen kıskanmışlar sizi..
evet her ne kadar biraz enerjım bugun kırılsa da :)30 yasindan sonra mi basladinizzzz?! Tebrikk ederim. Cesaretiniz, azminiz, hedefleriniz ve hayalleriniz icin coook tebrik ederim umarim hepimize gecer enerjiniz
param olsa okula bende donucem su an biriktiriyorum. okumanin yasi yok hele yuksek okul. paran varsa egitimine devam etmerhaba arkadaslar,
sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba
maşallah babanızaoha ya hangi kafa bu?
ne cahillik?
70 yaşında da olsa okunur ne olacak?
babab 2. üniversitesini 55te bitirdi. yapan yapıyor.
elalem ne der takılmamak lazım.
sağolasın canımMillet bu yasta univ okuyor sen yuksek lisans yapiyorsun canim yolun acik olsun
sana da hayırlı olsun canım :)Kız bende 27 yaşımda iki çocukla aöf ten üni okuyorum.. herkes napcan bundan sonra iki çocukla diyo.. ne alaka yaşla..kendim için okuyorum.. size de hayırlı olsun..
34 yasındayım evet onlar öyle söyleynce taktım galıba bıraz yasa30'un birazcık üstünde diyerek sizde yaş olayına takmış olduğunuzu belli ediyorsunuz aslında. Neden tam yaşınızı söylemediniz ki isterse 39 olun ne var bunda ?
bende para bırıktırmıstım sımdıye nasip olduparam olsa okula bende donucem su an biriktiriyorum. okumanin yasi yok hele yuksek okul. paran varsa egitimine devam et
maiallah ya ne azımler var öyle olmak lazım gercekten insanı hayatta tutan ideallerKıskanç insan modeli açık bariz belli. Isteyen herkes istediği her yaşta herşeyi başarabilir.
Uzatmadan birşey anlatacağım size. Bir kitap evinde ygs lys kitabı alırken bir amca ile karşılaştım 40 45 yaşlarında biri. Bana bi kitap ismi sordu bende kime aliyorsunuz gelmedimi sizinle dedim. Çünkü eksik yazılmış kitap isimleri.
Ben sınava gireceğim kızım dedi. Tamda bilmiyorum ama yardımcı olur musun dedi. Yardımcı olurken bana liseden sonra okuyamamış maddi durumları çok kötüymüş evlendirilmiş çoluğa çocuğa karışmış ve inşaatlarda çalışmış. Hep inşaat mühendisi olmak istemiş ve son zamanlarda yapabilirim okuyabilirim diye karar almış. Bu amcayı hep merak ettim nasıl oldu kazandımı diye. Allah işte üniversite kayıtlarında karşılaştım ve kazanmış. Aynı üniversiteye kayıt yaptırdık yani.
O zaman bana dank etmişti. Isteyip yapılamayacak hiçbirşey yok..
Sizde bunu istemişsiniz ve kesinlikle yapabilirsiniz.
Kesinlikle. Ağzı olan konuşur siz hayallerinizin peşinden gidin ve bence başaracaksınız.maiallah ya ne azımler var öyle olmak lazım gercekten insanı hayatta tutan idealler
zaten özellikle işletme ve iktisat alanında iş tecrübesi edindikten sonra yani belli bir deneyimden sonra y lisans yapmak daha makbul, yurt dışında iş tecrübesi olmayanı MBA programlarına kabul etmiyorlar bile...yükseldikçe böyle şeyler yaşamak doğal demek ki
aynen öyle yani sınıfta benden ne buyukler varzaten özellikle işletme ve iktisat alanında iş tecrübesi edindikten sonra yani belli bir deneyimden sonra y lisans yapmak daha makbul, yurt dışında iş tecrübesi olmayanı MBA programlarına kabul etmiyorlar bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?